به نقل از Kenji :نه باو فرق داره مناطق محروم دو لول بالاتره یعنی از مناطق محروم میشه با 3 برابر رتبه ی منطقه 3 تو یه رشته قبول شد !!!![]()
البته از هر کدومش فقط 1 یا 2 نفر میتونن برن تو یه رشته ی خاص![]()

هی قبل ویرایش من نقل قول میزنی 

آره خوب یکی خبرش کنه!به نقل از Kenji :راستی امیر رضا بنده خدا گفت هر وقتی اسپم دادین منم خبر کنینبازم نیست بنده خدا
یادش گرامی و روحش شاد![]()
![]()
همکلاسیاش؟ 

عه یعنی منطقه 3 و 2 اینا محروم نیستن؟؟؟؟به نقل از Kenji :نه باو فرق داره مناطق محروم دو لول بالاتره یعنی از مناطق محروم میشه با 3 برابر رتبه ی منطقه 3 تو یه رشته قبول شد !!!![]()
البته از هر کدومش فقط 1 یا 2 نفر میتونن برن تو یه رشته ی خاص![]()
پس چین؟
من ازون موقع فکر میکردم... 

خودت گفتی یه خبر مهم داری!!!به نقل از ali jahangiri :الان داری تحریک میکنی که شب نشینی بذارن اینجا دوباره ؟
بچه ها مگه اینجا تاپیک ـه شب نشینی ـه اعلام نتایج نیس ؟![]()

الان مثلاً پسرا چهل به شصت ان تعدادشون؛ بعد قبولیهاشون ـم هفتاد به سی ـه. خب این خیلی نامردی ـه. :/

پبه نقل از چرخ :بچهها من یه چیزی بگم؟الان مثلاً پسرا چهل به شصت ان تعدادشون؛ بعد قبولیهاشون ـم هفتاد به سی ـه. خب این خیلی نامردی ـه. :/
×یکی از بچهها میگفت تو یه برنامهای توکلی اومده بعد میگفته که رتبه و تراز نیست امسال؛ بعد میگه هر چی نشستم بیشتر توضیح بده نداد. الان این ینی چی؟ یا مثلاً ممکنه چی گفته باشه که ازش این برداشت بشه؟
×چه ربطی به تاپیک داشت واقعاً حرفام؟![]()

به نقل از چرخ :بچهها من یه چیزی بگم؟الان مثلاً پسرا چهل به شصت ان تعدادشون؛ بعد قبولیهاشون ـم هفتاد به سی ـه. خب این خیلی نامردی ـه. :/
×یکی از بچهها میگفت تو یه برنامهای توکلی اومده بعد میگفته که رتبه و تراز نیست امسال؛ بعد میگه هر چی نشستم بیشتر توضیح بده نداد. الان این ینی چی؟ یا مثلاً ممکنه چی گفته باشه که ازش این برداشت بشه؟
×چه ربطی به تاپیک داشت واقعاً حرفام؟![]()
براساس قد و وزن که نمیخوان دسته بندی کنن