سقف 27 واحدى

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Lotfi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سقف 27 واحدى

ب نظر من 24 تا هم زیاده باید کمش کنن!
به نقل از Samira :) :
کلن همه جا 17 به بالا معدل الف حساب میشه؟
آره

خوب چه کاریه 24 واحد برداره آدم؟ همون 19 و 20 واحد رو برداره با معدل بالا پاس کنه! :-? بهتر نیست اینطوری؟ چون شنیدم چند ترم معدل بالا باشی بعد تقاضا بدی واسه استعداد های درخشان قبول شی واسه ارشد میتونی دانشگاهایی که میخوای درخواست بدی و اینا :-? (دقیقش رو نمیدونم کسی میدونه بیاد بگه)

به نقل از Samira :) :
خوب چه کاریه 24 واحد برداره آدم؟ همون 19 و 20 واحد رو برداره با معدل بالا پاس کنه! :-? بهتر نیست اینطوری؟ چون شنیدم چند ترم معدل بالا باشی بعد تقاضا بدی واسه استعداد های درخشان قبول شی واسه ارشد میتونی دانشگاهایی که میخوای درخواست بدی و اینا :-? (دقیقش رو نمیدونم کسی میدونه بیاد بگه)
درسته اگه تا آخر ترم 6 جزو معدلای بالا باشی میتونی بدون کنکور تو دانشگاه خودتون بمونی و اگه هم جزو چنتای اول باشی شاید بتونی بری دانشگاههای خوب
کلن تو کارشناسی معدل حرف اولو میزنه و هیچی مثل معدل رزومه نمیشه حتی مقاله و چیزای دیگه ...

تو مهندسی معدل مهمه ! ولی تو رشته های ما اخرین دغدغه مون معدله،،،کل زندگی مون شده که فقط بتونیم تعداد معینی رو پاس کنیم.
قبل علوم پایه که باید تو 4 ترم بین 80 تا 86 واحدو میگذروندیم تو 4 ترم . خوب کسی که نمیرسید مجبور بود تابستون عمومی بگیره یا ترم 4 زیاد تر از 20 بگیره که برسه..
اگه نرسه از ورودی جدا میشه و خیلی بده.
الانم که میگن یه امتحان دیگه گذاشتن برای ما مث پره انترنی پزشکیا..و این یعنی تا اخرش باید بدوییم دنبال پاس کردن..

آیا امکانش هست که ترم قبل علوم پایه مون باشه و فقط 24 واحد مونده باشه برامون اما معدل ترم پیش بالا 17 نباشه و دانشگاه موافقت نکنه ک 24 واحد رو بده؟

نه مجبوره بده،،مگه این که اراءه نشه..

• لایک
امتیازات: p30v

من این ترم 22 واحد برداشتم . دیدم خسته میشم حذف کردم . به نظر همون روال طبیعی رو جلو برید خیلی بهتره ! البته رشته ها فرق دارن!
ولی در کل طبق چارت پیش برید کمتر فشار میاد و فرق چندانی هم نداره ! مگر اینکه بخواید واسه ترم های آخر واحد کمتری داشته باشید تا بتونید بیشتر واسه کنکور ارشد وقت بذارید !

من الان یاد ترمی که 22 واحد داشتم که افتادم خیلی اصن غم اومد طرفم :))
ادم باید متعادل برداره،،مام که هر ترم 20 برمیداریم مجبوریم چون برنداریم کلا تا اخر تحصیل کل برنامه هامون نه به ورودی خودمون میخوره نه ورودی پایین تر و عملا از اون ترم تا اخرش کوفتمون میشه

به نقل از p30v :
آیا امکانش هست که ترم قبل علوم پایه مون باشه و فقط 24 واحد مونده باشه برامون اما معدل ترم پیش بالا 17 نباشه و دانشگاه موافقت نکنه ک 24 واحد رو بده؟

ترم آخر ( قبل علوم پایه) اصولا یا سقف 27 واحدی داره یا نامحدود... میدن واحدا رو تا جایی ک من میدونم.. والا دانشگاه ما ک میده

Back
بالا