Hamid.s
Bug
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد1
- شهر
- مشهد
- دانشگاه
- فردوسی
- رشته دانشگاه
- نرمافزار
پاسخ : بیکارنشینی "ویژه اعلام نتایج"
ما رم عـن حساب کنید. با تشکر×
ما رم عـن حساب کنید. با تشکر×
چرا؟؟به نقل از طراح سوالای زیست کنکور تجربی :امیررضا تو برو اسمتو بذار "نتایج اولیه ی کنکور"
باعــش.به نقل از علی ضیا :پس بیا با هم دوست بشیم..تو منو تو ماه عسل دوت کن منم تو ویتامین ث دعوتت میکنم..
فك كردم نوشتي "٥تا فلافل بزنه"به نقل از طراح کنکور..:دی :این عالیه هرروز بعد از صبحگاه 5تا ازاین فلفلا بزنه..
به نقل از علی کرامت :دیر رسیدی
اجازهنامهی کتبی مگه قراره بیارن ازت؟به نقل از حسین توکلی :احسان اگه دعوا کردی به بیلی اینا اجازه نمیدم بیان توی برنا مه ات.
باز تو کلاس داری؟؟؟ رد میشیا آخر!!!به نقل از شواليه سبز :من تازه ساعت 7 کلاس رانندگی دارم
دیگه جلسه آخرشه! میمونه امتحانش! یا فردا میدم یا میندازم دوشنبه . خلاصبه نقل از امــــــــیر رضـــــــــــــا :باز تو کلاس داری؟؟؟ رد میشیا آخر!!!
بحث نامربوط نکن آقا! اسپم محسوب میشهبه نقل از شواليه سبز :دیگه جلسه آخرشه! میمونه امتحانش! یا فردا میدم یا میندازم دوشنبه . خلاص
عه نه من باید میگفتم اینوووبه نقل از طراح سوالای زیست کنکور تجربی :بحث نامربوط نکن آقا! اسپم محسوب میشه
طراح سوالای زیست کنکور تجربی هیچ گونه محدودیتی در اختیاراتش ندارهبه نقل از امــــــــیر رضـــــــــــــا :عه نه من باید میگفتم اینووو
ما سنگرو پر نگه داشتيم تا اعلام نتايجبه نقل از شواليه سبز :ما رفتیم! برید بخوابید شمام :-حسودی