به نقل از امــیـــررضـــا :امروز یا فردا توضیحات کامل رو میذارم برای نحوه انتخاب پشتیبان
پ.خ ها زیاده ممکنه نتونم همه رو جواب بدم..مرسی
پی نوشت : یکم دیگه صبر کنیدبه نقل از امــیـــررضـــا :امروز یا فردا توضیحات کامل رو میذارم برای نحوه انتخاب پشتیبان
پ.خ ها زیاده ممکنه نتونم همه رو جواب بدم..مرسی
اون ارتباط با پشتيبان بستگي به خودتون و پشتيبانتون داره.به نقل از Ho Da :منم درخواست پشتیبان دارم لطفاالبته قبلا با یکی از پشتیبان ها صحبت کردم :)
من تو چند سال گذشته اون جوری که باید درس نخوندم اما امسال جبران میکنم!
تو برنامه ریزی و پای بند بودن به برنامه مشکل دارم،گاهی هم روحیه ام رو از دست میدماز بس خرخون دور و برم اند
آزمون کانون شرکت میکنم و علی رغم این که درس نمیخوندم نتیجه ای که میگرفتم خیلی هم بد نبود
بعد یه سوال هم داشتم ارتباط با پشتیبان ها باید صرفا از طریق نت باشه؟تو سمپادیا؟
با عرض سلام و خسته نباشيد،شما رو به پست بالا،و پست بالا رو به شما مي سپارم.موفق باشين.به نقل از 1375shahrzad :منم پشتیبان میخوام! پشتیبانی که مجبورم کنه با برنامه درس بخونم!
ايني كه ميگين بسنگي به خود طرفم داره!به نقل از .:amir.mr:. :با عرض سلام و خسته نباشيد،شما رو به پست بالا،و پست بالا رو به شما مي سپارم.موفق باشين.
پشتيبان بيشتر يه همراهه.يه رفيق.يه نفر كه تجربياتش رو در طول مسير در اختيارتون قرار ميده و با راهنمايي در مورد مسائلي مثل روش خوندن درسا و انتخاب منبع كمكتون كنه و يه زمان هايي هم بهتون از نظر روحي كمك كنه.
واقعا بيشتر از اين امكانش نيست توي اينترنت!كاري بيشتر از اين نميشه كرد جداً.
پس از پشتيبانا انتظار نداشته باشين كه يكاري بكنه،شما از روزي ٣٠ديقه درس خوندن،برسين به ٣٠ ساعت درس خوندن.
اميدوارم همه موفق باشين؛-)