maryam-n
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 98
- رشته دانشگاه
- دندون
اسم: مریم
بارزترین ویژگی شما:شیطون شوخ مهربون
بدترین صفتی که توی خودت میبینی:زودرنج بودنم
فعالیت های مورد علاقه:وااااااااالیبال ،نت و کمی هم درس
برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری؟:تلاش بیشتر رسیدن به هدفم
چه جوری با سمپادیا آشنا شدی؟:در مورد یه موضوعی سرچ میکردم یه هویی سر از اینجا در اوردم
هدفت ازاومدن به سمپادیا: خوندن مطالب
چه کارایی (از طرف بقیه) ناراحت یا عصبانیت می کنه؟:غیبیت،تهمت،حسادت،بی انصافی کردن
کتاب مورد علاقه:زیادن ولی یکیش دیدم که جانم میرود،پایی که جا ماند(دوتا شد البته )و....(کلا مطالعه زیاااااااد دارم بیشتر از درسام)
نویسنده ی مورد علاقه:باز هم خیلیا ولی فرهاد حسن زاده(طی دیدار و گپ و گفتی که داشتیم از شخصیتشون خوشم اومد)
ژانر/سبک مورد علاقه کتاب:همه جوره میخونم اما چیزی که جذبم کنه و قلم قوی داشته باشه.
اهنگ مورد علاقه: این مورد هم زیاد گوش میدم پس آهنگ های مورد علاقم هم زیادن(کلا یه فایل موسیقی مورد علاقه دارم)
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: خدایی چند تا از اهنگ ها را بیشتر نمیدونم اهنگسازشون کی بوده
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ،رپ
بازیگر مورد علاقه:خیلی اهل علاقه به بازیگر نیستم اما بازیه شهاب حسینی را دوست دارم.
فیلم مورد علاقه:زیادن خو هم ایرانی هم خارجی
کارگردان مورد علاقه:حوصلتون سر رفت از اینکه زیادن ولی خوب چیکار کنم این موردم کارای زیادی را از افراد مختلف دوست دارم.
ماشین مورد علاقه: جنسیس
ورزش محبوب:والیبال(عشقمه زندگیمه)
تیم محبوب:تیم ملی والیبال ،سرمایه(والیبالی)-رئال
رنگ محبوب:فیروزه ای ،قرمز،نارنجی و...
جمله معروف:طوری زندگی کن که دشمنانت از افتادنت هم بترسند. کاری کن بدانند بعد از هر برخواستن، قدم هایت محکمتر از قبل میشود.(حالا به این شدت قلمبه سلمبه هم استفاده نمی کنم ولی مفهوم همینو زیاد میگم برای دوستام کلا مشاور خوبی براشونم خخخ خیلی هم حرف میزنم)
مهمترین آرزو: ظهور آقا امام زمان ،خانم دکتر شدنم،عاقبت بخیری خودم دوستام و همه سمپادیا(فکر میکنم بزرگترین آرزو هم تو این دنیا هم تو دنیا دیگه یه آرزو جامع)
نظرت در مورد سایت: سایتی که بروبچه های سمپاد را دور هم جمع کنه عالیه دیگه.
سخن پایانی:تازه اومدم سمپادیا امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنم.
بارزترین ویژگی شما:شیطون شوخ مهربون
بدترین صفتی که توی خودت میبینی:زودرنج بودنم
فعالیت های مورد علاقه:وااااااااالیبال ،نت و کمی هم درس
برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری؟:تلاش بیشتر رسیدن به هدفم
چه جوری با سمپادیا آشنا شدی؟:در مورد یه موضوعی سرچ میکردم یه هویی سر از اینجا در اوردم
هدفت ازاومدن به سمپادیا: خوندن مطالب
چه کارایی (از طرف بقیه) ناراحت یا عصبانیت می کنه؟:غیبیت،تهمت،حسادت،بی انصافی کردن
کتاب مورد علاقه:زیادن ولی یکیش دیدم که جانم میرود،پایی که جا ماند(دوتا شد البته )و....(کلا مطالعه زیاااااااد دارم بیشتر از درسام)
نویسنده ی مورد علاقه:باز هم خیلیا ولی فرهاد حسن زاده(طی دیدار و گپ و گفتی که داشتیم از شخصیتشون خوشم اومد)
ژانر/سبک مورد علاقه کتاب:همه جوره میخونم اما چیزی که جذبم کنه و قلم قوی داشته باشه.
اهنگ مورد علاقه: این مورد هم زیاد گوش میدم پس آهنگ های مورد علاقم هم زیادن(کلا یه فایل موسیقی مورد علاقه دارم)
اهنگساز و موزیسین مورد علاقه: خدایی چند تا از اهنگ ها را بیشتر نمیدونم اهنگسازشون کی بوده
سبک موسیقی مورد علاقه: پاپ،رپ
بازیگر مورد علاقه:خیلی اهل علاقه به بازیگر نیستم اما بازیه شهاب حسینی را دوست دارم.
فیلم مورد علاقه:زیادن خو هم ایرانی هم خارجی
کارگردان مورد علاقه:حوصلتون سر رفت از اینکه زیادن ولی خوب چیکار کنم این موردم کارای زیادی را از افراد مختلف دوست دارم.
ماشین مورد علاقه: جنسیس
ورزش محبوب:والیبال(عشقمه زندگیمه)
تیم محبوب:تیم ملی والیبال ،سرمایه(والیبالی)-رئال
رنگ محبوب:فیروزه ای ،قرمز،نارنجی و...
جمله معروف:طوری زندگی کن که دشمنانت از افتادنت هم بترسند. کاری کن بدانند بعد از هر برخواستن، قدم هایت محکمتر از قبل میشود.(حالا به این شدت قلمبه سلمبه هم استفاده نمی کنم ولی مفهوم همینو زیاد میگم برای دوستام کلا مشاور خوبی براشونم خخخ خیلی هم حرف میزنم)
مهمترین آرزو: ظهور آقا امام زمان ،خانم دکتر شدنم،عاقبت بخیری خودم دوستام و همه سمپادیا(فکر میکنم بزرگترین آرزو هم تو این دنیا هم تو دنیا دیگه یه آرزو جامع)
نظرت در مورد سایت: سایتی که بروبچه های سمپاد را دور هم جمع کنه عالیه دیگه.
سخن پایانی:تازه اومدم سمپادیا امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنم.

)))