hk hk
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : و سمپاد پا برجاست. . .
Event تو سمپادیک زده شد!
Event تو سمپادیک زده شد!
به نقل از lab0o :زباله ها اصولاً کجا میرند؟
همون جایی که همیشه هستند خیلی بهتر از این هست که تو طبیعت کوه باشند.
تو این جا تقریباً خیلی کم ولی تو فیسبوک تعداد نفرات زیاد هست.به نقل از اخوی! :تا الان چند نفر اعلام حضور قطعی کردن؟
گفتم که برنامه رو من نچیدم ولی از دوستانی که این برنامه رو چیدند خواهش می کنم دوباره برنامه بذارند کوه های دیگه مکان های دیگه روزش رو هم روز تعطیل بذارند که همه بتونند بیاند[nb]روز های تعطیل این جور مکان ها ولی خیلی شلوغه.[/nb]به نقل از PanterA :تو ف.ب دیدم اینو
میخواستیم بیایم اما این ساعت مدرسه ایم
بعد تا اونجایی که خبر دارم کلاسای اکثر مدارس سمپاد تهران تو این روزا داره برگزار میشه ، چرا برنامه رو انداختید یه روزی که اینهمه آدم کلاس دارن ؟؟
فاطمه جان این قدر حرص نخور تو فیسبوک که عضو نیستی تعداد کسایی که میاند زیاد هست تنها نمی مونی اگه بیای.به نقل از fitmal :ای بابا، باو اگه کسی میاد میشه اینجا یه اعلام وجودی بکنه لطفا!
چون بچّه های سمپاد و فعّال تو این زمینه ها در هر استان کم هست پیشنهاد می کنم برنامه رو خارج از سمپادیا خودتون بچینید ( می تونید تو قسمت شناخت با هم دیگه برنامه بریزید بعد بین بچه های مراکز استان یا شهرتون پخش کنید) و توی همین تاپیک میشه برنامه ها رو قرار داد.به نقل از غَـزالـه :یه برنامه واسه بچه های شمال هم بذارید .
امسال نسبت به پارسال واقعا افتضاح تر شده بود ؛ محوطه کنار ساحل ، جنگل گلستان ..البته ما تا ساری بیشتر نرفتیم .
× واقعا باید ب بعضی ازین مردم لعنت فرستاد.
به نقل از اخوی! :سلام
الان ساعت دوازده و سی و شش دقیقه است و من چند ساعتی است که در این پارک هستم.
الان سوال بنده این است این گروه پاکسازی محیط زیست که می خواهند سمپاد پاینده باشد کجایند?
چرا کسی چنین گروهی ندیده است?
به نقل از هـامـــون :حـالا من کاری ندارم عمـلاً کـسی رفـته یا نـه،
فقط اونایی که تئـوری دادن توجیـه کنن آشـغالا رو میخـواستن کجـا بریـزن بعدش؟
با تشکّـر!
من گفتم می خواید برید خوب به قطعیت بگید من با اون گروه هماهنگ کنم.به نقل از اخوی! :تا ساعت 14:9 دقیقه موندم بعد رفتم.
خیلی جالبه نه تلفنی دادن برای هماهنگی,.شماره هم دادیم.تماس نگرفتن.
ایول به کار تشکیلاتی تون.
به نقل از Naughty :کجا بریزن خو!؟!؟
دست~> پاکت~> سطل~> صندوق عقب کامیون زباله~> چنگالِ لودر~> X
X=
1-بیایون
۲-چاله های تو بیابون
۳-کوره های ذوب زباله
نمیان که تو چاله های فضایی خالیشون کنن...
جای دیگهای هم بنظرتون رسید بگید دوسسان!
به نقل از هـامـــون :اون تکـنولوژی کوره ذوب ـو که میدونی فقط واسه بیمارستانا استفاده میکنن...
بیابون هم که طبیـعت ـه.
شاید وقت استراحت یا ناهار بوده شال سفید نپوشیده بودند.به نقل از اخوی! :ما که کسی رو ندیدیم
اگر کسی رفته بیاد بگه کجاش رفته که ما ندیدیم.
چهل نفر که می گین بیان بگن چه کردند?
یک گروه نوجوان من دیدم آنجا غالبا هم دختر بودند. کنار رودخانه زباله جمع نمی کردند نشسته بودن مثل اردوی تفریحی یا پیک نیک