سرپرست

سرپرست؟

• آری

رای‌ها: 12 41.4%
  • نه

رای‌ها: 7 24.1%
  • گزینه 4

رای‌ها: 10 34.5%

• رای‌دهندگان
    29
  • شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
در پی پیشنهادی که قبلا مطرح کرده بودم و نیما در کمال خونسردی پاکش کرد(حلالت می کنم) دارم این پیشنهاد رو دوباره مطرح می کنم!

خب سرپرست چیست و سرپرست کیست؟
بعله سوال خوبی مطرح کردم حالا جوابشم می گم! سرپرست کسیه که بر مدیرای انجمن نظارت می کنه و در واقع مدیر چندین انجمن مرطبته یا شاید به عبارت دیگه داخلیه با مسولیت های کم تر و محدود تر اما تخصصی تر الان به این مثال توجه کنید:"جواد.ب مدیر انجمن سخت افزار و نرم افزار همچنین یه مدیر داخلیه، من نتیجه ای که می گیرم اینه که ایشون تو زمینه ی کامپیوتر تبهر دارن، سپرست اونجا می شن و دیگه نمی تونن تو زمینه های دیگه مثل مثلا انجمن زیست تاثیری بذاره(البته در ضمینه های دیگه هم احتمالن خوبن ولی خوب به عنوان مثال می گم)" جواد جان ببخش ازت سو استفاده کردم :D
سرپرست ویژگی دیگه ای که داره اینه که به علت مسئول بود توی بخش کوچکتری از سایت می تونن در آموزش مدیرای جدید نقش شایانی داشته باشند چون این مدیرا زیبر دست این کاربرا که سابقه مدیریت خوبی دارن فعالیت می کنن و در ضمن وقتی که یکی ازین مدیرا دسترسی درست به اینترنت نداره سرپرست که آشناست با روال کار انجمن اونو مدیریت می کنه و لازم نیست بگردن بین داخلیا که یه نفر بیاد اونجا رو مدیریت کنه.
البته این الزاما به معنی حذف داخلیا نیست هر چند که می شه داخلیا رو حذف کرد و داخلیای فعلی رو بین اجرایی و سرپست ها تقسیم کرد

به شخصه علاقه ای به سرپرست شدن ندارم و این فقط یه پیشنهاد جهت پیشرفت سایته

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز
پاسخ : سرپرست

دو سه نفر از کسایی که تو نظر سنجی شرکت می کنن اگه نظراتشون رو بگن تاپیک خاک نخوره بد نمی شه :-"
تا من باشم 12 به بعد تاپیک نزنم

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

یعنی مثلا چند تا سرپرست داشته باشیم و شاخه ها و انجمن مختلف دسته بندی بشن و زیر نظر این چند نفر باشن ؟

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

آره مثلا ما برای علوم پایه یه سرپرست و برای هنر و رسانه یه سرپرست دیگه می زاریم

nmejris@zan

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1391
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

یاد شوراهای خدا بیامرز افتادم ... چقدر با بذرکار سرش حرص خوردیم ... :D

والا اولین مشکل این هست که یک نفر به تنهایی اگر بخواد راجع به اون انجمن ها تصمیم گیری کنه و نظارت کنه خب سخت هست و مشکلاتی رو هم داره ...

ما قبلا اما شوراهایی رو بوجود آوردیم . توش افرادی که تخصص و مهارتی توی اون زمینه های مرتبط داشتن رو جمع کردیم و نظارت بر انجمن های مرتبط رو به اون افراد دادیم . و مسائلی مثل برگزاری مسابقات و طرح و ایده و ... در اون انجمن ها هم توسط اون شورا ها تصمیم گیری میشد . اما خب ...

نسبت به توان و انرژی که از ما گرفت هیچ موقع بازدهی مناسبی نداشت . واقعا هم هیچ موقع درست نتونستیم علتش رو پیدا کنیم . 2 یا 3 دوره شورا ها تشکیل شد ، کاربران خودشون درخواست میدادن برای شورا ها و مدیران انجمن اعضای شورا ها رو انتخاب میکردن با رای گیری ... خیلی روش بحث و برنامه ریزی شد و به شخصه واقعا زمان زیادی رو روش گذاشتم ... ولی اصلا برامون بازدهی مناسب رو نداشت ... #-o

