زمان های نقصانی منمبه نقل از سی سال کنکور :آقا این زمانهای نقصانی کیه؟من میخواستم بذارم زمانهای نقصانی![]()
من کوشم؟به نقل از یادگار ماندگار 91 :
اگه اینجوریه پس منم یک ریاضیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از روز اعلام نتایج! :میگما این رتبه برترایی اعلام کردن کشورین دگ...من هنوز ب تک شدن تو منطقه امید دارم...شمام امید داشته باشین![]()
![]()
طبق آمارتاالان که نداشتیم.پس پردیس وصدرا چی شدن؟به نقل از دور دنیا در 4 ساعت:) :رتبه تک رقمی از مشهد نداشتیم؟
چرا رو سایت . خب به مام زنگ بزنن مگه ما دل نداریم؟به نقل از پشتیبان ویژه :سازمان سنجشم داره بامابازی میکنه.خب وقتی به رتبه برترا زنگ میزنین نتایج بقیه روبذارین رو سایت دیگه.بقیه هم آدمن
به نقل از پشتیبان ویژه :طبق آمارتاالان که نداشتیم.پس پردیس وصدرا چی شدن؟
سلام ب روی ماهتبه نقل از دفترچه انتخاب رشته :
چرا 8 شده :)به نقل از دور دنیا در 4 ساعت:) [quote author=دور دنیا در 4 ساعت:) :کسی نمیدونه صدرا تفقدی زیر 10 شده یا نه؟
آخه پردیس میگفت خوب ندادم.درصداشم اصلادرحدتک رقمی نبودبه نقل از دوران طلایی نوروز :پردیس شده. 5 فک کنم. نمیدونم دقیق. اما شده.
پردیس ریاضیه ؟ صدرا چی؟به نقل از دوران طلایی نوروز :پردیس شده. 5 فک کنم. نمیدونم دقیق. اما شده.
دقیقابه ماها هم زنگ بزنن.به نقل از شواليه سبز :چرا رو سایت . خب به مام زنگ بزنن مگه ما دل نداریم؟
نه پردیس تجربیه.صدراریاضیبه نقل از شواليه سبز :پردیس ریاضیه ؟ صدرا چی؟
×پست های مربوط و غیر اسپم حذف خواهد شدبه نقل از سازمان سنجش :یخورده مربوط حرف بزنیم:
میگم این کتاب انتخاب رشته سازمان سنجش رو کسی گرفته؟
اصا اومده تو بازار؟