• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا حالا تو تلویزیون بودی؟!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع آیدا :)
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
میدونم بودم ولی جاش دقیقا یادم نیس :-"
دختری ک ذهنش مشغول خسته گی اش است

اختتامیه مرحله کشوری مسابقات فرهنگی هنری تابستان ۹۷ اومدن با من و دوستام مصاحبه کردن و اخبار نشون داد
ماهم اسکرین ریکورد کردیم همه استوری گذاشتیم مارو تو اخبار نشون میدن شمارو کجا؟پی ام سی؟! هه مونده برسی :)) :))

یه بار دیگه تو همایش کشوری شناخت مغز سمپاد یه خبرنگار خیلی پیر اومدم چندتا سوال پرسید صدامم ضبط کرد و اخرشم نفهمیدم کجا چاپ کرد :)

لیاقت حضور منو نداشتن هنوز :relieved:=))
^_^_^_^_^_^_^_^_^_^
بچه بودم تو خاله شادونه یه صحنه محوی ازم دیده شده :-"
#غبار_روبی_تاپیک_ها

من برای رصد خورشیدگرفتگی رفتم شهرستان و اونجا ی مصاحبه با خبرنگار صدا و سیما داشتم البته تمام چیزایی که گفتم رو خود خبرنگار گفت بگو.....من خودم رو حاضر کرده بودم برای ی مصحابه توپ و اینا ولی خیلی بد شد...همون شب هم از شبکه استانی پخش شد بعد از این بود.که فهمیدم چطور گزارش خبری میگیرن :))

شبکه خلیج فارس بچه بودم منو نشون دادن ،هی اسم و فامیل می پرسیدن من نمیدونم چرا بهشون نگفتم فامیلی مو/= انگار میخواستن تنبیه کنن‌.۳ تا دونه حلقه بهم دادن پرت کنم تو میله هیچکدومش هم نیفتاد تو میله ....
یادمه بحث خاطره گویی شد یه سوتی هم دادم ._.

چهار - پنج سالم که بود منو از طرف مهدکودک بردن ساری مسابقات حفظ و قرائت قرآن کریم. مامانم وقتی کوچیک‌تر بودم باهام این چیزا رو کار می‌کرد، پایتخت کشورا و ... .
و نمی‌دونم چرا ولی تو اون مسابقه نفر اول شدم و تو شبکه‌ی استانی هم پخش کردن و هرجا می‌رفتم فوری منو می‌شناختن که به‌به تو فلان مسابقات برنده شدی و این حرفا ((: مهد هم به عنوان جایزه بهم از این سگ‌های توپ‌خور داد چون تو مهد که بودم با این همیشه بازی می‌کردم، اونا هم همونو بهم دادن گفتن بیا ببر خونتون ((((:

Back
بالا