به نقل از علیسینا :لینک خرابه؟
به نقل از علیسینا :لینک خرابه؟
به نقل از negar.mr :چرا واسه من باز نميكنه اين پيج؟
با open door هم ميرما! ولي نمياره!
تو عکس سومیه که گذاشتن هستا!به نقل از sky girl :کسی از درخت آرزو ها و اون دور و برا ( ) عکس نگرفته، نه؟!
به نقل از August McJoseph :ملت شريف ايران،
عاغا نصف مشكلات همايش تقصير من بود حس ميكنم (نصف ديكشم تقصير حج و زيارت و اينا)
قضيه اين بود كه مث مرد همه جي دير رسيد ، يني من اومدم داخل ضمن جمع كردن كعبه و نصب برجم بنياد همزمان بسوورد سيستم رو ميزدم.:د بعد علت ديكش اين بود كلن من تا دقيقا لحظه اي كه رفتم لب تاب رو آوردم قرار نبود مسئول سيستم باشم و يهو شدم، تازه لب تابم قرار بود يه جي ديكه باشه. بعد كاملا يهويي يه لب تاب با كلي قلب و اسكلت و عروسك و توان بايين افتاد تو بغل من كفتن همينه كه هست بدو بدو آهنك ورودي رو بذار بدو(سيستم قرار بود مك يا ابل باشه بعد دونفرم قرار بود مسئولش باشن تازه)، +آخر اينقد اونجا راه رفتم ملت كفتن نويد اين لب تاب توئه؟! اينا جيه جسبوندي روش؟!! كه از زهرا اجازه كرفتيم همشو كنديم ردشم موند تازه ++ هنوز ناخونام ميسوزه، دوتا انكشتم زخم كرد كندشون، شانس آوردم بهاره و ياسمن بودن .
بعد اينا به كنار سين (صين،سن،ثين...) برنامه ها اصلا نداشتيم اونجا هعي مجري كه ميشست ازش اطلاعات ميكرفتم.(واسه همين مجري بايين نميرفت كنار من رو سن ميشست) +همون سين دست اونم خودم با كنكاش از تو كيف زينب در شرايط اضطراري يافتم و ده بارم بدليل زيغ وقت جلو عقبش كرديم يا سرو تهش خورد.
و ساير قضايا...
براي همين من به شخصه از هر كندي كه در هماهنكي صوت و تصوير و اينا زدم عذر ميخوام ولي با شرايط اونجا كلي تلاش كردم كار رو جمع (.... ...)
به نقل از negar.mr :ي سوال فني!
علي نبودش يا تو عكسا نيس؟
البته شنيدم بوده!
با تشكر از ايليا! منم ميخواستم همينو بپرسم!
به نقل از negar.mr :ي سوال فني!
علي نبودش يا تو عكسا نيس؟
البته شنيدم بوده!
با تشكر از ايليا! منم ميخواستم همينو بپرسم!
علي ع ، عالم زاده!به نقل از نــيما :کدوم علی ؟ کیندر ؟ عالم زاده ؟ ... ؟!
+ بودن این ها هردوشون البته ! ولی خب این تصویر مربوط به دوستانی هست که توی بحث برگزاری کمک کردن ... :)
كجا دقيقا؟به نقل از بی هویت :
تنها و تنها در این عکس من و همید و علی حریریان و علی مشکوری و برخی دیگه از دوستان،دیده میشیم. :د
تو بقیه عکسایی که گذاشتن من فقط همید رو دیدم که بود. :د