- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- یه زمانی واسه شیمی/ نجوم میخوندم
پاسخ : کتابهای مدارس سمپاد و جزوهنویسی
موافقم
ولی با اینکه کلا جزوه ننویسیم / معلم جزوه بده / فقط صدا ضبط کنیم موافق نیستم!
جزوه نوشتن به جز اون قسمتاییش که معلم دیکته میکنه یا از رو تابلو کپ میزنیم یه سری جاهاشم به زبون خودمونه
مثلا من با جزوه ای که خودم نوشته باشم از همه چی راحت تره واسه ام، هر جا رو نفهمیدم یا احساس کردم بعدا بخونم نمیفهمم خودم با مداد توضیح نوشتم واسه اش، یا درسی که معلم داده اگه جمله بندیش یه جوری بوده با جمله ها و لحن خودم نوشتم. اینطوری دفعه ی بعدی که میخونم راحته (ولی خب یه نفر دیگه بخونه احتمالا نمیفهمه )
+ اینکه آدم وقتی مینویسه بهتر تو ذهنش میمونه
ضبط کردن میتونه در کنار نوشتن باشه که اگه چیزیو جا انداختیم بعدا بتونیم دوباره گوش بدیم
به نقل از SERENDIPITI :بنظرم جزوه نوشتن موقعی که معلم داره درس رو میگه؛کار بیهوده ایه چون یا حواست به نوشتنه یا به گوش دادن که اینجوری مفهوم درس رو متوجه نمیشی. جزوه نوشتن از روی تخته همزمان با درس دادن هم همینطوره؛ چون یا همش دقت میکنی که ببینی چی نوشته ، درس رو متوجه نمیشی ؛ یا همش دقت میکنی که ببینی درس چیه ، نمی فهمی چی می نویسی.
موافقم
ولی با اینکه کلا جزوه ننویسیم / معلم جزوه بده / فقط صدا ضبط کنیم موافق نیستم!
جزوه نوشتن به جز اون قسمتاییش که معلم دیکته میکنه یا از رو تابلو کپ میزنیم یه سری جاهاشم به زبون خودمونه
مثلا من با جزوه ای که خودم نوشته باشم از همه چی راحت تره واسه ام، هر جا رو نفهمیدم یا احساس کردم بعدا بخونم نمیفهمم خودم با مداد توضیح نوشتم واسه اش، یا درسی که معلم داده اگه جمله بندیش یه جوری بوده با جمله ها و لحن خودم نوشتم. اینطوری دفعه ی بعدی که میخونم راحته (ولی خب یه نفر دیگه بخونه احتمالا نمیفهمه )
+ اینکه آدم وقتی مینویسه بهتر تو ذهنش میمونه
ضبط کردن میتونه در کنار نوشتن باشه که اگه چیزیو جا انداختیم بعدا بتونیم دوباره گوش بدیم