- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی1!
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- مدال المپیاد
- .
- دانشگاه
- .
- رشته دانشگاه
- .
پاسخ : انتقاد و مشکل یابی وبلاگ
ببنید گفتم که بزرگترین اشتباه شما نصب ویندوز سون 64 بیتی هست اگه اولش روی سیستمتون 32 بیتی بوده پس یعنی سخت افزارش برا 32 بیتی هست و نصب 64 بیتی باعث بروز یه سری مشکل کم شدن سرعت سیستم هنگ کردن و....... میشه
بهترین پیشنهادم اینه ویندوزتون رو به 32 بیتی برگردونید
و تعداد نرم افزار های 32 بیتی بسیار بیشتر از 64 بیتی است پس شما هم که سخت افزارتون برپایه 32 بیتی بوده و احتمالا ضعیفه پس پیشنهاد میکنم 32 بیتی نصب کنید
ببنید گفتم که بزرگترین اشتباه شما نصب ویندوز سون 64 بیتی هست اگه اولش روی سیستمتون 32 بیتی بوده پس یعنی سخت افزارش برا 32 بیتی هست و نصب 64 بیتی باعث بروز یه سری مشکل کم شدن سرعت سیستم هنگ کردن و....... میشه
بهترین پیشنهادم اینه ویندوزتون رو به 32 بیتی برگردونید
کد:
چه زمانی باید روی سیستم عامل 64 بیتی خط بکشم؟
درست است که من به شما پیشنهاد میکنم که بروید سمت ویندوز 64 بیتی ولی قصد فریب شما را ندارم پس به شما واقعیاتی را باید بگویم.
اگر سیستم شما کمتر از 2 گیگ رم دارد، بعد از رفتن به سمت 64 بیت، تغییر محسوسی مشاهده نمیکنید.
اگر یک برنامه دارید که با ویندوز 3.1 یا DOS نوشته شده است احتمالا دیگر نمیتوانید از آن برنامه استفاده کنید چون در ویندوز 64 بیتی، امکان اجرای برنامههای 16 بیتی وجود ندارد. کلا باید حواستان باشد در مورد برنامههای قدیمی.
اگر شما سختافزاری بسیار قدیمی دارید که از پشتیبانی سازنده در آمده است یک بدشانسی بزرگ گریبانتان را میگیرد چون در این صورت ممکن است درایور سختافزار شما برای ویندوز 64 بیتی نوشته نشده باشد. متاسفانه درایور 32 بیتی به درد ویندوز 64 بیتی نمیخورد.
کد:
سرعت اجرای برنامههای 32 بیتی در ویندوز 64 بیتی کمتر است؟
قاعدتا باید این طور باشد چون شما دارید برنامه را در یک برنامه واسطه ( WOW64 ) اجرا میکنید اما در عمل این طور نیست.
آنقدر سیستمهای امروز قدرتمند شدهاند که این استفاده از WOW64 اصلا به چشم شما نمیآید. در ثانی اگر رم بالایی داشته باشید، مثلا 5 گیگ رم، آن وقت چون از اضافه Ram شما هم استفاده میشود، سرعت شما بسیار بالاتر هم میرود.
و تعداد نرم افزار های 32 بیتی بسیار بیشتر از 64 بیتی است پس شما هم که سخت افزارتون برپایه 32 بیتی بوده و احتمالا ضعیفه پس پیشنهاد میکنم 32 بیتی نصب کنید

:)