• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohammad3002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

دوباره سلام :)
دوتا سوال از خود تفسیر هاست.معمولا ترجمه کلمات یا ریشه اش رو میپرسن.البته بازم خیلی بستگی به داورش داره.ولی نمرشم خیلی کمه.اصلا نفر سوم مرحله قطب رشته ی ما نتونست سوالاشو جواب بده و سوم هم شد.

سلام
بازم ممنون خواهر آیه...
آیه خانوم راس میگن بستگی به داور داره من که میدونم اگه از شانس منه امسال دوتا داور خوش سلیقه واس من داوری میکنن که له شم :((

ممنون آيه جون سوالاشون كه سخت نيست؟؟؟
راستش من يه خورده نگرانم واسه نوشتن مقالم وقت كم بيارم شما ها مقاله تون رو تموم كرديد؟؟؟؟
شما ميگيد بستگي به داور ها داره داورهاي شما به متن مقاله ايراد نگرفتند؟؟؟مثلا از نظر درست يا غلط بودنش و..... ^#^ ^#^ ^#^ :x :x :x [-o< [-o< [-o<؟

به نقل از susan.s :
سلام
بازم ممنون خواهر آیه...
آیه خانوم راس میگن بستگی به داور داره من که میدونم اگه از شانس منه امسال دوتا داور خوش سلیقه واس من داوری میکنن که له شم :((

اين چه حرفيه يكم اميد داشته باش خواهر ;) ;) <:-P <:-P انشاا... داور هاي هممون واقعا داور باشن و از اينا نباشن كه هي بي دليل گير ميدن ....توكل بر خدا [-o< [-o< [-o<

×ادغام پست متوالی

توکل به خدا [-o<
من تموم کردم نگارششو ولی اماااااان از تایپ :(( :((همش درگیر ارجاعاتم درس نمیشع :-?? :-??

توي فرم داوري نوشته صفحه آرايي هم امتياز داره ....صفحه آرايي دقيقا منظورش چيه؟؟؟ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/ :-/

یه سوال اگه تعداد صفحات مقاله از 20ص بیشتر شد چیکار کنیم؟؟؟ :-/ :-/ ایرادی داره؟ :-?

اگر تعداد صفحه ها بيشتر از اون تعدادي كه گفته شده و تو بخشنامه ها نوشته بيشتر باشه قطعا ايراد داره چون حتي رعايت تعداد صفحه ها هم جز امتياز هاست B-) B-) B-) B-) B-) B-)

من مقاله ی نفر اول سال92رو دیدم 27 ص بود :-?

همه ي امتياز ها رو كامل گرفته بود؟؟؟؟ ^#^

رعایت سیر منطقی،نوآوری و نگاه خلاقانه،ذکر مستندات و ارجاعات از ارائه مکتوب با زمانو از ارائه شفاهی کم گرفته یک تا 2 امتیاز...

Back
بالا