• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

معرفی رشته مهندسی هوافضا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Believe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تا اون جایی که میدونم در زیر گروه 3 تجربی و زیرگروه 2 ریاضی (؟شک دارم)رشته های مربوط به هوانوردی مانند نگهداری و تعمیر هواپیما برای پسر ها خلبانی و ... دیده میشود.شما چه قدر راجع بهشون اطلاع دارین؟ و میدونین.

اول از همه این رشته‌ها اصلا صرفا پسرونه نیستن.
توی پادکست انتخاب رشته کاملا درباره رشته‌ها توضیح دادیم. هروقت منتشر شد میتونید کاملا درباره‌ش اطلاعات بگیرید. اگر هم میخواید همین الآن اطلاعات بگیرین جواب میدم. :-))

اول از همه این رشته‌ها اصلا صرفا پسرونه نیستن.
توی پادکست انتخاب رشته کاملا درباره رشته‌ها توضیح دادیم. هروقت منتشر شد میتونید کاملا درباره‌ش اطلاعات بگیرید. اگر هم میخواید همین الآن اطلاعات بگیرین جواب میدم. :-))
میشه لطفا همین الان یه مقداد توضیح بدین ببخشیدا

بله حتما.
رشته های مربوط به هواپیما سه گروه هستند:
۱- تعمیر و نگهداری هواپیما :
واحدها ترکیبی از مهندسی مکانیک و هوافضا بعلاوه قوانین سازمان جهانی هوانوردی (ایکائو) هستند. کار این افراد نگهداری از سیستم های مکانیکی هواپیما و تعمیر اونها درصورت لزوم هست. البته دروس طراحی و نقشه‌کشی هواپیما رو هم میخونن که اگه صنعت هواپیمایی به مرحله تولید برسه، میتونن هواپیما بسازن. برای کار توی شرکت هواپیمایی به مدرک بین‌المللی B1 احتیاج هست که آزمونهاش توی ایران برگزار میشه و سخت هم نیست. کار این افراد توی آشیانه هواپیماست و کار عملی زیادی داره و اگه دست به آچار شدن رو دوست دارین عالیه.
درضمن از اونجایی که هواپیماهای یه خانواده هم خیلی با هم فرق دارند برای تعمیر هرکدوم باید دوره تایپ اون هواپیما رو بگذرونید و مدرکشو داشته باشید که هزینه اونها آزاده.
درکل رشته موردعلاقه منه.

خب الآن از اتاق فرمان بهم خبر دادن که قبلا درباره این رشته‌ها بطور کامل معرفی شدن. توی لینک زیر:
http://www.sampadia.com/forum/threads/107853/page-3#post-1478492

وضعیت صنعت هوایی کشورمون خوبه؟
رشته هوافضا یا رشته برق صنعت هوایی میگن اسمش گندس وگنه کاری به اون صورت پیدا نمیشه!
چقدر واقعیت داره؟
آیا خوندن هوافضا تلف کردن عمر هست؟

وضعیت صنعت هوایی بدک نیست. همه مون توی ایران زندگی میکنیم پس میدونیم سطح انتظاراتمون باید چقدر باشه.
من بجای هوافضا این رشته رو توی یه دانشکده صنعتی تخصصی دنبال کردم تا بیشتر کار عملی کنم و با هواپیماها سروکار دشته باشم. پس چیز زیادی از هوافضا نمیدونم ولی با همون مدرک هوافضا و مدرک B1 میشه توی ایرلاین ها شغل پیدا کرد.
مطمئنا انجام هرکاری که برات لذت بخش باشه تلف کردن عمر نیست.

وضعیت صنعت هوایی بدک نیست. همه مون توی ایران زندگی میکنیم پس میدونیم سطح انتظاراتمون باید چقدر باشه.
من بجای هوافضا این رشته رو توی یه دانشکده صنعتی تخصصی دنبال کردم تا بیشتر کار عملی کنم و با هواپیماها سروکار دشته باشم. پس چیز زیادی از هوافضا نمیدونم ولی با همون مدرک هوافضا و مدرک B1 میشه توی ایرلاین ها شغل پیدا کرد.
مطمئنا انجام هرکاری که برات لذت بخش باشه تلف کردن عمر نیست.

خوب من خودم عاشق صنعت هوایی هستم ولی میدونی که همیشه عشق کافی نیست!:D
واقعا به صنعت هوایی علاقه دارم ولی وضعیت اون انتخاب منو به تردید میندازه!
در ضمن من به دنبال حقوق نجومی نیستم و فقط درآمدی رو میخوام که در زندگی سر افکنده نباشم! یعنی رضایت بخش باشه!
در ضمن در مورد برق صنعت هوایی هم میتونید بیشتر توضیح بدید؟

همونطور که توی مقاله @Flying_girl نوشته شده بود دو گرایش داره؛ مخابرات و الکترونیک. هردوشون واحدای برق رو مثل بقیه میخونن و علاوه بر اون قوانین شرکت هواپیمایی رو میخونن.
مخابراتیا اگه کار گیرشون بیاد خیلی کار راحتی دارن. توی طبقات پایینی برج مراقبت کار میکنند و اطلاعات هواشناسی و اضطراری رو منتقل میکنند و با خلبان هیچ تماسی ندارند. یجورایی بیسیمچی هستن.:))
الکترونیکیا مسئول لوازم الکترونیکی داخل کابین و برج مراقبت هستند. هروقت وسیله الکترونیکی ای خراب بشه اونا رو خبر میکنند تا تعمیرش کنند. در کل کار اونا هم خیلی سخت نیست.:))
اما امان از رشته های تعمیر و نگهداری و مراقبت پرواز...:((
مراقبتیا بدلیل امنیتی بودن شغلشون توی زندگی شخصی محدودیتهایی دارند. علاوه بر اون کارشون استرس شدیدا بالایی داره ~X( چون همیشه یه سر هر حادثه هوایی به اونا میرسه و بیرحمانه مجازات میشن. کلا توصیه میکنم کسی سراغش نره چون سریع پیر میشه.X_X

اما ما تعمیریا/m\
تعمیریا زنده ترین دانشجوهای دانشکده ما هستن. استادای ما سختگیرترین استادا هستن و اصلا کوتاه نمیان. کارگاههامون خیلی زیاده و خیلی حال میده. فک کن اون همه هواپیما و موتور و روغن و ابزار و...<:P. ما توی ایرلاین ها و خود شرکت فرودگاهها استخدام میشیم و کارهامون از لحاظ عملی سنگینه ولی حداقل استرس کمتری داریم. دراصل ما خیلی کار میکنیم ولی اگه ازش خوشمون بیاد خیلی حال میده...:x
پ.ن. درباره سختی رشته واقعا هشدار میدما...8-|

Back
بالا