نظرات و پیشنهادات شما پیرامون تاپیک شب نشینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع JB
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اره واقعا چرا الان شب نشینی نداریم؟؟
البته بعد از امتحانا بهتره ها
شب نشینی نمیزارید؟؟؟؟

شب نشینی تازه گذاشته بودیم که

اگه فواصل شب نشینی کم باشه حال اسپم دادن مردم از بین می ره فک کنم دم عیدم یه دونه باید بزاریم

شب نشینی تازه گذاشته بودیم که

اگه فواصل شب نشینی کم باشه حال اسپم دادن مردم از بین می ره فک کنم دم عیدم یه دونه باید بزاریم
بهتر نیست قبلش یه نظر سنجی کوتاه مدت باشه تا همه بتونن نظرشون رو بگن؟!:-"
من یه روز نیومدم دقیقا همون روز شب نشینی بود...:|:))

شب نشینی خوب نیست ، نظر مخالف دارم :D
به اندازه کافی دوستان لطف دارن بیشتر از این نشه لطفشون ، بعد باید مث یه عزیزی قند و نبات و درّ و گوهر تراوش کنیم

بهار freedome جای daddy امتیه !

The movement continues

یه شب کمه.یکی دو روزش کنین خالی بشیم. ^_^
انصافا راس میگه:|
اینقده حرف نزدیم حرفامون رو دلمون مونده بابا:))
ی موضوع خوب پیدا کنیم(ببینین موضوع برای تا دلمون بخواد تو این شرایط پیدا میشه ولی وسط کشیدنشون اعصاب برا هیچکدوممون نمیذاره.تورو خدا ی موضوعی انتخاب کنین ک برای چند ساعت از بدبختی و مملکت و اقتصاد و...درمون بیاره جا اینکه بحث همینا رو بکنیم تهش اعصابمون بیشتر از قبل خورد بشه ب هیچ نتیجه ای هم نرسیم)
خلاصه اینکه اینقده این چند وقت حرف زده نشده داریم ک خدا میدونه:-"

شب نشینی آخر هفته بذارید @.::MoJi::.
این‌طوری که ۴،۵،۶ شنبه‌ها از ساعت ۱۲ شب الی ۹ صب باز باشه :-"

چت باکس بزنید
اونطوری تو هم تره و نمیفهمیکی جواب کی رو داده :))

شب نشینی آخر هفته بذارید @.::MoJi::.
این‌طوری که ۴،۵،۶ شنبه‌ها از ساعت ۱۲ شب الی ۹ صب باز باشه :-"

هفته‌ای یک شب میشه گذاشت اگر استقبال بشه.

چت باکس بزنید
اونطوری تو هم تره و نمیفهمیکی جواب کی رو داده :))

نقل قول کردن راحت تر هست توی اگر توی یه تاپیکی باشه و همینطور توی تاپیک بودن مدیریت میشه کرد و کنترل شده تر هست.

عاااغاااا اصلا اعتراض دارم
بعنی چی که همش برا این کنکوریا و مناسبتاشون میذارید ؟! نمیگید من هصودیم میشه خب ؟! :)) :)) :))
والا ... یه دفعه شب نشینی قبل کنکور یه فعه پسا کنکور یه دفعه قبل و بعد تنابج اولیه یه دفعه هم حالا : )
پس ما چی میشیم خب ؟ :(
نمیشه یه شب نشینی عذاب عمومی یک مهر و آغاز مدارس ، یه شب نشینی بعد از امتحانات مستمر یبکی بعد و قبل نوبتا اینا بزنین ؟! :-" :-"
انتظار زیادی نیست که ! :-"
این است عدالت علی ؟؟؟! :-" :-"

عاااغاااا اصلا اعتراض دارم
بعنی چی که همش برا این کنکوریا و مناسبتاشون میذارید ؟! نمیگید من هصودیم میشه خب ؟! :)) :)) :))
والا ... یه دفعه شب نشینی قبل کنکور یه فعه پسا کنکور یه دفعه قبل و بعد تنابج اولیه یه دفعه هم حالا : )
پس ما چی میشیم خب ؟ :(
نمیشه یه شب نشینی عذاب عمومی یک مهر و آغاز مدارس ، یه شب نشینی بعد از امتحانات مستمر یبکی بعد و قبل نوبتا اینا بزنین ؟! :-" :-"
انتظار زیادی نیست که ! :-"
این است عدالت علی ؟؟؟! :-" :-"

بنده اونجا اعلام کردم که همه میتونن توی اون شب‌نشینی شرکت کنن و محدودیت کاربری‌ای وجود نداره قطعن مثل همیشه.

و شب نشینی‌های زیادی به بهانه های مختلف در نظر داریم.

بنده اونجا اعلام کردم که همه میتونن توی اون شب‌نشینی شرکت کنن و محدودیت کاربری‌ای وجود نداره قطعن مثل همیشه.

و شب نشینی‌های زیادی به بهانه های مختلف در نظر داریم.
میدونم محدودیت نداره .... حالا داشتم اصلا واسه من مهم نبود خوشم میومد میرفتم :))
ولی نکنیدش مثه قبلی دیگه ، همه که اصلا کنکوری و اینا آدم احساس غریبی میکنه تازه یه سری +۱۸ هم میریزن اونجا که اصلا آدم نمیشه حرف زد
8-|
نمیشه یکی بزنید که کاربرا زیر ۱۸_۱۹ سال فقط بتونن بیان ؟! :)) ;;)

میدونم محدودیت نداره .... حالا داشتم اصلا واسه من مهم نبود خوشم میومد میرفتم :))
ولی نکنیدش مثه قبلی دیگه ، همه که اصلا کنکوری و اینا آدم احساس غریبی میکنه تازه یه سری +۱۸ هم میریزن اونجا که اصلا آدم نمیشه حرف زد
8-|
نمیشه یکی بزنید که کاربرا زیر ۱۸_۱۹ سال فقط بتونن بیان ؟! :)) ;;)

دفعه قبلی که میگید بنده نمیدونم کی بوده و چه اتفاقی افتاده ولی در آینده مدیرت میشه و پست های خلاف قوانین حذف میشن.

به وقتش حتمن.

دفعه قبلی که میگید بنده نمیدونم کی بوده و چه اتفاقی افتاده ولی در آینده مدیرت میشه و پست های خلاف قوانین حذف میشن.

به وقتش حتمن.
حذف شدنش دیگه واقعا فایده ای نداره .‌‌ .... مهم اینه که یه سری هر حرفی را میزنن
بی ادب سایت کیه ؟! :-"

ساعت چند باز میشه و کی؟

آخرین ویرایش:
عاغاااااااا
من شب نشینی میخواااام
واقعا همه مون اشباع از اسپمیم باید ی جا باشه خالی کنیم دیگه :-"
حرف بزنم از پادگان بدتره -___-
مدیراش سختگیرن
نمیشه همین امشب بزنین؟/
خواهشششششششششش