پاسخ : مسابقۀ عکّاسی شمارۀ 18 (تابستان 92)
خوب، کمی بیش از دو هفته هم فرصت دادیم که عکس ارسال کنید، و این مسابقه هم به پایان رسید.
این دوره از مسابقه 33 تا عکس داشت که به لحاظ تعداد عکس گرچه یک پس رفت در مسابقات عکاسی سایت بود، اما با نظر چند دوست بنده که عکاسی رو به صورت حرفه ای دنبال می کنن، این دوره عکسهایی توی خودش داشت که به قول اونها "بعیده کار خودشون باشه...!!!" اما من خوب می دونم که با کمک شما تونستیم بخش عکاسی سایت رو به جایی برسونیم که بشه ادعا کرد بچه ها واقعا توش دارن زحمت می کشن... امیدوارم این کیفیت به کمیت ترجیح داده نشه توی سایت و عکاسی و مسابقاتش برقرار باقی بمونه...
تشکر می کنم اول از همۀ بچه هایی که عکس گذاشتن... زحمت کشیدن، امیدوارم بتونیم داوری بخش عکس برتر از دیدگاه داوران رو با عدالت برگزار کنیم...
دوم تشکر می کنم از مدیرانی که ازمون حمایت کردن... نام نمی برم، چون ممکنه ترور بشن توی سایت، اما از یک نفر به صورت خاص نام میبرم. محمد عزیز، ادمین سایت، که اگه نبود، واقعا انگیزه ای برای این دوره نداشتیم، و محمد بود که از ما بیشتر پیگیر کار مسابقه بود.
سوم تشکر می کنم از مدیر قبلی و فعلی بخش عکاسی، یعنی شکیبا و ناهید، که اگه راهنمایی هاشون نبود، اگه کمک هاشون نبود، اگه دلگرمی هاشون نبود، شاید مدتها پیش عکاسی سایت ازبین رفته بود.
و در آخر هم تشکر می کنم از شما دوست عزیزی که اومدی توی این تاپیک، و قراره به عکسها لایک بدی. :) ممنونم ازت که با "دلیل" و "وسواس" لایک و دیسلایک میدی. ممنونم ازت که الکی به یکی از عکسها لایک نمی دی. ممنونم ازت که رفیق بازی نمی کنی و عکسی که شایستۀ برگزیده بودنه رو بهش رای می دی... :)
از الان یک هفته تاپیک قفله که عکسی اضافه نشه. اما می تونید لایک کنید عکسها رو. سعی کنید دیدتون رو تقویت کنید توی عکس دیدن و نظر دادن :) سعی می کنیم رایزنی کنیم که بتونیم نشان برندۀ مسابقۀ عکاسی بدیم. اگر نشد برندۀ مسابقۀ هنری. تعداد عکسهای برگزیده هم کاملا بستگی به عکسها، لایک ها و نظر داوران داره :)