با مائی؟به نقل از BUG :فقط اینکه کسایی ک با من شرط بستین، بعد اعلام نتایج صف میبندین مثه بچه آدم تک تکتون رتبه هاتونو بهم میگین پولو واریز میکنین میرین دنبال کارتون. احسنتم. صب شما هم بخیر
لوليع،خواهرم،اذانو گفتن.به نقل از لولیع :پیشنهاد میشه یه تاپیک شرطبندی بزنین.:))
سکوت، نشانه ی رضایت استبه نقل از فهــــیمه :امیررضا هستی هنوز؟![]()
اول ب نفرات برتر زنگ میزننبه نقل از لولیع :آقا یکی عین آدم بگه پارسال بعد این که به نفرات برتر زنگ زدن کی اعلام کردن.من استرس دارم خب.
![]()
مجلسه نه؛ مجلس ِ.به نقل از .:amir.mr:. :لوليع،خواهرم،اذانو گفتن.
اسم گناه رو توي اين مجلسه روحاني نيار.
استغفرالله!
اول من میگمبه نقل از samira16 :از کجا بفهمیم نتایج اومده؟؟ اول اخبار میگه؟؟؟ :-s
احسنتبه نقل از لولیع :مجلسه نه؛ مجلس ِ.![]()
از کجا بفهمیم نتایج اومده؟؟ اول اخبار میگه؟؟؟ :-s
آها راست میگیا!! اول اخبار میگه بعد نتایج میاد!! من فکر کردم اول نتایج میاد بعد اخبار میگه!!!به نقل از امـــیـــررضــــا :اول ب نفرات برتر زنگ میزنن
فرداش تو اخبار میگن
پسقرداش کارنامه ها میاد
بچه ها اميررضا همين الان زنگ زد،به نقل از ParNiaN.D :سکوت، نشانه ی رضایت است![]()
به نقل از samira16 :از کجا بفهمیم نتایج اومده؟؟ اول اخبار میگه؟؟؟ :-s
مثل ما می شینی تا یکی از همینا که هی رفرش می کنن بیاد بهت بگه نتایج اومدبه نقل از بنی زاغی (kenji) :مثل ما میشینی هر 5 مین یبار سایت سنجشو رفرش میکنی![]()
![]()
آقا، آقا، رتبه یک منُ تشویق کرد.به نقل از بیلی بچه. :احسنت
به نقل از ParNiaN.D :مثل ما می شینی تا یکی از همینا که هی رفرش می کنن بیاد بهت بگه نتایج اومد![]()
لوليع جان،خواهرم،همينطوريش ـَـِـُ رو نميذارم موقع نوشتن،بعد تا ميام ارسال كنم ميزنه:به نقل از لولیع :مجلسه نه؛ مجلس ِ.![]()