پاسخ : آموزش گام به گام زیست شناسی
خب ب سلامتیم اینجا باز شد...
بچها شرمنده کلی مشکل داشتیم...کلی مطلب...هماهنگی ب مشکل خورده بودو یه سری چیزارو نمیشد ب کتاب درسیو کمک آموزشیا اکتفا کردشو مجبور شدیم یه مقداری از کتابای دیگه کمک بگیریم...
الان دوتا جزوه برای سلولی(بخش2زیست دوم)و برای ژنتیکو میتوزو میوز(بخش6و7زیست سوم+مقداری از5و8)گذاشتیم ک برای المپیادیا بود ولی خیلی خیلی بدردتون میخوره...من هرچی مشکل داشتم برطرف شد با خوندن اونا برای کنکور(البته من جزوه دستیشو قبل کنکور دیده بودم و جزوه تایپیش بعد کنکور گذاشتن)...احساس کردم خیلی بدردتون میخوره...میخواستیم بزاریم چن وقت پیش ک تاپیک قفل بود سر مام شلوغ دیگه یادمون رفت...
![Disappointed X_X X_X](/forum/data/assets/smilies/mini_disappointed-face.png)
:-[
همچنین قرار شده ک اونجا تمام جزوهارو بذاریم(آموزش گام ب گام زیست"جزوه ها")و بحثو بررسیش اینجا باشه...در صورت امکانم اسم این تاپیکو تغییر میدیم میذاریم"بحث راجب جزوهای آموزشی بچها"...یا یه چی تو این مایها...
هرچی نکات جا افتاده+تستو سؤال تشریحی+اشکالای خودتون+اشکالای جزوها+بحث راجب جزوها+یه یچ دیگه ک یادم نیستو اینجا میذارین...درکل همه چی اینجا قراره باشه و اونجا جزوها قرار میگیره...تشکراتونم تو پی اما انجام بدینو الکی اسپم ندین مدیرا گناه دارن...
بچها روال اینطوری میشه ک:
1.الان شما سالیو ک میخواین جزوه بعدی ازون داده بشه رو تو نظر سنجی اعلام میکنین ایشالا...
2.تا جمعه این نظرسنجی هستو تمدیدم نمیشه و بعدش مبحثای مهمو میذاریم ب مدت یه هفته برای نظر سنجی...
3.نظر سنجی ک تموم شد هر بار یه فارغ التحصیل(این بار من بودم)رو انتخاب میکنیم ک درکنار خود من سرگروه شن(من آفت تمام این جزوهام
![Smiling Face With Horns >) >)](/forum/data/assets/smilies/mini_smiling-face-with-horns.png)
)...مثلا اینبار در کنار من "زهرا"بودش...فارغ التحصیل ب خاطر اینکه مطالبو خونده وتسلط نسبی ای روش داره و مطالب خارج از کتابو بلده و برای کنکور تست زده و باتجربه تره نسبت ب بقیه و وقتشم تا حدودی آزاد تره(چون راره ادامه پیدا کنه تو سال تحصیلیم پس کلی باید گفت)
4.جزورو میذارنو همین فرایند دوباره برای جزوات بعدی طی میشه...
خب حالا تا زمانی ک جزوهای بعدی اعلام میشه شما چیکارا باید بکنین اینجا؟؟خب این کارا:
1.بیاین نکاتو تستو سؤالو اینا بذارین اینجا...
2.اشکالاتونو اینجا بگین(اشکالایی ک مربوط ب جزوها و مباحثی ک جزوه ازش نوشته شده نه خارج ازون)
3.ایراد یا نکته ای خواستین اضافه کنین بگین...
4.از طریق پی ام ب من بگین ک دوست دارین چ بخشاییو تو نظر سنجیه بعدی بذاریم...مثلن میگم دیدین سال سوم رای بیشتری آورده پی ام بدین بگین مثلا فلان بخشا...خودمون بخشای سؤال خیزو میدونیم و در درجه اول اونارو براتون میذاریم ولی اگه ببینیم مثلا فصل اعصاب یا ایمنی خیلی خواهان داشت اونم میذاریم تو نظر سنجی...
5.در نهایتم ک بخش معلوم شد من یا مدیران با پی ام یکی از فارغ التحصیلان مشتاقو میذاریم سرگروه و اون با بقیه اعضا برای جزوه بعد هماهنگ میکنه...
خب امیدوارم ک بدرد همتون خورده باشه این سری...این سری استثنائا 3تا جزوه شد چون اونای دیگه آماده بود...ولی بقیه خواستن بنویسن یکیرو روش تمرکز کننو عالی بدن و اسم اعضای گروهشونم باید بنویسن...نهایتا دوتا بخشو ک کوتاه بودنو مهمم نبودن خیلی...یا ممکنه وقت کم باشه و نزدیک کنکور باشه...فک کنم یه هفته زمان مناسبیه برای خیلی بخشا ولی بخشای طولانیتر 2-3هفته...