- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
همین..
اکثر بچه های مدرسه ما که رفتن الان اپلای کردنبه نقل از F@|-|!mEh :در مورد دکترای پیوسته بیوتکنولوژی !
خب اینطور که من متوجه شدم , یه رشته میان رشته ای هستش که از رشته های مختلف مهندسی و پزشکی اطلاعات کسب میکنه , بیشتر تحقیقاتیه , که معمولا 8 نفر از رشته ریاضی و 8 نفر از تجربی میگیره که معمولا تعدادیشون النپیادی و تعدادیشون رتبه های خوب کنکور هستن !
مصاحبه میشه باهاشون و اینا ...
کسی اطلاعات دیگه ای در مورد چگونگی رشته داره بگه لطفا , بازار کار و ...![]()
به نقل از f.m :اکثر بچه های مدرسه ما که رفتن الان اپلای کردن
مثل اینکه تو ایران کاربرد خاصی نداره
من کسی رو ندیدم ایران بمونه اکثرا میرن
اگه دانش اموز تجربی هستین به پایه رایضی تون فک کنید
ریاضی و کامپیوتر قوی میخاد
همچنین زیان
برای کارشنسی ارشد باید تافل بگیرید با نمره بالای55
باید به یه زبان برنامه نویسی هم تسلط داشته باشید
من شنیدم بچه های ریاضی موفق ترند
من اونقدر بهشون دسترسی ندارمبه نقل از F@|-|!mEh :من رشته م ریاضیه , ولی دوست دارم یه رشته پزشکی رو انتخاب کنم ! زبان برنامه نویسی مشکلی نیست , اون حل میشه ! ریاضی م هم که نسبتا خوبه ! میمونه زیان
و اینکه تو ایران کار خاصی نداره !
میشه ازشون بپرسی دلیل اپلای کردنشون چی بوده ؟
به نقل از f.m :من اونقدر بهشون دسترسی ندارم
از لحاظ کار پژوهشی که فک کنم اکی باشه تو ایران ولی از لحاظ مالی و اینا و کلا شغل نمیدونم
بذار اکانتشون رو تو فیسبوک پیدا کنم بهت بدم
چیزی که من پیشنهاد میکنم علاقه خودمهبه نقل از F@|-|!mEh :خب خود شما چه رشته ای رو پیشنهاد میکنی؟
به نقل از f.m :چیزی که من پیشنهاد میکنم علاقه خودمه
من تجربی ام ریاضی نیستم
بله طرح دارهبه نقل از امپراطور استقامت(John Cena) :دوره ی طرح داروسازی هم مثل پزشکی دوساله؟؟؟اصلا طرح داره؟
همين كه عموميتو گرفتي بايد دوسال بري مناطق محروم خدمت كني(البته اگه تخصصي قبول نشي بايد بري)به نقل از F@|-|!mEh :این طرح چیه قضیه ش ؟؟؟![]()
به نقل از سمپادك :همين كه عموميتو گرفتي بايد دوسال بري مناطق محروم خدمت كني(البته اگه تخصصي قبول نشي بايد بري)
بعدم كه تخصصتو گرفتي دوباره دوسال بري مناطق محروم.
نه خب نميشه حذفش كرد بايد بري.به نقل از F@|-|!mEh :همه باید برن یا مثلا مواردی هست که جایگزین بشه؟!
واسه داروسازی چجوریه؟
اکثر رشته ها علوم تجربی به دلیل نیاز کشور دارهبه نقل از F@|-|!mEh :همه باید برن یا مثلا مواردی هست که جایگزین بشه؟!
واسه داروسازی چجوریه؟
یعنی واسه دارو اگر طرح رو انجام ندی مجوز نمیدن؟به نقل از f.m :اکثر رشته ها علوم تجربی به دلیل نیاز کشور داره
حتی فیزیوتراپی هم طرح داره
دارو هم داره
تازه دارو که خیلی سخت گیری میشه اگه بخوای داروخونه بزنی اصلا مجوز نمیدن
تو شهرهای بزرگ نه باید بری منطقه محروم چندسالی رو اونجا باشیبه نقل از F@|-|!mEh :یعنی واسه دارو اگر طرح رو انجام ندی مجوز نمیدن؟
من توضیحات کامل بلد نیستمبه نقل از z.n1994 :پزشکی نوین چه فرقی با کهنمیکنه؟!
چرا مشهد نوین نداره عایا؟؟
خیلی فرقش فاحشه؟با توضیحات کامل لطفا