اوّلین دوره مسابقات DotA سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع کاربر حذف شده 8031
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کاربر حذف شده 8031

مهمان
مسابقات به صورت یک به یک و SF Vs SF برگزار میشه .

قوانین :
  • استفاده از هرگونه مپ هک (map hack) و باگ در بازی ممنوع هست .
  • متوقف کردن بازی بدون دلیل موجه ممنوع می باشد.
  • مود بازی « apomshnpzmoi » هست .
  • فارم کردن ممنوع هست . ( همون حیوون های ِ جنگل رو نکشید ! :د )
  • زدن روشن ممنوع هست .
  • بلاک کردن یونت ها تا مین 0 ممنوع هست ولی از مین 0 به بعد مانعی نداره .
  • استفاده از « باتل » و « فلای » و « دَگون » و تمامی آیتم هایی که recipe اونا از دراگون خریداری بشه ممنوع هست .
  • تمامی بازی ها توسّط آب‌سروها انجام میشه و پس از اتمام بازی باید آب‌سرو نتیجه بازی رو گزارش بدِه و ریپلی بازی رو هم اینجا بذاره . ( احیاناً اگر نتونستیم آب‌سرو گیر بیاریم باید برنده‌ هر مسابقه این کار رو انجام بده . :د )
  • تمامی بازی ها در سرور گارنا و روم ِ توافقی با پچ « 1.26a » و مپ ِ « 6.78C » برگزار میشه .
  • در تمامی بازی ها بعد ِ فرست بلاد و پس از آن هر 10 دقیقه یکبار بازی توسّط آب‌سرور ( اگه نبود توسّط یکی از بازیکنان ) سیو میشه و در صورت دیسکانکت شدن یکی از بازیکنان از آخرین سیو گرفته شده ِ از بازی ، مسابقه ادامه پیدا می کنه .
  • ضمناً اگر یه آب‌سروی پیدا شد ، تو بازی حکم داور رو داره و همه کار می توه بکنه دیگه . حواستون باشه . :د

امّا برای ثبت نام به من یا رضامون ( دنته سابق ) پ.خ بدید و اسم اکانت گارناتون رو هم ذکر کنید . تا اسم‌تون تو لیست پایین بیاد . ضمناً جایزه چی بدیم ؟ نشان و اینا چرت‌ن بیخیال ! :د
اگر تعداد افراد ثبت نامی زیاد بود یحتمل بازی ها رو به شکل حذفی برگزار کنیم ولی اگر کم بود لیگ .
ضمناً از AlIR3zA_.M برای کمک در تدوین قوانین هم بسیار تشکّر می کنم . اصلاً میخواید قهرمان رو پیش بینی کنم ؟ اینه . :د
هر چی هم پیشنهاد و اینا دارید بگید .

لیست افراد ثبت نام کننده :

AlIR3zA_.M = reborn.detroit
Dant3= Slark.H2
๖ۣۜProgrammer = Invoker.H2
دستگاه تصحیح سازمان سنجش = arshya
صندلی مخصوص چپ دست‌ها = GrumPhats
محمد حسین = ec..mammadmaelk
مَِهدی.ش=black_cheer
aliz hacker = Mr.A.Vampire

پاسخ : اوّلین دوره مسابقات DotA سمپادیا

خوب ثبت نام تموم شد و بازی ها با 8 نفر و به صورت حذفی برگزار میشه . بازی های ِ دور مقدّماتی رو رو تا دو روز دیگه انجام بدید و تموم کنید . آب‌سرور هم پیدا نشد . ضمناً اگر طرف مقابل‌تون طی این دو روز حاضر نشد یا هر درد دیگه ای شما به ما بگید تا حذف‌ش کنیم .
نحوه ی پست دادن هم توضیح بدم . هر کی که پست میده عنوان‌ پست‌ش رو این مثلاً اینطوری « Slark.H2 - GrumPhats » کنه . هر کسی می تونه یه پست راجع به بازی‌ش بده و حالا در مورد هر چی که دوست داره حرف بزنه دیگه . ضمناً نفر برنده ریپلی رو یادش نره .
تا وقتی که بازی های دور مقدّماتی تموم نشده کسی نیاد پست بازی‌ ِبعدی‌ش رو بده . حالا اگر خواستید بازی کنید ولی وایسید تا بازی های اون دوری که توش هستیم تموم شه و جدول مسابقات تموم شه و بعد پست‌تون رو بدید .

%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81_1.jpg

قوانینُ که می‌نوشتیم ، فک نمی‌کردیم کسی فحش بده تو بازیا ! رعایت کنید از این به بعد :|

Slark.H2 vs Grumphats

اینم ریپلیِ بازیِ ما ! البته ارزشِ دیدن نداره :-" !
چت ها رو هم نخونید ، مشکلات اخلاقی داره :|
گُلد بازی هم به درخواست پلیر مقابل ، کامل بود !
ایشالا شاهد بازی های جذاب تری باشیم ! :-"
اینم ریپلی

× من سایت های آپلود ریپلی رو یادم رفته ! :د کسی یادش بود بگه از این به بعد اونجا آپ کنم !

