- شروع کننده موضوع
مهدی
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامهحلی
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- کامپیوتر
- دانشگاه
- دانشگاه تهران. :دی
- رشته دانشگاه
- آمار. :دی
سلام
خوب این برنامه خوندن گروهی که میگفتم در دو سطح هستش.
سطح 1 برای کسایی هست که قبلا کمی در مورد المپیاد ریاضی میدونن و ذهنیت لازم رو پیدا کردن.
سطح 2 هم برای کسایی هست که پیش ذهنیتی ندارن از المپیاد ریاضی.
و برای امادگی ـشون هستش.
خوب برنامه ها در 7هفته (3هفته +4هفته)اجرا میشه.
از 1مرداد تا21مرداد و از 25مرداد تا 21شهریور.
سطح1:
تا آخر این 7هفته باید تا فصل 5نظریه اعداد میرزا خانی
فصل2هندسه مسطحه خوشخوان
فصول2.3.4.12.13مباحث و مسائل جبر در المپیاد ریاضی(جبر صفای خودمون )
و فصول 2.3.4.7 ترکیبیات زرد : x
رو یاد بگیرید
نوع خوندن المپیاد رو نمیشه براش برنامه گذاشت چون مثلا شخصی باهوش یه فصل رو تو 2روز تموم میکنه اما شخصی مثل من همون رو تو5_6روز تموم میکنه.
خوب، به صورت کلی خودتون بشینید تو خونه بخونید +کلاسای مدرسه برای بعضی ها
بعد سوالی بود اینجا بیان کنید تا با هم با هم رو اون سوال فک کنیم .
در ضمن آخرش اگه بشه یه امتحان هم میگیرم (اگه بشه !)
همیشه یادتون باشه که کسایی که خیلی مخ هستن و ... کلا تو هر دوره ای از تعداد انگشتان یه دست تجاوز نمیکنن .بقیه همه افرادی با هوش معمولی هستن(مثل من .(البته دوره نرفتم))
اگه یه شخصی با دوساعت فک کردن یه سوالی رو حل میکنه و یه شخصی با پنج ساعت .اگه اون شخص پنج رو فک کنه هیچ چیزی از اون شخص باهوش کم نداره بلکه بیشتر هم داره چون از مخش بیشتر کار کشیده.
پس نگران نباشید که فرضا ;من قیافه به المپیاد نمیخوره و از من قوی ترا خیلی زیادن و ...
این رو یادتون باشه که
هرگز زمان کافی برای انجام هر کاری وجود ندارد ولی همواره زمان کافی برای انجام مهمترین امور وجود دارد
خوب این سطح هدفش فقط آشناییه و آسون هستش (شک نکنید که آسونه )
برنامه ـش هم به این صورته که فقط سوال حل میکنید بدون هیچ پیشنیازی(البته یکم ریاضیات 1باید بلد باشید)
برای این کار هم کتاب های المپیاد های ریاضی بلژیک،المپیاد های ریاضی لنین گراد رو بخونید کافیه.
بعد از دوهفته که خوندید برید کتاب محافل ریاضی رو تهیه کنید و تا آخر تابستون تمومش کنید [nb]این رو هم باید عرض کنم که بعضی از راهنمایی های ما این رو خوندن پس شما هم میتونید من شک ندارم [nb/]
دقت کنید که اصلا به پاسخ ها نگاه هم نکنید.
چون به ضررتونه.
من تا جایی که بتونم جزوه گیر میارم و در اختیارتون میذارم .پس اصن نگران امکانات و... نباشید چون همه با هم داریم میخونیم و تا جاییکه بشه به هم دیگه کمک میکنیم.
خوب بخونید اواخر شهریور امتحان هستش به احتمال زیاد.(برای هر دوسطح)
خوب...برنامه از امروز شروع میشه
تمام تلاشتون رو بکنید
در ضمن کتاب تئوری اعداد صفا هم به شدت توصیه میشه
شما ها هم خواستید می تونید بخونید
خوب این برنامه خوندن گروهی که میگفتم در دو سطح هستش.
سطح 1 برای کسایی هست که قبلا کمی در مورد المپیاد ریاضی میدونن و ذهنیت لازم رو پیدا کردن.
سطح 2 هم برای کسایی هست که پیش ذهنیتی ندارن از المپیاد ریاضی.
و برای امادگی ـشون هستش.
خوب برنامه ها در 7هفته (3هفته +4هفته)اجرا میشه.
از 1مرداد تا21مرداد و از 25مرداد تا 21شهریور.
سطح1:
تا آخر این 7هفته باید تا فصل 5نظریه اعداد میرزا خانی
فصل2هندسه مسطحه خوشخوان
فصول2.3.4.12.13مباحث و مسائل جبر در المپیاد ریاضی(جبر صفای خودمون )
و فصول 2.3.4.7 ترکیبیات زرد : x
رو یاد بگیرید
نوع خوندن المپیاد رو نمیشه براش برنامه گذاشت چون مثلا شخصی باهوش یه فصل رو تو 2روز تموم میکنه اما شخصی مثل من همون رو تو5_6روز تموم میکنه.
خوب، به صورت کلی خودتون بشینید تو خونه بخونید +کلاسای مدرسه برای بعضی ها
بعد سوالی بود اینجا بیان کنید تا با هم با هم رو اون سوال فک کنیم .
در ضمن آخرش اگه بشه یه امتحان هم میگیرم (اگه بشه !)
همیشه یادتون باشه که کسایی که خیلی مخ هستن و ... کلا تو هر دوره ای از تعداد انگشتان یه دست تجاوز نمیکنن .بقیه همه افرادی با هوش معمولی هستن(مثل من .(البته دوره نرفتم))
اگه یه شخصی با دوساعت فک کردن یه سوالی رو حل میکنه و یه شخصی با پنج ساعت .اگه اون شخص پنج رو فک کنه هیچ چیزی از اون شخص باهوش کم نداره بلکه بیشتر هم داره چون از مخش بیشتر کار کشیده.
پس نگران نباشید که فرضا ;من قیافه به المپیاد نمیخوره و از من قوی ترا خیلی زیادن و ...
این رو یادتون باشه که
هرگز زمان کافی برای انجام هر کاری وجود ندارد ولی همواره زمان کافی برای انجام مهمترین امور وجود دارد
خوب این سطح هدفش فقط آشناییه و آسون هستش (شک نکنید که آسونه )
برنامه ـش هم به این صورته که فقط سوال حل میکنید بدون هیچ پیشنیازی(البته یکم ریاضیات 1باید بلد باشید)
برای این کار هم کتاب های المپیاد های ریاضی بلژیک،المپیاد های ریاضی لنین گراد رو بخونید کافیه.
بعد از دوهفته که خوندید برید کتاب محافل ریاضی رو تهیه کنید و تا آخر تابستون تمومش کنید [nb]این رو هم باید عرض کنم که بعضی از راهنمایی های ما این رو خوندن پس شما هم میتونید من شک ندارم [nb/]
دقت کنید که اصلا به پاسخ ها نگاه هم نکنید.
چون به ضررتونه.
من تا جایی که بتونم جزوه گیر میارم و در اختیارتون میذارم .پس اصن نگران امکانات و... نباشید چون همه با هم داریم میخونیم و تا جاییکه بشه به هم دیگه کمک میکنیم.
خوب بخونید اواخر شهریور امتحان هستش به احتمال زیاد.(برای هر دوسطح)
خوب...برنامه از امروز شروع میشه
تمام تلاشتون رو بکنید
در ضمن کتاب تئوری اعداد صفا هم به شدت توصیه میشه
شما ها هم خواستید می تونید بخونید