چه آهنگی هم !!!به نقل از Black Fire :با تشکر از موقعیتی که منو توش قرار دادید و با تشکر از اون خاک تو سر امضاتون که بعد کنکور واقعا لازم بود
این توصیه شاید شامل حال همه نشه ولی خب شامل حال من می شد و اتفاقا از همین الان باید شروع کنیدش
تو این یه سال آهنگ گوش نکنید جدی و بدون شوخی! من سر جلسه ی کنکور هی از این آهنگ به اون آهنگ سوییچ می کردم که تمرکز رو می آره پایین فکر کنید سر ریاضی مزخرفی که امسال داشتیم زیر لب داشتم می گفتم:"وقتی تو نیستی قلبمو واسه کی تکرار بکنم گل های....." که واقعا وضع مزخرف و خنده داریه![]()
این قدر هم لازم نیست محدود کنید خودتونو... واقغا لازم نیست سخت بگیرید تا این حدبه نقل از ʃҊдʐ₤ :چه آهنگی هم !!!
به نظر من آهنگ بی کلام مشکلی نداره
مثلا من خودم آهنگ های یانی و ریچاردکلایدرمن گوش میکنم
در مورد اینا ترجیح می دم حرف نزنم چون از سایت بن می شمبه نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :@Black Fire
پس تکلیف این شعار چی میشه...
یا تفریح خوب یا درس خوب؟؟؟
آفاردئون چیه؟کتابه؟ منم کل تاریخ ادبیات سال سوم رو رو برگه های کوچیک نوشتم ریز ریز، حدود 60 صفحه شدهبه نقل از F@temeh :کاش اینهمه وقت نمیذاشتم واسه نوشتن اون همه تاریخ ادبیاتآخرشم آفاردئون خریدم خوندم
![]()
به نقل از Lily Delicated :آفاردئون چیه؟کتابه؟ منم کل تاریخ ادبیات سال سوم رو رو برگه های کوچیک نوشتم ریز ریز، حدود 60 صفحه شده![]()