• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کتاب‌های کنکوریتون رو دور نندازید!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
سلام

میدونم همتون کلی کتاب دارید که برای کنکور خریدید. کلی هزینه کردید واسشون. خیلی‌هاشون رو خوندید بعضی‌ها رو نخوندید. بعد کنکور ۴ حالت وجود داره
۱. کتاب‌هاتون رو دور میندازید
۲. کتاب‌هاتون رو انبار میکنید
۳. کتاب‌هاتون رو میفروشید
۴. کتاب‌هاتون رو میدید به یک فرد دیگه

میخواستم پیشنهاد بدم هرکس که دلش میخواد کتاب‌هاشو به یک فرد دیگه بده تا هم اون استفاده کنه هم کتابا حیف نشن بیاد لیست کتاب‌هاشو بنویسه. بعدش هرکس خواست پ.خ بده کتاب هارو هماهنگ کنه بگیره.

اگر هم حوصله اینکارا ندارید میتونید بندازید آشغالی ببره ولی توصیه میکنم به جای اینکار حداقل بدین این بازیافتی‌ها. کلی وزن کتاباست. کلی کاغذ ازش بازیافت میشه. فروختنشون هم ممکنه میتونید تو تهران ببرید خیابون انقلاب میخرن ازتون ولی خب خیلی ارزون میخرن. اونقدرا ارزش نداره کتابای به اون سنگینی!

اول از همه خودم رزرو میکنم کتاب‌های همتون رو. تا دو روز بعد لیست کردن کتابهاتون پ.خ بدم نباید به کس دیگه ای بدین ;D

پاسخ : کتاب‌های کنکوریتون رو دور نندازید!

بابا خیلی دلت خوشه! یه سر بیا تو تحلیل کنکور ریاضی ببین دنیا دست کیه!
ما هممون مورد 5 رو اجرا می کنیم که ننوشتی ولی استفاده از اونا برای کنکور 93ست :((

اغا من هستم هركي كتاباشو نخواست !!! جرا اينقدر به اين كاركناي زحمتكش شهرداري زحمت بديم واسه بازيافت و اينا ؟!! ;D

کتاباتونو بدین انجمن سمپادیا و بنیاد کودک برسونه به دست بچه های کنکوری بی بضاعت. :-"

به نظرم من اگه می‌خواین کار خیرگونه انجام بدید، بفرستید برای مرکز مشاوره‌ای پوردستمالچی. این‌ها کتاب‌ها رو از کنکوری‌ها تحویل می‌گیرن و برای مدارس محروم سراسر کشور ارسال می‌کنند. خیلی‌ها واقعا بهشون نیازمندند. تعریف می‌کرد مدیر یکی از مدارس زنگ زده بود می‌گفت یه سری از بچه‌ها واقعا زدن زیر گریه که مثلا این کتاب‌های کنکور به دستشون رسیده.

اینجا میشه لیست کتابایی که احتیاج داریمُ بگیم؟

منم کتابای خیلی سبز پیش رو میخوام + سوم.
زیست پیش2 خیلی سبز.
گاج پیش فیزیک.
;D

به نقل از پویا م :
به نظرم من اگه می‌خواین کار خیرگونه انجام بدید، بفرستید برای مرکز مشاوره‌ای پوردستمالچی. این‌ها کتاب‌ها رو از کنکوری‌ها تحویل می‌گیرن و برای مدارس محروم سراسر کشور ارسال می‌کنند. خیلی‌ها واقعا بهشون نیازمندند. تعریف می‌کرد مدیر یکی از مدارس زنگ زده بود می‌گفت یه سری از بچه‌ها واقعا زدن زیر گریه که مثلا این کتاب‌های کنکور به دستشون رسیده.

نزدیک جایی که هرکدوم ما زندگی می کنیم(و خصوصا حومه شهرها حتی شهرهای بزرگ ) هم مناطق محرومی هستن که واقعا بچه هاشون به این کتاب ها احتیاج دارن .
به نظرم خیلی خوبه بدیم اونا هم استفاده کنن یا مثلا به کتابخونه یکی از این روستاها یا مناطق کوچیک اهدا کنیم.

خیلی سبز ادبیات دوم
خیلی سبز ادبیات سوم
خیلی سبزادبیات پیش

خیلی سبز ریاضی جامع تجربی

خیلی سبز شیمی پیش 1
خیلی سبز شیمی پیش 2

به نظر من راحت ترین کار اینه که بدیم کتابخونه ی مدرسه چون کتابا جدیده خیلی کمک می کنه به بچه های سال بعد.

منم عربي گاج سفيد مونده برام
سالم ... بدون رنگ ... بدون خط خوردگي... 28 اسفند 91 خريدمش ;D

Back
بالا