منم تو عکس هم با اخمم,اینکه دلیل نمیشه!؟به نقل از IVERSON :تو همه عکسهاشم اگه دقت کنید با اخمه!
آقای صادق پور گوهرین اگه اشتباه نکنم در این موضوع تحقیق کرده تو مقدمه کتاب رباعیات خیامی که من دارم نوشتهبه نقل از emperatoor :منم تو عکس هم با اخمم,اینکه دلیل نمیشه!؟
شما الان ميشناسيش يا نه ؟به نقل از پرستو خیامی :چقدر خیام را می شناسید؟
ايييييييييييييييول بهش چه خفنبه نقل از پرستو خیامی :خیام رابه ما یک شاعر نشون دادند درحالی که او در درجه اول یک شخصیت روحانی بعددانشمند و بعد شاعر در زمان خودش بود خیام در خفقان سلجوقیان نسبت به تسنن و فلسفه و منطق به همه ی این ها شک کرد وزیر وقت( نظام الملک) به او پیشنهاد بدست گرفتن حکومت خراسان را داد اما او به خاطر ظلمیکه درباریان بر مردم کرده بودند وآگاهی از دم و دستگاه وزیر و طینت مردمیش نپذیرفت
خیلی حرفه ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منتو دنیای درصد هستم از بیشتر چیزها کمتراز صد درصد مطمئنم و وقتی از 50 می زنه بالامیگم می فهممبه نقل از ALirEZa.R :اخه چرا خالي ميبندين؟!
مي فهممش؟؟!؟!؟!
بابا يكم بيشتر بفكريد
ما خودمونو نمي فهميم
آره خیام سنی بود ولی به هیچ چیز بیچون و چرا آره نگفت اون زمان که غزالی کتاب تحفه الفلسفه نوشت خیام دم از فلسفهمی زدبه نقل از ایگوارسا :من اقلاً سه تا کتاب راجع بهش خوندم .
دوست خواجه نظام الملک و حسن صباح بوده .
خودش سنی بوده چی میگی داش تازه مینوش هم بوده .
خوب من اينطوري ني3م چون به نظرم نميشه به هيچ وجه با 4تا كتاب يه انسان رو درك كرد حتي 1% ببينيد ما انسانيم و اين ويژگي همه ي ما هاست كه دروني داريم وصف نا شدني و فكري داريم دست نيافتني و اين انسان به هيچ وجه نميتونه خودشو در هر قالبي وصف كنهبه نقل از پرستو خیامی :منتو دنیای درصد هستم از بیشتر چیزها کمتراز صد درصد مطمئنم و وقتی از 50 می زنه بالامیگم می فهمم
ببين اينجا جاش نيس ولي نميشه چون ما ادميمبه نقل از ایگوارسا :حتی وقتی دو کتاب هم میخونی میتونی بگی میفهمم.
من منابعم رو گفتم . ولی از چندین صاحب نظر هم نظر خواستم.