پاسخ : گردهمایی سمپادیا و بنیاد کودک در مشهد
اون عکسای هر دم بیلی هم که من گرفتم دست امیره، بگین رو کنه شاید یه دوتا خوب ازش در اومد!
اون عکسای هر دم بیلی هم که من گرفتم دست امیره، بگین رو کنه شاید یه دوتا خوب ازش در اومد!

به نقل از امــیـــررضـــا :1ساعت و ربع فیلم هست حدودا
اما فقط از سن هستش
من دوربینو سپردم دست یکی که بره از خوانواده ها و نمایشگاه هم بگیره اما نگرفته ظاهرا
عکس ها هم دست من نیست![]()
به نقل از The Lich King :اون عکسای هر دم بیلی هم که من گرفتم دست امیره، بگین رو کنه شاید یه دوتا خوب ازش در اومد!![]()

کامران مگه تو عکس میگرفتی؟به نقل از The Lich King :اون عکسای هر دم بیلی هم که من گرفتم دست امیره، بگین رو کنه شاید یه دوتا خوب ازش در اومد!![]()
:الکی
من فقط به خاطر همایش کلی سر بابام غر زدم که برگردیم.یکی به من بگه دارم اشتباه میبینم
[-( 
من میگم شب خیلی طبیعی یک دوساعت برو بیرون پیش یکی از دوستات که دیشب همایش بوده یک مچله ی همراهان و . . . بگیر برگرد خونه خیلی طبیعی بگو خوب بود خوش گذشت !به نقل از fateme12 :مگه امروز 31ام نیست؟من فقط به خاطر همایش کلی سر بابام غر زدم که برگردیم.یکی به من بگه دارم اشتباه میبینم
[-(
![]()

به نقل از A F S H I N :من میگم شب خیلی طبیعی یک دوساعت برو بیرون پیش یکی از دوستات که دیشب همایش بوده یک مچله ی همراهان و . . . بگیر برگرد خونه خیلی طبیعی بگو خوب بود خوش گذشت !
[/quote
قرار بود با مامان بابام برم.مگه مجله همراهم میدادن؟واقعا تو هوش خودم شک کردم نمیدونم از ما چطوری آزمون گرفتن که قبول شدم؟تازه رتبم 2 شد.30 تا سوال شانسی زدم یعنی اینقدر خر شانسم(ناراحتم دارم هزیون میگم)