تست هوش تصویری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع paradox of sand
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تست هوش تصویری

من سمت راست تصویر نگاه میکنم میره به راست
سمت چپ نگاه میکنم میره چپ
بی هویت شدم رفت

عاقا من فهمیدم چرا یهو از نظرم عوض میشه ;D
حالت عادی که نگا میکنم در جهت میبینم ینی از سمت راست مغزم استفاده میکنم ولی وقتی دارم فکر میکنم که چرا این اینجوریه و اینا ینی دارم از منطق و استدلال و اینا استفاده میکنم میشه در خلاف جهت ینی نیم‌کره چپ ;D

مهمترین وظایف نیمکره چپ بدین شرح است: اما برخی از وظایف نیمکره راست:
×انجام استدلالهای منطقی و تحلیلی ×استدلال شهودی

من یه بار باز کردم صفحه رو یه وری دیدم، یه بار دیگه م باز کردم صفحه رو اون وری دیدم! :دی
ولی تو هردوش وقتی بش فک کردم که میتونه آیا اونطرفی هم بچرخه نتونستم تغییر بدم جهتشُ!

به نقل از فا‌طمه :
من یه بار باز کردم صفحه رو یه وری دیدم، یه بار دیگه م باز کردم صفحه رو اون وری دیدم! :دی
ولی تو هردوش وقتی بش فک کردم که میتونه آیا اونطرفی هم بچرخه نتونستم تغییر بدم جهتشُ!

نباید سعی کنی تغییرش بدی :-" باید ب مطالب استدلالی فک کنی مثن سعی کن ی سوال استقرا رو حل کنی تو ذهنت :-" :)) خودش عوض میشه بعد که ذوق میکنی عوض شد دوباره میاد سر حالت اولش :)) :-<

من در حالت عادی ساعت گرد می بینم ولی اگه بخوام پاد ساعت گرد هم میبینم \:D/

من هر دو طرف رو ميبينم
ميتونم هم جهتشو عوض كنم ;;)

حاضرم شرط ببندم سرکاریه آخه یکم به حرکت بدنش و پاش دقت کنین بعد من همین طور نشستم بهش نگاه می کنم یدفه جهتش عوض میشه.ناخودآگاه.به هیچی هم فکر نمی کنم... :-"

• لایک
امتیازات: hel@$

منم قبلا در دو جهت دیدمش ولی الان یه جهت میشه چرا؟ ;D
این چه ربطی به هوش داره مربوط به فعالیت نیم کرده میشه ;D

برای اولین بار که دیدم فقط دور کامل پادساعتگرد میچرخید ولی بعد 10 ثانیه یهو ساعتگرد شد بعد دیگه کلا نیمدایره ای شد. حالا هرچی زور میزنم دایره کامل بچرخه نمیتونم! یه ذره مغزی هم که داشتیم بر باد رفت! هی میره ساعتگرد هی میره پادساعتگرد ... :))

عاقا اگه بالا تنه اشو نگا کنین پاد ساعتگرد میچرخه ولی اگه فقط به پاهاش نگا کنین ساعتگرد میچرخه!!
خودم کشفیدم! \:D/

نه عاقا الکی نیس منو خواهرم دو تایی نشستیم نگاه کردیم ;D موقعی که خانومه داشت برای من ساعت گرد میچرخید برا خواهرم عوض شدو پاد ساعت گردید :> جالبه برای دوتامون دو حالت مختلف در یه زمان پیش میاد!!

من اینو دو سال پیش دیدم.اون موقع متیونستم هر دو حالت رو ببینم الان نگاه میکنم نمیشه.جالا یه خورده بیشتر نگاه میکنم شاید شد ;D

منم بعضی موقع ها دوجهت میبینم ولی بیشتر ساعتگرده

خب فکر کنم بریم سراغ بعدی بهتر باشه ، داره رو به اسپم پیش میره فکر میکنم :-" ( نزنید منو )

index.jpg

اگر عکس نیومد اینه

کدوم یکی با بقیه فرق میکنه ؟ + دلیلش هم بگید X_X

به نقل از F@|-|!mEh :
خب فکر کنم بریم سراغ بعدی بهتر باشه ، داره رو به اسپم پیش میره فکر میکنم :-" ( نزنید منو )

index.jpg

اگر عکس نیومد اینه

خیلی بیکارم و عصّاب دارم فک کنم ک این ساعت نشستم به اینا خیره شدم!! :-"

بنظرم تصویر c متفاوته .. حالا اگ درست گفتم بگید ک توضیحم بدم کمی! (آخه توضیحش با متن سخته!!) :-?

.

به نقل از شبگرد فهیمه :

index.jpg

اگر عکس نیومد اینه

شماره cچونکه
اولین خط عمودی از روی دومین خط افقی رد شده ولی تو بقیه از روش رد شده

b درسته
زیرا برای اینکه حوصله توضیح ندارم

A چون تو همشون بجز این یه خطی هست که از روی همشون رد شده باشه..

به نقل از Strike :
A چون تو همشون بجز این یه خطی هست که از روی همشون رد شده باشه..

مشخصش میکنی؟ :-?? + توضیح واضح تر :-"

Back
بالا