اها چون مال ریاضیا سخت بوده پس مال شماها هم باید سخت می بوده باشه ..نه؟به نقل از Barium :دقیقا همون جاهایی که من حذفیده بودم، زیاد اومده بود! :w
سوالای چرت داشت ولی خیلی سختم داشت... زیستشم که نامردا مث کانون داده بودن...
فیزیکش خوب بود
زمینم به نظرم یه جور پیچونده بودن که اگه کم خونده باشیم نتونیم ج بدیم...
ریاضی و شیمی رم چون شماها گفته بودین سخته، خیلی روشون فک نکردم و نظری ندارم![]()
ما ریاضیا واستون دعا کردیم این شدبه نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :خب منم تشریف آوردم از کنکور تجربی
ادبیات ...تو روح طراح سوال ..یه جوری بود به نظرم عالی ندادمش ولی خیلی هم بد نبود
بقیه عمومیا خوب بود ...
ریاضی خوب بود ///فیزیک آسون بود تقریبا////شیمی نسبت به شیمی ریاضیا صد ها برابر ساده تر بود ..خدا طراحو خیر بده......
زیست سخت بود به نظرم ( من خودم کلا با زیست درگیر بودم )
در مجموع من از کنکور راضیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دخترم حالا که اینقدر زحمت کشیدی تحلیل کردی در کل بگو نسبت به کنکور ما چطوری بود تا ما هم یه جوری حالیمون بشه در چه حد بوده. افرینبه نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :خب منم تشریف آوردم از کنکور تجربی
ادبیات ...تو روح طراح سوال ..یه جوری بود به نظرم عالی ندادمش ولی خیلی هم بد نبود
بقیه عمومیا خوب بود ...
ریاضی خوب بود ///فیزیک آسون بود تقریبا////شیمی نسبت به شیمی ریاضیا صد ها برابر ساده تر بود ..خدا طراحو خیر بده......
زیست سخت بود به نظرم ( من خودم کلا با زیست درگیر بودم )
در مجموع من از کنکور راضیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان ریاضی. به اعصاب خودتون مسلط باشینبه نقل از Black Fire :شانس نداریم که شانس نداریم... این می گه همه رو برای تجربی آسون دادن
![]()
مث قلمچی همه سوالاش این بود که از بین جملات زیر چند تاش درسته!کاری که قلمچی میکنه!کاملا عوض شده بود!به نقل از sssss :این که می گین زیستش شبیه قلم چی بود یعنی سبک سوالاش عوض شده بود؟
پس در کل بهتر از 91 دیگه؟به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :خب از 91 که به نظرم سطحش بالاتر بود ...ریاضیش در هومن سطح تقریبا....فیزیکش یه کم نزدیک 5 درصداز 91 سخت تر....شیمی به نظر خودم فرقی نداشت و حتی سئوالای الکترو شیمی امسال ساده تر از پارسال بود.....زمینم که در حد 40 زدم فک کنم مث 91 بود....زیستش سخت تر ( گفتم من خودم با زیست مشکل داشتم میگم سخت بوده ها شاید بقیه بگن ساده تر اما شاگرد اول کلاسمون که همش 8000 میاورد هم گفت زیست سخت بوده)
ادبیاتش سخت تر....دینی آسون تر...عربی رو هم نمیدونم فرق داشت با پارسال یا نه ..
>:pبه نقل از مــُـنـــا :مث قلمچی همه سوالاش این بود که از بین جملات زیر چند تاش درسته!کاری که قلمچی میکنه!کاملا عوض شده بود!
من زیست پارسال رو 80 زدم ولی امسال...نظری ندارم![]()
اصلا چرا باید مقایسه کرد؟؟ من واقعا نمیدونم اون بهتر بود یا این اما اگه اونو میدادیم درصدا بهتر میشدبه نقل از crescendo :پس در کل بهتر از 91 دیگه؟
من نفرینمو برای شما پس گرفتم و دعاتون کردم وگرنه امسال اصن تجربی ها کسی یک رقمی هم نمیشدبه نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :در مجموع من از کنکور راضیم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به نقل از moh@m@dj :تروخدا کسایی که نخوندن الکی نگن سخت بود فلان بود و ...
به نقل از محمد پسندیده فرد :من نفرینمو برای شما پس گرفتم و دعاتون کردم وگرنه امسال اصن تجربی ها کسی یک رقمی هم نمیشد![]()