• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohammad3002
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بیست وسومین کنگره قرآن کریم سمپاد

سلام.
آره نسیم حیات که بنده خدا زحمت کشیده اومده نمونه رو کپی+تلخیص+یه کوچولو منظم کرده
راستش وقتی دیدم از هر سوره یه موضوع انتخاب کردید خیلی به شک افتادم چون واقعا بخشنامه مبهمه.زنگ زدم معاونت سمپاد استان با آقای مسئول صحبت کردم خیلی جالب بود ایشون اصن بخشنامه امسالو ندیده بود.میگفت اینا که میگی درست اما باید مقایسه کنی و شباهت و تفاوتاشو بگی!!(خواب بود ! از پارسال تاحالا تو خوابه ایشون)
از این که بخاری بلند نشد زنگ زدیم معاونت یکی از مدارس که سر داور مسابقات امسال بود پرسیدیم.اون بنده خدا هم گفت بذا مشورت کنم و فکر کنم زنگ میزنم.زنگ زده میگه نمیدونم!
الان مبهمم.یعنی گیچ گیچ گیچ.زحمتامون به باد نره!!(نه خسته به خودم)
حالا باز درتلاشم.ببینیم چی در میاد از این شبه مسئولین!!
آی آی آِِی...داش یادم میرفت.من یه موضوع انتخاب کرده بودم که شما به شکم انداختید.دام های شیطان:لقمان

به نقل از nimasadrian :
سلام.
آره نسیم حیات که بنده خدا زحمت کشیده اومده نمونه رو کپی+تلخیص+یه کوچولو منظم کرده
راستش وقتی دیدم از هر سوره یه موضوع انتخاب کردید خیلی به شک افتادم چون واقعا بخشنامه مبهمه.زنگ زدم معاونت سمپاد استان با آقای مسئول صحبت کردم خیلی جالب بود ایشون اصن بخشنامه امسالو ندیده بود.میگفت اینا که میگی درست اما باید مقایسه کنی و شباهت و تفاوتاشو بگی!!(خواب بود ! از پارسال تاحالا تو خوابه ایشون)
از این که بخاری بلند نشد زنگ زدیم معاونت یکی از مدارس که سر داور مسابقات امسال بود پرسیدیم.اون بنده خدا هم گفت بذا مشورت کنم و فکر کنم زنگ میزنم.زنگ زده میگه نمیدونم!
الان مبهمم.یعنی گیچ گیچ گیچ.زحمتامون به باد نره!!(نه خسته به خودم)
حالا باز درتلاشم.ببینیم چی در میاد از این شبه مسئولین!!
آی آی آِِی...داش یادم میرفت.من یه موضوع انتخاب کرده بودم که شما به شکم انداختید.دام های شیطان:لقمان

ایشون که خیلییی زخمت کشیدن یادمه دو سال پیش که سوم راهنمایی بودیم باید مقایسه میکردیم ولی امسال ی جورایی تفسیر موضوعی دادن(از ی سوره)
یعنی کلا ی موضوع؟؟؟؟؟نمیدونم 8-} :-"وااای خدایا از دست اینا!معاون پرورشی ما که فقط اسممون به بخشنامه چسبونده بود ;Dرفتیم گرفتیم!
:((حالا ما چیکار کنیم؟؟البته فک کنم حق با شماست چون ی تذکر داره!!

دانش آموزان دوره متوسطه تحصیلی می بایست از موضوعات تعیین شده در دوسوره صرفا یک موضوع از یک سوره را انتخاب نمایند.
ولی بازم در هاله ی بزرگی در ابهامه!! :-Lکه منظورش این باشه یک موضوع از هر سوره؟!؟!؟ :-\

من امروز زنگ زدم به معاون پرورشی مدرسه گفت از هرسوره یک موضوع!!!!!! :|

کتابایی هم که به ما دادن هردوش بود به خاطر همین من شک کردم! ^-^

هنوز که قطبی مرحله بیست و دو برگزار نشده، تاپیک 23 زده شده؟ :) خوب ـه! نمیدونم سال بعد هستم یا نه، (میخوام نباشم!) اما آرزوی موفقیت دارم برای همه.

× راستی، کاش بحث رو تو تاپیک 22 ام میکردین، فضاش مناسب تر بود و فضای این تاپیک هم عوض نمیشد. :)

خانم نور می تونین تایپیک رو به اینجا منتقل کنین چون با این روندی که سمپاد داره دنبال می کنه اصلا شاید دیگه کنگره 22امی برگزار نشه
و بهتره حداقل به فکر سال های بعدی باشیم که ممکنه ساختار مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان بازم تغییر کنه :-?
بازم خودتون صاحب اختیارین :)

به نقل از نور. :
هنوز که قطبی مرحله بیست و دو برگزار نشده، تاپیک 23 زده شده؟ :) خوب ـه! نمیدونم سال بعد هستم یا نه، (میخوام نباشم!) اما آرزوی موفقیت دارم برای همه.

× راستی، کاش بحث رو تو تاپیک 22 ام میکردین، فضاش مناسب تر بود و فضای این تاپیک هم عوض نمیشد. :)

برگزار نشده؟!؟!؟!؟!!؟ :-\من سال پیش خودم نبودم ولی بچه های ما که امتحان دادن ظاهرا!اگه اشتباه نکنم مثه اینکه بچه های قم هم اومدن اینجا! :-?

کسی اگه میدونه بگه مشهدی ها کجا مسابقه دارن

هر سال تغییر میکنه این قطب بندی...دو سال پیش مشهد با قطب ما یعنی 1 گلستان و گیلان و مازندران بود...اما پارسال به جای مشهد قزوین با ما بود!!!

اگه من رییس سمپادو زنده گیر بیارم حسابشو کف دستش می ذارم با این تاریخ غیر معمول کنگره اش

Back
بالا