تست هوش تصویری

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع paradox of sand
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : تست هوش تصویری

بیشتر از یازده تا پیدا نشد.. :| :-\

54835065153687357430.jpg

من 10 تا پیدا کردم اونایی که میگن 11 تا لطفا تو عکس نشون بدن.یه تصویر هم هس که با آبی نشون دادم ولی اون فقط شکل یه سره اجزای صورتو نداره

kOs@r_A: يازدهمى: سمته راسته درخت ، از پاىين دومين چهره اى که مشخص کردى، به نظرم کلاه يا حوله اى که روى سرشه شبيه چهره ى يه بچه ست که اخم کرده

اونى هم که با ابى مشخص کردى به نظرم درسته
کسى نظر ديگه اى نداره؟

از بالا سمت راست , دومین تصویر رو سرش یه چیزیه , حس میکنم یه چشم و ابرو و دهنی داره :-" تازه در ادامه همونم دوتاچشم و یه دهن دیگه هم هست !!! :دی

مطمينين سيزده تاس؟من كه يازده تا رو با سوزوندن كل فسفر ذخيره شده ي مغزم پيدا كردم.كي نتيجه ي كلي اعلام ميشه؟

بچه ها صبور باشین تا صاحبش بیاد !!! ;D ;D

ببخشید من چند روزی نبودم!
اول باید بگم که جواب اینو ندارم ولی مطمئنم که سرکاری نیست و وقتی گفته 13 تا هست پس حتما هست!
بجز اون 10 تای اصلی ، به نظرم اونی که با آبی مشخص شده هم درسته! پس میمونه 2 تا!
بیاید بیشتر روش دقت کنیم و اگه پیدا شد دورش خط بکشیم و عکسشو بذاریم!

این دوتا نیست؟!

454687421145.jpg

با تشکر از ایجاد کننده ی تاپیک که ملتی رو سر کار گذاشته :-"
بعدی رو یکی بزاره لطفا ;;)

در این تست هوش اگر بتوانید ظرف ۳ ثانیه صورت مردی را در میان دانه های قهوه در عکس پیدا کنید، نیم کره راست مغز شما، بهتر از افراد دیگر پرورش یافته است. اگر بین ۳ ثانیه تا یک دقیقه طول بکشد، نیم کره راست مغز شما به صورت عادی پرورش یافته است. اگه بین یک دقیقه تا سه دقیقه طول بکشد، یعنی سمت راست مغز شما کند عمل میکند و باید پروتئین بیشتری مصرف کنید. اگر هم بعد از سه دقیقه هنوز نتوانستید آنرا پیدا کنید،پیشنهاد میشود بیشتر به دنبال انجام اینگونه تست ها باشید تا آن بخش از مغزتان قوی تر بشود.

(صورت 1 دانه است پس به دنبال یک دانه باشید)

58859664169557769358.jpg

در نگاه اول ;;) 1 ثانیه شاید ;;) :دی

چون من چپ دستم روشنه که نیم کره راست من زیاد فعاله ;D :P در نگاه اول.حالا نمیدونم تا نگاه کنم یه ثانیه شد یا نه :-" :-" :-"

فک کنم 5 6 ثانیه شد.یعنی عادی رشد کرده؟! :-/

اگه ريا نباشه تو نگاه اول ;;)
مامانم 5-6 ثانيه ;;)
داداشم يك و نيم دقيقه =))

1 ثانیه , به قول دوستان در نگاه اول !

اقا من ادم خاکی ایم خداییش قصد ریا و ایناهم ندارم اما خو راست باید گفت!! 2ثانیه حتی کمتر :-"

بعدی لطفا ! :-"

با توجه به اینکه من خیلی صادقم اعتراف میکنم مث شما زود پیدا نکردم ولی فک کنم زیر 30 ثانیه بود

Back
بالا