نمیدانم کاربر نیمهحرفهای ارسالها 228 امتیاز 1,544 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران 2013/8/30 #31 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان پشتیبان منم اهم اهم ... جناب آقای محمد پسندیده فرد (الان احساس جمع وجور شدن میکنم )
پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان پشتیبان منم اهم اهم ... جناب آقای محمد پسندیده فرد (الان احساس جمع وجور شدن میکنم )
@M@HL کاربر فعال ارسالها 27 امتیاز 50 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرمان شهر کرمان سیرجان دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2013/9/3 #32 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان منم پشتیبان می خوام.
samira16 کاربر حرفهای ارسالها 481 امتیاز 3,080 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر گنبد کاووس مدال المپیاد ندارم :-" دانشگاه دانشگاه گلستان-گرگان رشته دانشگاه مهندسی عمران 2013/9/5 #33 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان منم پشتیبان بی احساسـ... شدم. خودش دیگه اینجاها نمیاد انگاری من اعلام کردم خودم
پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان منم پشتیبان بی احساسـ... شدم. خودش دیگه اینجاها نمیاد انگاری من اعلام کردم خودم
HOOMANKH7 کاربر حرفهای ارسالها 566 امتیاز 250 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بابل رشته دانشگاه پزشکی 2013/9/6 #34 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان بنده هم آماده ی هر کمکی هستم ک امکانش هس از دستم بربیاد :)
taranom21 کاربر فعال ارسالها 36 امتیاز 242 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجــنورد دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2013/9/6 #35 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان منم خودم اعلام می کنم پشتیبان melika74 شدم
shirin! کاربر فوقحرفهای ارسالها 670 امتیاز 5,637 نام مرکز سمپاد فرزانگان کاشان مدال المپیاد در ارزوی طلاونقره و برنز دانشگاه کاشان رشته دانشگاه مکانیک 2013/9/6 #36 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان بچه ها عزیز به دلیله اینکه یه چند وقتی امیر نیس اونایی که به امیر پ.خ دادنو پشتیبانی خودشونو اعلام کردن به من پ.خ بدن و بگن تا زودتر جمع بشه بحث پشتیبان :) مرسی
پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان بچه ها عزیز به دلیله اینکه یه چند وقتی امیر نیس اونایی که به امیر پ.خ دادنو پشتیبانی خودشونو اعلام کردن به من پ.خ بدن و بگن تا زودتر جمع بشه بحث پشتیبان :) مرسی
mh.darya کاربر فوقحرفهای ارسالها 597 امتیاز 3,794 نام مرکز سمپاد فرزانگان زینب شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه مهندسی معدن 2013/9/6 #37 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان پشتیبان من هم ایمانــ
علــی[میم] !!!!!!!! فارغالتحصیل ارسالها 1,097 امتیاز 6,254 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه سخت افزار 2013/9/6 #38 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان به نقل از ! luminous ! : پشتیبان من هم ایمانــ کلیک کنید تا باز شود... همینطور من
پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان به نقل از ! luminous ! : پشتیبان من هم ایمانــ کلیک کنید تا باز شود... همینطور من
Arghavan S کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,191 امتیاز 17,151 نام مرکز سمپاد --- شهر تهران سال فارغ التحصیلی 0 2013/9/7 #39 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان اینجانب پشتیبانیشونده توسط چرخ هستم. ؛؛)
Zr74 کاربر فوقحرفهای ارسالها 742 امتیاز 4,225 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2013/9/14 #40 پاسخ : اعلام اسامی پشتیبانان من هم پشتیبان emoraha هستم.