• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کاش فلان کار رو میکردم/نمیکردم !! (تجربه های کنکور)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع crazyboy
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کاش فلان کار رو میکردم/نمیکردم !! (تجربه های کنکور)

این تاپیکو هم بخونید و این‌که یه آدم خیّر پیدا بشه تاپیکای خوب پشتیبانی ۹۲ رو منتقل کنه این‌جا!

کاش اینهمه وقت نمیذاشتم واسه نوشتن اون همه تاریخ ادبیات :دی آخرشم آفاردئون خریدم خوندم :))
و کاش اینهمه به خاطر ازمونای بدم ناراحت نمیبودم و به خاطر آزمونای خوبم خوشحال.
الان کاش ِ بیشتری یادم نمیاد :دی

یه چیزی که همین فاطمه گفت!
اصلاً و اصلاً برای ترازای خوبتون مغرور نشین و برای ترازای بدتون گریه نکنین و غصه نخورین! الان می‌بینم واقعاً چقدر احمق بودم که بعد از هر آزمون می‌اومدیم با فاطمه و لولیع و کلی آدم دیگه هی حرف می‌زدیم و غصه می خوردیم! اصلاً این آزمونا هیچ ربطی به کنکور ندارین! خودتون سال دیگه قشنگ می‌فهمین حرفمو! برید آزمون بدید که فقط آزمون دادن رو یاد بگیرید و بفهمین اشکالاتون کجاس تا رفعش کنید! همین!

من بزرگترین اشتباه امسالم نداشتن اعتماد به نفس بود..یعنی یه روز به خودم مطمئن میشدم 3 روز میزدم تو سرم ;D...به خدا نیلوفر وسارا اگه نبودن که مدام به من امید بدن من از بهمن دیگه نمیخوندم :|..ولی معلوم نیست شما آدمایی مث این دونفرو پیدا کنید و داشته باشید..پس سعی کنید واقعا امسال اعتماد به نفس داشته باشین ...خیلی مهمه خیلی مهم

به نقل از F@temeh :
کاش اینهمه وقت نمیذاشتم واسه نوشتن اون همه تاریخ ادبیات :دی آخرشم آفاردئون خریدم خوندم :))
آفاردئون چیه؟کتابه؟ منم کل تاریخ ادبیات سال سوم رو رو برگه های کوچیک نوشتم ریز ریز، حدود 60 صفحه شده :-"

کاش یکم واسه کنکور استرس داشتم ;D

به نقل از Lily Delicated :
آفاردئون چیه؟کتابه؟ منم کل تاریخ ادبیات سال سوم رو رو برگه های کوچیک نوشتم ریز ریز، حدود 60 صفحه شده :-"

مث بروشوره :دی باز میشه٬ بسته می‌شه :))
انتشارات فار.

تابستون بهترین زمان هست برای تقویت کردن نقاط ضعف

كاش درسهاي هر روز را همانروز مطالعه ميكردم!
مخصوصاً تو درساي پيش

(جدي)

ای کاش انقد درس نمیخوندم. :-<من از سوم واسه کنکور خوندم. :oشاید خیلی از روزا کلن درسو میذاشتم کنار ولی همیشه عذاب وجدان داشتم
اگه از ترم دوم پیش شروع میکردم ولی پیوسته میخوندم به نظر خیلی بهتر بود.من ساعت مطالعه هفتم از 50 بیشتر نشد!! ;Dبه خاطر همین خستگیو افسردگیو...
الان از زندگیتون لذت ببرین. :-h

Back
بالا