- شروع کننده موضوع
کاربر حذف شده 8031
مهمان
مسابقات به صورت یک به یک و SF Vs SF برگزار میشه .
قوانین :
امّا برای ثبت نام به من یا رضامون ( دنته سابق ) پ.خ بدید و اسم اکانت گارناتون رو هم ذکر کنید . تا اسمتون تو لیست پایین بیاد . ضمناً جایزه چی بدیم ؟ نشان و اینا چرتن بیخیال ! :د
اگر تعداد افراد ثبت نامی زیاد بود یحتمل بازی ها رو به شکل حذفی برگزار کنیم ولی اگر کم بود لیگ .
ضمناً از AlIR3zA_.M برای کمک در تدوین قوانین هم بسیار تشکّر می کنم . اصلاً میخواید قهرمان رو پیش بینی کنم ؟ اینه . :د
هر چی هم پیشنهاد و اینا دارید بگید .
لیست افراد ثبت نام کننده :
AlIR3zA_.M = reborn.detroit
Dant3= Slark.H2
๖ۣۜProgrammer = Invoker.H2
دستگاه تصحیح سازمان سنجش = arshya
صندلی مخصوص چپ دستها = GrumPhats
محمد حسین = ec..mammadmaelk
مَِهدی.ش=black_cheer
aliz hacker = Mr.A.Vampire
قوانین :
- استفاده از هرگونه مپ هک (map hack) و باگ در بازی ممنوع هست .
- متوقف کردن بازی بدون دلیل موجه ممنوع می باشد.
- مود بازی « apomshnpzmoi » هست .
- فارم کردن ممنوع هست . ( همون حیوون های ِ جنگل رو نکشید ! :د )
- زدن روشن ممنوع هست .
- بلاک کردن یونت ها تا مین 0 ممنوع هست ولی از مین 0 به بعد مانعی نداره .
- استفاده از « باتل » و « فلای » و « دَگون » و تمامی آیتم هایی که recipe اونا از دراگون خریداری بشه ممنوع هست .
- تمامی بازی ها توسّط آبسروها انجام میشه و پس از اتمام بازی باید آبسرو نتیجه بازی رو گزارش بدِه و ریپلی بازی رو هم اینجا بذاره . ( احیاناً اگر نتونستیم آبسرو گیر بیاریم باید برنده هر مسابقه این کار رو انجام بده . :د )
- تمامی بازی ها در سرور گارنا و روم ِ توافقی با پچ « 1.26a » و مپ ِ « 6.78C » برگزار میشه .
- در تمامی بازی ها بعد ِ فرست بلاد و پس از آن هر 10 دقیقه یکبار بازی توسّط آبسرور ( اگه نبود توسّط یکی از بازیکنان ) سیو میشه و در صورت دیسکانکت شدن یکی از بازیکنان از آخرین سیو گرفته شده ِ از بازی ، مسابقه ادامه پیدا می کنه .
- ضمناً اگر یه آبسروی پیدا شد ، تو بازی حکم داور رو داره و همه کار می توه بکنه دیگه . حواستون باشه . :د
امّا برای ثبت نام به من یا رضامون ( دنته سابق ) پ.خ بدید و اسم اکانت گارناتون رو هم ذکر کنید . تا اسمتون تو لیست پایین بیاد . ضمناً جایزه چی بدیم ؟ نشان و اینا چرتن بیخیال ! :د
اگر تعداد افراد ثبت نامی زیاد بود یحتمل بازی ها رو به شکل حذفی برگزار کنیم ولی اگر کم بود لیگ .
ضمناً از AlIR3zA_.M برای کمک در تدوین قوانین هم بسیار تشکّر می کنم . اصلاً میخواید قهرمان رو پیش بینی کنم ؟ اینه . :د
هر چی هم پیشنهاد و اینا دارید بگید .
لیست افراد ثبت نام کننده :
AlIR3zA_.M = reborn.detroit
Dant3= Slark.H2
๖ۣۜProgrammer = Invoker.H2
دستگاه تصحیح سازمان سنجش = arshya
صندلی مخصوص چپ دستها = GrumPhats
محمد حسین = ec..mammadmaelk
مَِهدی.ش=black_cheer
aliz hacker = Mr.A.Vampire