• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

دورهمی بچه های سمپادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Blaster
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میتینگ کجا باشه؟

• پارک و شهربازی ارم

رای‌ها: 30 47.6%
  • دربند - درکه

رای‌ها: 27 42.9%
  • جنگل کارا

رای‌ها: 7 11.1%
  • چیتگر

رای‌ها: 19 30.2%
  • آب و آتش

رای‌ها: 18 28.6%

• رای‌دهندگان
    63
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : دورهمی بچه های سمپادی

حالا که می خواید برید کوه این برنامه ی زباله جمع کنی رو شرکت کنید توی انجمن محیط زیست تاپیک رفتگران طبیعت گفتم البته برنامش مربوط به سایت نیست دیگه مربوط به سمپادی ها است.

خب الان با پارک ارم مخالفین؟

ساعت 6 صبح که طبیعتا نمیشه رفت. دیگه خیلی هنر کنیم ساعت 8 صبح جمع میشیم تجریش :دی

چرا ارم خیلی خوبه چیتگر هم حال میده مخصوصا دوچرخه سواری دسته جمعی واقعا حال میده ینی نمی دونین چی میگم ;D
ولی گرمی هوا هم موعضلیه این که به فکرشید خیلی عالیه
:لایک به همه ;D

اقا برنامه طولانی مدت نریزید
سرگرمیشم یه جوری باشه که به درد همه بخوره
پیشنهاد من یه چیزی تو مایه های پینت بال لیزریه مثلن :-"

میشه بین جنگل کارا و ارم و چیتگر نطرسنجی بذارین ک اکثریت کدومو ترجیح میدن

×من خودم واسه شنبه صبح نمیتونم متاسفانه واسه همینم برنامه ای ک عصر قابل اجرا باشه رو بیشتر دوست دارم

پینت بال هم خیلی کیف میده اما هم اینکه فک کنم بلیطشو باید جلوتر میگرفتیم هم اینکه باید دقیقا ی تعداد خاص آدم قطعی جور کرد ک چون قرار پس فرداست سخته و هم اینکه مزش ب اینه آدما به هم نزدیک باشن نه ک گردهمایی ک واسه شناخت بیشتره ، پینت بال باشه

به نقل از pegah.nodet :
میشه بین جنگل کارا و ارم و چیتگر نطرسنجی بذارین ک اکثریت کدومو ترجیح میدن

×من خودم واسه شنبه صبح نمیتونم متاسفانه واسه همینم برنامه ای ک عصر قابل اجرا باشه رو بیشتر دوست دارم

پینت بال هم خیلی کیف میده اما هم اینکه فک کنم بلیطشو باید جلوتر میگرفتیم هم اینکه باید دقیقا ی تعداد خاص آدم قطعی جور کرد ک چون قرار پس فرداست سخته و هم اینکه مزش ب اینه آدما به هم نزدیک باشن نه ک گردهمایی ک واسه شناخت بیشتره ، پینت بال باشه
هشت نفر ادم جور نمیشه ینی؟ :|
بعد مهم اینه که در طول بازی آشنا میشیم دیگه :-"
خلاصه که پینت بال و قلعه سحر آمیز[nb]اگه پلمپ نباشه:-"[/nb](+پینت بال) من میتونم 60% تخفیف بگیرم. خودمم پایه ام ;D

به نقل از Hespride :
هشت نفر ادم جور نمیشه ینی؟ :|
بعد مهم اینه که در طول بازی آشنا میشیم دیگه :-"
خلاصه که پینت بال و قلعه سحر آمیز(+پینت بال) من میتونم 60% تخفیف بگیرم. خودمم پایه ام ;D

من خودم ی بار رفتم و واقعا لذت بردم اما موضوع اینه شاید خیلی بیشتر از 8نفر آدم بخواد بیاد و مکانای دیگه اینجوری محدودیت نمیذاریم فقط این تعداد آدم. و اینکه تو اکثر میتینگا ی سریا گفتن حتما میایمو نیومدن.ی کار واسشون پیش اومده. اینجوری کل برنامه خراب میشه
مگه 16نفر نبود؟ :-" 2تیمو خودمون باید جور میکردیم

هم 8 نفره میشه بازی کرد(زمین کوچیکتر فعال میشه) هم اینکه میشه تیم خارجی بیاریم که موافقش نیستم ;D
دیگه بالاخره پیشنهاد ما این بود ;D

چی شد؟
الان چطوری میشه نظر سنجی گذاشت؟

سلام دوستان.منم موافق برنامه پارک ارمم.ولی برا خودم راحت تره که صبح باشه شنبه عصر درگیرم:( ولی در کل هستم هر برنامه بچینید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا