انتظاراته منو هم براورده نکرد متاسفانهبه نقل از علی کرامت :اوه 11 صفحه؟
ساری من نرسیدم صفحات قبل رو بخونممیگم روژان ربانی من انتظار 1-3 داشتم ازش
انتظاراتمو براورده نکرد![]()
تو که تجربی بودی اینو از کجا میشناسی؟به نقل از علی کرامت :اوه 11 صفحه؟
ساری من نرسیدم صفحات قبل رو بخونممیگم روژان ربانی من انتظار 1-3 داشتم ازش
انتظاراتمو براورده نکرد![]()
به نقل از لبخند ملیح توکلی :فردا چن نفر احتمال شهید شدنشون هس ؟![]()
منبه نقل از لبخند ملیح توکلی :فردا چن نفر احتمال شهید شدنشون هس ؟![]()
من کلا همیشه حال دعوا دارمبه نقل از عمه ی طراح سوالات کنکور :تو نفست از جا گرم بلند میشه،لابد ترازت بالا 8 بوده حال دعوا داری
من و امسال من منتظریم و این سنجش کوفتی دهن همرو صافیده![]()
ابراهیم تو هم میخوای یه کارنامه به ما بدیا چقد ناز میکنی.. X-(به نقل از ابراهیم خدایی(رئیس اصلی سنجش) :دوستان خفه میشین یا کارنامه همه تون رو بندازم تو آشغال دونی؟!![]()
از تفریحاتم این بود که برم درصدای رتبه های تکه هر ازمونه قلمچی رو بخونمبه نقل از sssss :تو که تجربی بودی اینو از کجا میشناسی؟
آره. منم گفتم باید یک تا سه می شد. کم کاری کرده![]()
به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :من داشتم که چی؟؟؟...خیلی هم چیز خاصی نبود..99 درصد سوالاتمو از نیلوفر و سارا میپرسیدم که توی سمپادیا پیداشون کرده بودم 1 درصد از اون پشتیبانم..البته دستش درد نکنه بهرحال کمک کرد ولی نداشتن یا داشتنش مهم نیس
به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :من کلا همیشه حال دعوا دارم..کی تراز بالای 8 بوده؟؟؟ من؟!!؟ ^#^ ^#^...نه عمو جون من تراز 8000 اصلا نداشتم
حالا چيزي نشدي زير ١٠٠ ميشي ديگهبه نقل از V :از تفریحاتم این بود که برم درصدای رتبه های تکه هر ازمونه قلمچی رو بخونم
خودمون که چیزی نشدیم،با دیدنه کارنامه ی اینا شاد می شدیم فاز می گرفتیم![]()
![]()
البته در این مورده به خصوص،به چشمه خواهری،عکسه 3 در 4ش هم بد نبود![]()
بابا خانوم مهندس شما که کنکورتو دادی،خیالت راحته!به نقل از twilight :ینی همتون واسه خودتون اعجوبه هایی هستینا
این مدیرای سایت میان تاپیکارو یکی یکی قفل میکنن شما هی اسپم ندین internal server error نده، شما ها هم یکی یکی تاپیکارو آباد میکنن![]()