والا ما خواستیم ثبت نام کنیم گفتن مهلتش تموم شده ! اما هر زمان هر کدومتون خواستین sf- sf بازی میکنم
Garena : Bnx.Shadow

من بردم بازیمو و رپلی ام نمیدونم کجا آپ کنم

Reborn Vs Black

اینم منُ مَِهدی.ش
این نیما ام بگین بازیشون ُ انجام بدن دیگه !
نمیگم کی برد یکی ریپلی ُ نگاه کنه حداقل :-s :-<
من گفتم اینجوری میشه ها ;)
گیم ها دوره دومُ لیگی کنیم :-" ؟ موافقین ؟ یا 3 تایی کنیم گیم هارو هرکی 2 تا رو برد بره بالا :-؟
من با دومی موافق ترم :-"

اسپم ها رو پاک کردم ! از این به بعد ریپلی هاتون رو پ خ کنید به علیرضا ! هر جا تونستید آپلود کنید ، می تونید از زیپ کردن هم استفاده کنید حتی ! :-"
این لینک همیشه آپدیت میشه ، دوستانی که میخوان ریپلی ها رو ببینن ، می تونن استفاده کنن ، جدول مسابقات هم اینه:-"

به جز ریپلی محمد حسین باقی رو نمی تونم باز کنم:
50733018831656899993.jpg

ولی من مپ رو تو فولدر DotA هم کپی کردم، نمی دونم چشه!

به نام خدا

مپ رو تو خود فولدر مپ کپی کن، حل می شه مشکل!

به نقل از AlIR3zA_.M :
اینم منُ مَِهدی.ش
این نیما ام بگین بازیشون ُ انجام بدن دیگه !
نمیگم کی برد یکی ریپلی ُ نگاه کنه حداقل :-s :-<
من گفتم اینجوری میشه ها ;)
گیم ها دوره دومُ لیگی کنیم :-" ؟ موافقین ؟ یا 3 تایی کنیم گیم هارو هرکی 2 تا رو برد بره بالا :-؟
من با دومی موافق ترم :-"

آقا در مورد این بازی این خودش animal خریده بعد اون بنده خدا ازش میپرسه انیمال هست یا نه میگه نه :)) تخلف صورت گرفته بزنین حذفش کنین :))

به نقل از BUG :
آقا در مورد این بازی این خودش animal خریده بعد اون بنده خدا ازش میپرسه انیمال هست یا نه میگه نه :)) تخلف صورت گرفته بزنین حذفش کنین :))
آقا من فک کردم منظورش از انیمال فارم ـه :-[ من حاظرم گیم دراو شه از اول گیم بدیم :-[
اگه جداً منظورش اون بوده از اول گیم بدیم؟ بگین بیاد بگه بریم گیم :-[

پ.ن. : رضا واسه عمّش پست نداد که ریپلی هارو پ.خ. کنید به من ، نذارین تو تاپیک :|
پ ن 2 : به پیشنهاد رضا اگه نیما و ارشیا تا فردا بازیشونُ انجام ندن جفتشون ُ حذف میکنیم برای ارتقا سطح مسابقات شدو رو میزاریم جاشون :-"
چارت

آقا این نیما اینا بازی‌شون رو نکردن ؛ پس حذف میشن . الان یه محمّد حسین ، علیرضا و رضا موندن که با توجّه به اینکه وسط بازی ها نمیشه کسی دیگه رو بیاریم مسابقات رو به صورت لیگ ادامه میدیم .
پس برای مشخص شدن قهرمان سه تا بازی بین این سه نفر انجام خواهد شد .
  • محمّد حسن - علیرضا
  • رضا - علیرضا
  • محمّد حسن - رضا

آی دیه من : Ec..mammadmaelk

هر کی باش بازی دارم اد کنه بازی کنیم

همینطوری وسط کار تعطیل شد رفت ؟ :|

به نقل از BUG :
:))
چیه نووب ندیدی؟
به نقل از AlIR3zA_.M :
آقا من فک کردم منظورش از انیمال فارم ـه :-[ من حاظرم گیم دراو شه از اول گیم بدیم :-[
اگه جداً منظورش اون بوده از اول گیم بدیم؟ بگین بیاد بگه بریم گیم :-[
نه باو.... من میدونستم که نمیشه
تو خود تاپیک گفته شده بود
نه باو... بردی نوش جونت :دی

DotA 2 بازی نمی‌کنید ؟!
هرکی میخواد بگه گیفت بفرستم براش تا دانلود کنه بازیو

به نقل از ...! :
DotA 2 بازی نمی‌کنید ؟!
هرکی میخواد بگه گیفت بفرستم براش تا دانلود کنه بازیو
میشه 1کم بیشتر توضیح بدی چه طوری باید دانلود کرد ؟ :-?

به نقل از ИαΪĞĦŦΜΔЯΞ :
میشه 1کم بیشتر توضیح بدی چه طوری باید دانلود کرد ؟ :-?
اول برنامه استیم رو دانلود میکنی و نصب میکنی و منتظر میشی تا آپدیت شه
بعدش یه آیدی استیم میسازی
آیدی استیم رو میدی من ، من برات یه گیفت میفرستم و تو از ایمیلت active میکنی گیفت رو روی اکانت استیمت
بعدش میزنی حدودا ۵ گیگ بازی دانلود میشه ، بعدش میری تو بازی ;;)

Back
بالا