چرا میخوایم ولی متاسفانه بازدید انجمن کمه و فقط ی سری افراد خاص هستن ک میان خب اینجوری جذابیت کم میشه همش یکسری آدم پست بدنبه نقل از angel of moon :کسی دیگه نمی خواد بحث رو ادامه بده؟!
به نقل از مهــشـــاد :چرا میخوایم ولی متاسفانه بازدید انجمن کمه و فقط ی سری افراد خاص هستن ک میان خب اینجوری جذابیت کم میشه همش یکسری آدم پست بدن
حالا اصن تعریف خود سرگیجه: سرگیجه زمانی بروز می كند كه موازنه و تعادل بدن مختل شود. مركز توازن و حفظ آن در مغز و گوش داخلی است.
سرگیجه، یک بیماری نیست بلکه نشانه ای ــــه که می تواند دلایل بسیار داشته باشه و مهم ترین این عوامل بیماری سرگیجه پوزیسیونی تشنجی خوش خیم یا BPPV و بیماری منیه است که برای اکثر افراد می توان بدون انجام عمل جراحی آن را معالجه کرد سرگیجه عوامل دیگه ای هم داره مثل سکته، تومرهای مغزی، پایین آمدن فشارِخون، نامنظم بودن ضربان قلب، تصلب شریان ها و سردردهای میگرنی. خیلی از داروهای تجویزی و غیرتجویزی هم می توانند منجر به ایجاد سرگیجه بشه. بعضی از افراد پس از استفاده از داروها سرماخوردگی و آنفولانزا، مسکن ها و همچنین داروها فشارِخون دیابت، بیماری تیروئید، افسردگی و اضطراب نیز ممکنه دچار سرگیجه بشن .
بچه ها اون دو مورد دیگه نگفتم ک بیائین بگین
ای بابا انجمن خوابه؟؟؟؟ بسه دیگهبه نقل از angel of moon :مثل این که کسی نمی خواد بگه!
منم که به ذهنم چیزی نمی رسه!
میشه لطف کنی خودت بگی؟
خواهش میکنمبه نقل از angel of moon :مرسی بابت اطلاع رسانی! :)
خب یه سوال دیگه!
درمان گیاهی چی برای جلوگیری از سرگیجه؟
شما قدت بلنده الان؟به نقل از F@|-|!mEh :اینو تو تاپیک مشکلات هم گذشتن ارجا دادنم اینجا
من تقریبا میشه گفت با کوچکترین چرخشی سر گیجه میگیرم!
مثلا با آبجیم بازی میکنم میچرخم سرم زوذ گیج میره ( قبلا اینجوی نبود) ولی همیشه خیلی شدید نیست
دلیلش چیه و باید چیکار کنم؟
زیاد نه 166-167 این حدودامبه نقل از پـــــــــاپوک :شما قدت بلنده الان؟
یهویی بلند میشی نه؟به نقل از مهسا.ق :خوب من هم الان که دیدم اینجا وجود داره بگم!
من یه مدتیه با تغییر ارتفاع سرگیجه ی شدیدی می گیرم
منظورم هم از تغییر ارتفاع از حالت خوابیده به نشسته، نشسته به ایستاده، و برعکس تمام این هاست!
سرگیجم هم این قدر شدید هس که مثلا یه موقع هایی کاملا تعادلم رو از دست می دم!
بعد از 10 ثانیه هم نهایتا خوب می شه!
کسی می دونه علتش چیه؟ و چی کار می شه کرد؟
آروم آروم بلند می شم ینی فرایند بلند شدنم 5 6 ثانیه ای سعی می کنم طول بدم! از نشستن به بلند شدن زمان زیادیه حس می کنم!به نقل از F@|-|!mEh :زیاد نه 166-167 این حدودام
یهویی بلند میشی نه؟
بخاطر اینه که وقتی بلند میشی خون تا بیاد برسه مغز یکم دیر میشه ، آروم تر بلد شو ...
به نقل از مهسا.ق :آروم آروم بلند می شم ینی فرایند بلند شدنم 5 6 ثانیه ای سعی می کنم طول بدم! از نشستن به بلند شدن زمان زیادیه حس می کنم!
مگر این که خیلی جریان خون رسیدنم خیلی کم باشه!
از چن نفر هم پرسیدم گفتن کم خونی داری ولی آزمایش دادم و کم خونی نداشتم!
به نقل از مهسا.ق :خوب من هم الان که دیدم اینجا وجود داره بگم!
من یه مدتیه با تغییر ارتفاع سرگیجه ی شدیدی می گیرم
منظورم هم از تغییر ارتفاع از حالت خوابیده به نشسته، نشسته به ایستاده، و برعکس تمام این هاست!
سرگیجم هم این قدر شدید هس که مثلا یه موقع هایی کاملا تعادلم رو از دست می دم!
بعد از 10 ثانیه هم نهایتا خوب می شه!
کسی می دونه علتش چیه؟ و چی کار می شه کرد؟
به نقل از angel of moon :منم دقیقا همین مشکل رو دارم! تو صفحه های اول هم گفتم .
دلیلش هم حرکت سریع مایع توی گوشه! دکتر هم گفته در مانی وجود نداره! فقط یه قرصی هست که هر وقت این سرگیجه ها زیادتر از حد معمول شد استفاده کنی تا خوب شه!
اگه هم زیاد شدید نبود و دائمی باید از حرکت سریع سرت جلو گیری کنی!!
به نقل از F@|-|!mEh :فکر نمیکنم اینی که گفت اینقدر جدی باشها!!! منم اینجوری میشم وقتی یهو بلند میشم ولی چند ثانیه که گذشت برمیگردم به حالت عادی
دلیلش چیه که اینجوری میشه؟ یعنی همون حرکت سریع آب ، چرا واسه همه اینطوری نیست؟
به نقل از angel of moon :حرکت سریع آب ؟!
دقیق نمی دونم ! ولی برای بعضی افراد از نظر ارثی سرعت حرکت مایع توی گوش زیاده . مثلا مامان منم این مشکل من رو داره . البته برای من شدیدتره!
به نقل از F@|-|!mEh :منظورم همون مایع تو گوش بود
خب بجز زمینه ارثی دیگه چی میتونه باشه ؟