N.M
لنگر انداخته

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک
- شهر
- تهران
- مدال المپیاد
- طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- ادبیات فارسی
پاسخ : دیسوگرافی
<b>اسم
/b> نرگس معینی
<b>بارزترین ویژگی شما
/b> همم. درونگرا، خوشحال!، بعضیائم میگن بیاحساسم که رد میکنم. :د
<b>بدترین صفتی که توی خودت میبینی
/b> اصصلاً تو برقراری ارتباط و اینا خوب نیستم. بعد این که خیلی نمیتونم خودمُ ابراز کنم. اصلاًئم همّت و اینا ندارم؛ خیلی زود همه کاری رو ول میکنم. یکمیئم زود عصبانی میشم. آها، بعد اعتماد به نفسمم زیر خط فقره. |:
<b>فعالیت های مورد علاقه
/b> دراز بکشم؛ بعد یا کتاب بخونم، یا لپتاپ رو روی تخت قرار بدم و فیلم ببینم. چیزی که مهمّه اینه که در وضعیت درازکش باشم و هر وقت اراده کنم، بتونم بخوابم.
<b>برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری؟
/b> به نظرم یکم زوده که بگم اینو؛ چون هنوز کلّی آیندهی محتمل هستن که حتّی ازشون خبر ندارم و بهشون فکر نکردم و اینا. :د
<b>چه جوری با سمپادیا آشنا شدی؟
/b> دوستان!
<b>هدفت ازاومدن به سمپادیا
/b> دوستان! :د - قفسهی کتابم
<b>چه کارایی (از طرف بقیه) ناراحت یا عصبانیت می کنه؟
/b> خیـــلی زیادن. هممم، امّا خب فکر کنم بیشتر از همه اعصابم وقتی خرد میشه که یکی ادّعای دونستن چیزایی رو داشته باشه، در حالی که نمیدوندشون. گرررررر. ~×(
<b>کتاب مورد علاقه
/b> چقدر سخخخت. خیلی زیادن کتابایی که دوست دارم خب. یه طیف گستردهای رو در بر میگیرن از اکثر کتابایی که وقتی بچّه بودم خوندم و باهاشون رابطهی عاطفی دارم -کتابای رولد دال، منوچهر احترامی، هریپاترها، سرزمین اشباحها و ... - تا ناتوردشت و سلّاخخانهی شمارهی پنج و درخت زیبای من و اینها. :د
<b>نویسنده ی مورد علاقه
/b> جی.دی.سلینجر، کورتونهگات، هاروکیموراکامی، نادرابراهیمی، نفیسهمرشدزاده و ...
<b>ژانر/سبک مورد علاقه کتاب
/b> داستان کوتاه، نمایشنامه-فیلمنامه، رمان، شعر. این جوری یعنی؟
"-:
<b>اهنگساز و موزیسین مورد علاقه
/b> داریو ماریانلی، هاوارد شُر، جان ویلیامز، یان تیرسن، رامین جوادی، محمدرضا علیقلی، حسین علیزاده، مجید انتظامی، همایون خرّم، محسن نامجو.
<b>سبک موسیقی مورد علاقه
/b> بیشتر سنّتی.
<b>بازیگر مورد علاقه
/b> هممم. چه سخته اینم. :س کریستین بیل، هث لجر، رابین ویلیامز، جوزف گوردن-لویت، ماریون کوتیار، کلاً بازیگرای اصلی فرندز.
<b>فیلم مورد علاقه
/b> Inception, Amelie, The Dark Knight, Dead Poets Society, Leon, The Lord of The Rings, One Flew Over The Cuckoo's Nest, Pride and Prejudice. زیاد هم نشد.
""
<b>کارگردان مورد علاقه
/b> کمن کارگردانایی که ازشون زیاد فیلم دیده باشم که بتونم بگم مورد علاقهمن. :د فعلاً کریستوفر نولان.
<b>نظرت در مورد سایت
/b> نظر خاصّی ندارم. به نظرم بیشتر وقت تلفکردنه؛ خیلیم که خوش نمیگذره. قبلاً حداقل خوش میگذشت. :د
