• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تحلیل و بررسی کنکور تجربی 92

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع zmaa
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تحلیل کنکور تجربی

شماها مگه اصلا یادتونه گزینه هاتون رو؟ :دی
من حتی سوال رو هم که ببینم یادم نمیاد که اینو من حل کردم اصن یانه چه برسه گزینه یادم باشه :دی

به نقل از scrubium :
سلام :دی
منم مثل شما امروز کنکور 92 رو دادم ، البته یکسال اینجا رو می خوندم ولی خب ؛
از ترس معتاد نشدن عضو نشدم و به قولی چراغ خاموش استفاده می کردم ،
امروزم فقط به دو دلیل عضو شدم که پست بدم ، یکیش که تشکر از مدیریت و همه ی چیزای خوب انجمنتون که استفاده کردیم ،
اما دومیش :
ما یه دوستی داریم ، بعد از هر امتحانی میگه من بیست میشم ، هر کی بیست نشه خاک بر سرش ، امتحان ح/هلیم بود و اینا اما وقتی کارنامه میاد نفر آخر نشده باشه یکی مونده به آخر میشه ، نقل یکی از دوستان هم همینه که اومد یه چیزایی گفت که هر کی خوب نخونده نیاد حرف بزنه و اینا !!!
آخه دوست ِ من ، چرا با احساسات رفیقات می خوای بازی کنی ؟! زیست امروز آسون بود ؟! در تمام چهارسالی که گزینه دو بودم همیشه یا تک رقمی کشور بودم یا دو رقمی میل کننده به تک رقمی و با قطعیت میگم که امروز سخت ترین زیست کنکورهای تجربی بود ؛
خوب نیست آدم هی من من بکنه ولی برای آروم شدن دوستایی که خراب کردن وظیفه خودم می دونم که من من کنم ، من کنکور 91 رو هم دادم 97 درصد زدم (سوخته نبود سوالا) اما امروز به زور 85 درصد زده باشم ، پس ینی خیلی سخت بود ؛ ایضا شیمی ، سوالاش خوب بود البته اما در صورتی که 45 دقیقه وقت میداشتی برای شیمی !
در آخرم اون دوستمونو ارجاع میدم به پست یکی از بچه های ریاضی که دیروز وضعیت مشابهی رو توضیح داد :
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,100286.msg1059394.html#msg1059394

بعد راستی یه چیزی ، سوال اول ریاضی ، همون دنباله حسابیه که هندسی میشد رو کسی حل کرد ؟! الان یه لحظه به شک افتادم درست زدم یا نه
گل پسر ، نمیدونم هدفت از گفتن داستان اون همکلاسیت چی بود ولی قبول ، ما نفر آخر کنکور
حاضرم رو تک به تک سوالای زیست بحث کنم که از کجای کتاب بوده(اینجوری که نه مثلا صفحه نمیگم ولی مفهوم کلی رو میگم)
مثلا اون مرتیکه اسکول اومده فرصت برابر داشت میگفت اون سوال زردپیه خیلی سوال شاخی بوده و مفهومی بوده و اینا.در حالی عینشو خیلی سبز بیچاره اینقدرتو کتابش جار زده که ..
ببینید کنکور ، کنکوره(!)
باید دست طراح سوال رو بخونید.
شاید باورتون نشه ولی من 5-6 تا سوال رو مطمئن بودم طراح روش مانور میده که خوشبختانه داد.
این بحث رو که کنکور سخت بود ما همیشه داشتیم.
89 گفتن زیست و شیمی سخته 90 گفتن سخته 91 گفتن سخته و ...
باید کنکور رو قبول کرد و باهاش کنار اومد.
با کمال احترام.

من میترسم چک کنم :((

الان یه سوال زیست اومده بود تو ذهنم که سرجلسه شک داشتم و زدم...به 50 نفر گفتم با من حرف بزنید که به اون فکر نکنم بفهمم غلطه :))

ما رو افتخاری راه بدن هر چی دوست داریم :> چیز زیادیه؟ والا.... 8-^ ;))

دوستـآن زیستـش خیلی سخـت بـود ؟ :-s

من مث یه مرد همه ی اختصاصیامو چک کردم.
چند مورد "اول درست زدم، بعد پاک کردم" داشتم. :-< ولی بین شک دارای زیستم چندتاشون رو درست انتخاب کرده بودم که خیلی خوش گذشت. بابا همین که آدم از برزخ در میاد خیلی خوبه!
زمین 10% /m\ حقیقتاً میترسیدم منفی زده باشم. #:-S

خب دیگه ما بریم ببینیم کتابخونه چی میگه 8-^
با آرزوی روزای خوبِ پر از خوش گذرونی و خبرای خوب واسه هم سنگرا. ;)

من که اصلا نمی رم چک کنم، دلشو ندارم بذار حداقل یه ماه تو آرامش باشم! الان دوست دارم این یه ماهو برم تو چشمه های آب گرم دراز بکشم!!!

زیست و مخصوصا شیمی واقعا سخت بودن!! البته خوبه ها!! چون واسه همه سخته خب!!
اما عمومی ها گلابی!!!! به معنای واقعیش!! ای کاش تایمشون بیشتر بود!!

خب بچه های تجربی هم خسته نباشید.
من یه سری پیشنهاد دوستانه داشتم که تو تاپیک ریاضیا گفتم:
به نقل از زهرا نادری :
بچه های ریاضی همگی خسته نباشــــــــــــــــید :)

بالاخره آزادی بعد از اون همه تلاش که من خودم دورادور می دیدم.

الان بهتون توصیه میکنم که از تابستونتون لذت ببرید و به فکر چک کردن و درصد گرفتن نباشید که درصد گرفتن همانا و تخمین رتبه همانا خصوصا میخواین با پارسال که کنکور به نسبت اسونتر بوده مقایسه کنید و میبینید که رتبتون خیلی بد میشه.

من به شخصه بهترین تابستون زندگیم بعد کنکور بود پس این تابستون رو خراب نکنید و ازش نهایت استفاده رو ببرید
انشاالله آخر این تابستون هم یک خبر خیلی خوب میشنوید.

موفق باشید برا همتون دعا میکنم

باز هم میگم به نظرم بهتره که چک نکنید چون با چک کردن اولا احتمال اینکه یادتون نباشه و درصدتون رو اشتباه حساب کنید خیلی زیاده! بعد اینکه کنکور یه رقابته متاسفانه. و با درصداتون چیز خاصی دستگیرتون نمیشه!!!
خلاصه اگه هم چک کردید نه ناامید شید نه زیادی امیدوار :)

به نقل از زهرا نادری :
خب بچه های تجربی هم خسته نباشید.
من یه سری پیشنهاد دوستانه داشتم که تو تاپیک ریاضیا گفتم:
باز هم میگم به نظرم بهتره که چک نکنید چون با چک کردن اولا احتمال اینکه یادتون نباشه و درصدتون رو اشتباه حساب کنید خیلی زیاده! بعد اینکه کنکور یه رقابته متاسفانه. و با درصداتون چیز خاصی دستگیرتون نمیشه!!!
واقعا آفرین به شما، حرف خیلی خوبی رو فرمودید.

جدول زمان های نقصانی به دردتون خورد؟

Back
بالا