نظرات و پیشنهادات شما پیرامون تاپیک شب نشینی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع JB
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نظرات و پیشنهادات شما پیرامون تاپیک شب نشینی

نه خب اگه شب نشینی بی‌هدف باشه شبیه گروه‌های وایبری میشه که همه عضون :D
یک روالی خواهد داشت قطعا، داره راجبش تصمیم گرفته میشه :-"

شب نشینی شروع شه موضوع خود ب خود شکل میگیره و حرف پیش میاد !
بعد اصن یعنی چی واسه شب نشینی موضوع بگیم؟ اونطوری تبدیل میشه به بحث
کلا با دوستامون یا خانواده دورهم میشینیم مثلا درباره موضوع خاصی ک حرف نمیزنیم حرف خودش پیش میاد و همراش کلی هم میخندیم
:)

همیشه شب نشینیا یه روالی داشتن :د

مثلن شب نشینی تابستون حدس عکس کاربرا داشتیم :د

یا شب نشینیای قدیمی یه سری بازیا ( :-") میکردیم :د

به نقل از زﮩرا :
بعد برای هر استان میشه 30تا تاپیک شب نشینی!!؟!؟!
من شب نشینی نگفتم
گفتم به صورت حضوری و هم نشینی.

باید شب نشینی شادی رو داشته باشیم :D

به نقل از reza1378 :
باید شب نشینی شادی رو داشته باشیم :D
شوخی نکن!!!!!!!!
عاقا بیاین مشاعره کنیم ولی باشعرای من درآوردی....یا مثلا مسابقه بزاریم که کی مسخره ترین وخنده دارترین عکس فتو شاپیو میفرسته؟؟؟؟

فقط میگم نهایت تلاشتونو بکنین عوامل، که یه عده نشینن دور هم از خاطرات گروه های وایبر و سی اف هاشون بگن و با رمز و راز حرف بزنن و خودشون بخندن :-" و گند بزنن به شب نشینی در واقع :د
یه شب نشینی بود که عکس میذاشتیم،اون خیلی خوب بود و خوش گذشت. 8->> در همون راستا هدایت کنین :-"

به نقل از شــقایــق :
فقط میگم نهایت تلاشتونو بکنین عوامل، که یه عده نشینن دور هم از خاطرات گروه های وایبر و سی اف هاشون بگن و با رمز و راز حرف بزنن و خودشون بخندن :-" و گند بزنن به شب نشینی در واقع :د
یه شب نشینی بود که عکس میذاشتیم،اون خیلی خوب بود و خوش گذشت. 8->> در همون راستا هدایت کنین :-"

عکس تکراری نیست دیگه ؟

عایا بذاریم بازم استقبال میکنین ؟ :د

عکس خیییییلی تکراریه ها :دی

به نقل از mah banoo :
عکس خیییییلی تکراریه ها :دی

یک کاربر جدید میگه این کار تو سایت تکراریه؟ :-"

من ک تاحالا اینجا نبودم شب نشینی .ولی باید خوش بگذره میام.ولی تورو خدا ی جوری نباشه تازه واردا حس غربت بکنن :|

مشاعره مثلا یا شعر خوانی و اینا :-"

نه نه :دی من نگفتم باز عکس بذاریم.گفتم شکل کلیه اون شب نشینی خیلی خوب بود.پست های رگبار طور داده نمی شد.چند تا از مدیرا و یه کم قدیمیا بودن.بحث دست یه سری آدم خاص نیفتاده بود که با هم حرف بزنن و بقیه هیچی :د من فقط گفتم که بشینین فک کنین که اون موقع چیکار کردین که اینجوری شد، الانم همون کارو بکنین :-" :))

هر چند به طور کلی با این جمعیت زیاد سایت دیگه شب نشینیو نمیشه آن چنان کنترل کرد و اینکه همیشه به یه سری که کاربر جدیدن یا کسیو ندارن،خوش نخواهد گذشت. کاریشم نمی تونین بکنین :-"

عکس بذاریم خوبه :د
خاطره بگیم مثلا

به نقل از شــقایــق :
نه نه :دی من نگفتم باز عکس بذاریم.گفتم شکل کلیه اون شب نشینی خیلی خوب بود.پست های رگبار طور داده نمی شد.چند تا از مدیرا و یه کم قدیمیا بودن.بحث دست یه سری آدم خاص نیفتاده بود که با هم حرف بزنن و بقیه هیچی :د من فقط گفتم که بشینین فک کنین که اون موقع چیکار کردین که اینجوری شد، الانم همون کارو بکنین :-" :))

هر چند به طور کلی با این جمعیت زیاد سایت دیگه شب نشینیو نمیشه آن چنان کنترل کرد و اینکه همیشه به یه سری که کاربر جدیدن یا کسیو ندارن،خوش نخواهد گذشت. کاریشم نمی تونین بکنین :-"

میدونم خودم بودم اونشب :د عکس خودمم بود اصن (((:

الهی فدات شم خب منم گفتم نظر بدین برا همینه :-""" دنبال یه ایده خوبیم ک شب نشینی خوبی برا همه قشر کاربرا باشه .

به نقل از آقافریبرز :
عکس بذاریم خوبه :د
خاطره بگیم مثلا
عکس قضیش این بود ک عکس کاربرا میذاشتیم بقیه حدس بزنن کیه !

سبزی هم بیاریم دور هم پاک کنیم ؟ :-" :D

تو شب نشینی مهلت خاطره گفتن نیست تند تند پست میدن همه خیلی سریع صفحه ها جلو میره :د باید تند بدوی عقب نمونی :د
;;)

من نبودم شب نشینی تاحالا. احتمالا بازم نباشم، ولی اگر باشم عقب نمیمونم :د

خب من الان غیر مستقیم گفتم نمیشه کاریش کرد. :-" معلوم نبود؟ :-" شب نشینیه با جمعیت 15 هزار نفر کارش از ایده میگذره :-" نظر شخصیه البته. و خب همیشه قبل از هر شب نشینی همین بحث پیشنهاد و اینا میاد وسط و نهایتش یه تصمیمی هم گرفته میشه اما اون شب،پستای محتوی برنامه ریزی های از پیش انجام شده بین پستای بچه ها گم میشه. غیر اینه؟ :دی :-" و صرفا بعدا میتونیم بگیم نه شب نشینیا برنامه هس توشون :د ولی نیست به اون صورت.

پ.ن : من هر ایده ای به ذهنم رسید میگما :دی ولی کلا آدم خلاقی نیستم :-"

یه چت روم بسازیم به خصوص برای اون شب؟ :D

Back
بالا