• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شیوه صحیح بررسی موضوعات روان شناسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ادیبَک
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : شیوه صحیح بررسی موضوعات روان شناسی

خب حالا من یه کم درمورد رویکرد ها توضیح میدم! :دی
من اون فایل ها رو فرصت نکردم بخونم، و نمیدونم توش چیه! ولی میتونم در سطح کتاب درسی روانشناسی سوم دبیرستان علوم انسانی،یه توضیحایی بدم.

رویکرد یعنی نوع و زاویه نگاه کردن ب یک موضوع.
رویکرد هایی ک یه کم ساده تر هستن،اینان:

رویکرد زیست شناختی: ک مسائل رو از دید زیستی میبینه مث اینکه افسردگی معلول کاهش ماده شیمیایی مغزه

رویکرد شناختی: ک انسان رو مثل یه کامپیوتر میدونه ک مراحل درون داد و ذخیره سازی و برون داد در مغزش انجام میشه و
یه رویکرد مکانیستیه

رویکرد رفتاری: ک انسان رو در لحظه تولد مث لوح سفیدی میدونه ک شخصیتش بازتاب محیطه، فقط محیط، نه وراثت و ...

رویکرد روانکاوی: ک بنیان گذارش فرویده و ب گذشته فرد توجه داره

رویکرد انسانگرا: ک بین روانکاوی و رفتاریه. بنیانگذارش ابراهام مازلوئه، هر انسان رو در مرکز جهان عینی خودش میدونه
و اعتقاد داره ک باید ب این جهان و جربیات شخصی فرد نفوذ کرد تا بشه شخصیت اون رو فهمید.
اشکال این رویکرد تجربی نبودنه

منظور از تجربی بودن، آزمایش پذیر بودن، تکرار پذیری، تعیین متغیرها و همون مراحل معروف فرضیه و آزمایش و نظریه س.
چون روانشناسی در اکثر حوزه ها یه علم تجربی ب حساب میاد، آزمایش پذیری خیلی مهمه و دلیلش اینه ک
بشه کاملا ب این علم اعتماد کرد

و البته تجربه پذیری تو کتابای روانشناسی رایج امروزه در ایران دیده نمیشه و همچنین خیلی از تاپیکای این انجمن :دی

امیدوارم موضوع تاپیک رو درست فهمیده باشم و توضیحات درستی داده باشم :دی

** رویکردای دیگه ای مثل کنش گرا، گشتالت گرا، ساخت گرا، شناخت گرا و ... هم هستن ک خودم هنوز نمیدونم چی ـن :دی

چیزی که شما توضیح دادید همونی بود که برای دانلود گذاشتم ( در مورد همون کتاب روان شناسی سوم انسانی ) . بهتر بود قبلش فایل رو دانلود می کردید و الان انرژی تون رو صرف توضیح یه مسئله جدید می کردید نه یه موضوع که توضیح داده شده.

+اطلاع میدم ک پستم رو حذف کنن!

@ نيرمان : عيبي نداره كه ، اينطوري دسترسي به فايل راحت تر از دانلود كردنشه ;;)
البته بابت زحمت شما كه لينك دانلود و توضيحات رو گذاشتيد ممنونم ، اما پست مهشيد اسپم محسوب نميشه و مفيده !

منم نگفتم خدایِ نکردـه اسپمه ! ;Dگفتم وقتی سر رشته دارن و اطلاعاتشون بالاست بهتر بود یه موضوع دیگه رو توضیح میدادن تاپیک پُربار بشه ! :-"

به نقل از مــــَه شیــــــــد :
** رویکردای دیگه ای مثل کنش گرا، گشتالت گرا، ساخت گرا، شناخت گرا و ... هم هستن ک خودم هنوز نمیدونم چی ـن :دی
درباره ى فانكشناليسم و استراكچراليسم توى اين ويديو و درباره ى گشتالت و روان كاوى و رفتارگراييم اين يكي خيلي مختصر و مفيد توضيح دادن. كلام ويديوهاى كورس روانشناسي اين سايته خوبن اگه علاقمندين! :-?

Back
بالا