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

خوب ببینید این یه شورا نیست، سرپرست یه نفره که قراره به نوعی همین کاری که داخلیا می کنن رو بکنه منتهی یه سری از مشکلاتی که تو کار داخلیا ممکنه پیش بیاد نداره، مثلا اگه مشکلی پیش بیاد کاربر/مدیر می دونه که با کی قراره صحبت کنه یا همونطور که گفتم اگه یه نفر از مدیرای انجمن دسترسی به اینترنت نداشته باشه یا اینکه انجمنی مدیر نداشته باشه اینجوری دیگه لازم نیست بین داخلیا قرعه کشی( :D ) بشه که کی بره اونجا!!!
الان مثلا یکی از تفاوت سرپرست با شورا ها اینه که من که مثلا یه مدیر انجمن تازه کارم(با 900 پست تو انجمنم :-" ) می خوام یه مسابقه برگزار کنم، من می آم با سرپرست صحبت می کنم و علاوه بر اینکه سرپرست توی برگزاریش بهم کمک می کنه هماهنگی های لازم جهت فرضا تبلیغات(همون بالای صفحه تو فهرست) یا جایزه رو انجام می ده (دیگه قرار نیست که تو مقامش بخوره و بخوابه :D )
و فایده دیگه ای هم که داره اینه که اگر بدون هماهنگی با مدیر انجمن تغییری تو انجمنش صورت بگیره دیگه لازم نیست که بگرده تا پیدا کنه کار کیه، و این موردیه که قبلا دیده شده و بر اساس چیزیه که تو آرشیو سایت موجوده

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

ایده بسیار جالبی هست اما دو مشکل وجود داره :

1. خیلی از انجمن های سایت علی‌رغم اینکه در یک گروه مشخص هستند، به صورت زیرمجموعه ای نسیتند و در پاره ای از موارد هیچ ربطی به هم ندارند.
مثلا علم ریاضیات به غیر چهار عمل اصلی (و اون هم در موارد محدود[nb]حالا بماند که در شیمی پیش دانشگاهی در مقطعی شما لگاریتم رو هم میخونید.[/nb]) ارتباط خاص دیگه ای با شیمی نداره و هر دو انجمن با اینکه در گروه علوم پایه هستند نقاط مشترک بسیار کمی با هم دیگه دارن.
این یعنی چندین تخصص جداگانه که به سختی میشه کسی رو پیدا کرد که در تمام اونها تبحر داشته باشه و بخواد روی همشون نظارت کنه. چون شرط اولیه برای نظرت داشتن حداقل زمینه و آگاهی در اون رشته بخصوص هست.

2. این کار به نوعی همون وظیفه داخلی‌ها و نوعی موازی کاری هست که حتی بر فرض اینکه ما افراد کافی با تخصص لازم رو هم داشته باشیم در نهایت منجر به شلوغ شدن تیم مدیریتی میشه و ممکنه باعث ایجاد بی نظمی بشه.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

با مورد 1 موافقم، شاید با عوض شدن چینش بشه این مشکل رو حل کرد مثلا المپیاد کامپیوتر و ریاضی و سایر مباحث مربوط به ریاضی برن تو یه زیر گروه و شیمی هم بره تو یه زیر گروه دیگه
در مورد 2 مخالفم، چون همونطور که گفتم می شه با جا به جا کردن داخلیا این مشکل رو حل کرد و با توجه به این واقعیت که الان مدیر گزینی هم راه افتاده پس فعلا اونقدرا هم شلوغ نیست :-"

• لایک
امتیازات: TMNT

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نظر منم نیازه!
چون اینطوری توی یک انجمن یک نفر پیدا میشه که با دانش و بدون تعصب نسبت به اون انجمن خاص قضاوت میکنه.
درسته که واسه همه شاخه ها عملی نیست ولی برای همونا که عملیه واقعا نیازه! اینطوری حق کسیم ضایع نمیشه.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

اگه پشت پرده خبریه ما رو هم بگید بیایم اون پشت :-/

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

خیالت راحت هیچ خبری نیست :D
الان یک سری گرفتاریها واسه دور جدید مدیران سایت داریم که تا بعد از مشخص شدن اونها نمیشه درباره این موضوع نظر قطعی داد.

• شروع کننده موضوع

black fire

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
رشت-تبریز

خوب گرفتاریاتون احتمالا تا الان در اون زمینه تموم شده جا داره که پیشنهادم رو سه باره مطرح کنم

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست

ی انجمن بود که توش فعالیت داشتم اینطوری بود سرپرست داشت و واقعا چیز کار آمد و خوبی بود
ولی تو سمپادیا اگه انجمنای مرتبط به هم یه جا باشه میشه این کار رو عمل کرد
امتحانش ضرر داره؟

بالا