<b>سخن پایانی
/b> چندتا سوال این وسط پاک شدن که نظری دربارهشون نداشتم. 
<b>اسم
/b> نرگس معینی <b>بارزترین ویژگی شما
/b> همم. درونگرا، خوشحال!، بعضیائم میگن بیاحساسم که رد میکنم. :د <b>بدترین صفتی که توی خودت میبینی
/b> اصصلاً تو برقراری ارتباط و اینا خوب نیستم. بعد این که خیلی نمیتونم خودمُ ابراز کنم. اصلاًئم همّت و اینا ندارم؛ خیلی زود همه کاری رو ول میکنم. یکمیئم زود عصبانی میشم. آها، بعد اعتماد به نفسمم زیر خط فقره. |: <b>فعالیت های مورد علاقه
/b> دراز بکشم؛ بعد یا کتاب بخونم، یا لپتاپ رو روی تخت قرار بدم و فیلم ببینم. چیزی که مهمّه اینه که در وضعیت درازکش باشم و هر وقت اراده کنم، بتونم بخوابم. <b>برای آینده ی تحصیلیت چه برنامه ای داری؟
/b> به نظرم یکم زوده که بگم اینو؛ چون هنوز کلّی آیندهی محتمل هستن که حتّی ازشون خبر ندارم و بهشون فکر نکردم و اینا. :د <b>چه جوری با سمپادیا آشنا شدی؟
/b> دوستان! <b>هدفت ازاومدن به سمپادیا
/b> دوستان! :د - قفسهی کتابم <b>چه کارایی (از طرف بقیه) ناراحت یا عصبانیت می کنه؟
/b> خیـــلی زیادن. هممم، امّا خب فکر کنم بیشتر از همه اعصابم وقتی خرد میشه که یکی ادّعای دونستن چیزایی رو داشته باشه، در حالی که نمیدوندشون. گرررررر. ~×(<b>کتاب مورد علاقه
/b> چقدر سخخخت. خیلی زیادن کتابایی که دوست دارم خب. یه طیف گستردهای رو در بر میگیرن از اکثر کتابایی که وقتی بچّه بودم خوندم و باهاشون رابطهی عاطفی دارم -کتابای رولد دال، منوچهر احترامی، هریپاترها، سرزمین اشباحها و ... - تا ناتوردشت و سلّاخخانهی شمارهی پنج و درخت زیبای من و اینها. :د <b>نویسنده ی مورد علاقه
/b> جی.دی.سلینجر، کورتونهگات، هاروکیموراکامی، نادرابراهیمی، نفیسهمرشدزاده و ... <b>ژانر/سبک مورد علاقه کتاب
/b> داستان کوتاه، نمایشنامه-فیلمنامه، رمان، شعر. این جوری یعنی؟
"-: <b>اهنگساز و موزیسین مورد علاقه
/b> داریو ماریانلی، هاوارد شُر، جان ویلیامز، یان تیرسن، رامین جوادی، محمدرضا علیقلی، حسین علیزاده، مجید انتظامی، همایون خرّم، محسن نامجو. <b>سبک موسیقی مورد علاقه
/b> بیشتر سنّتی. <b>بازیگر مورد علاقه
/b> هممم. چه سخته اینم. :س کریستین بیل، هث لجر، رابین ویلیامز، جوزف گوردن-لویت، ماریون کوتیار، کلاً بازیگرای اصلی فرندز.
<b>فیلم مورد علاقه
/b> Inception, Amelie, The Dark Knight, Dead Poets Society, Leon, The Lord of The Rings, One Flew Over The Cuckoo's Nest, Pride and Prejudice. زیاد هم نشد.
"" <b>کارگردان مورد علاقه
/b> کمن کارگردانایی که ازشون زیاد فیلم دیده باشم که بتونم بگم مورد علاقهمن. :د فعلاً کریستوفر نولان. <b>نظرت در مورد سایت
/b> نظر خاصّی ندارم. به نظرم بیشتر وقت تلفکردنه؛ خیلیم که خوش نمیگذره. قبلاً حداقل خوش میگذشت. :د <b>سخن پایانی
/b> چندتا سوال این وسط پاک شدن که نظری دربارهشون نداشتم. 

.
:ط
، اگه چیز ِ مهمی ـم که بم ربط داشته باشه ُ بم نگن عصبی میشم 

)