من از فسا هستم،ولي فسا نيستمبه نقل از ALA73 :اینجا کسی از فسا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
لطفن پ.خ بدین!!!!!!!!!!!!!!
در اين كه شما هيچ كاره اين كه شكي نيست!به نقل از nemote :ما هيچ كاره ايم دستتون ب اونا نميرسه مارو مارو مقصر ندونين :-l
به نقل از V :در اين كه شما هيچ كاره اين كه شكي نيست!
ممنون بابت ابهام زداييتون
يه لحظه فك كردم نسبتي با وزير بهداشت داري
ولي اين بومي سازي اصل نامرديه!
بهترين مدارس
بهترين امكانات
بهترين معلما
بعد خيلي راحت،پا رو پا ميندازن،با رتبه ٣٠٠ ميرن پزشكي تهران
ما نه مدرسه ي خوب
نه امكانات مناسب
نه معلم خوب داريم
با هزار بدبختي ميشينم واسه كنكور ميخونيم
يه رتبه ي خوب مياريم
اونوقت تهش چي ميشه؟
دانشگاه تهران به خاطره ها مي پيونده
به چه جرمي؟
به جرم اينكه ما پايتخت نشين نيستيم!
دفعه بعد،وقتي يه حرف منطقي شنيدي،به جاي جبهه گيري،يكم فكر كن بعد شروع كن به نظر دادن
كسي همدرديت رو نخواست
ولي كسي هم جوياي دفاعيت نشد!
به نقل از موهــ :خب ببین این افرادی که تو می گی همه جا هستن. فقط افراد بوم تهران که این مشکلاتو ندارن. ولی فقط اونا سهمیه دارن!
به نقل از Ostad M.Shajarian :درسته خرج تو تهران بالاست ولي درامد هم به مراتب بالاتره و وضع زندگي افرادي كه تو تهران زندگي مي كنن مسلما بدتر از هيچكدوم از شهر هاي ايران نيست.
منطقه ٣ هم بيخودي منطقه ٣ نشده
شده تا حالا واسه يه درس سه ماه معلم نداشته باشين؟!شده يه كتاب فروشي تو شهرتون نباشه؟!
بيشتر مناطق ٣ مدارس نمونه دولتي ندارن چه برسه به تيزهوشان كه بچه هاي برتر همه يه جا باشن البته وضع بعضي از مناطق ٢ هم بهتر نيست
واقعا عدالت اينه كه كسي كه داره توي همه امكانات زندگي مي كنه(بحث استفاده نيست بحث وجود داشتنه) و درس ميخونه به راحتي با يه رتبه نه چندان خوب بره بهترين رشته ها رو بخونه توي بهترين دانشگاه ها بعدش كسي كه توي امكاناتِ به مراتب كمتري بوده و تلاش بيشتري كرده نتونه رشته هايي كه حقشه رو بخونه
فرق كسي كه توي شيراز و مشهد و اصفهان درس خونده با كسي كه توي تهران خونده چيه كه اون تهرانيه به راحتي ميتونه با رتبه هاي بدتر جاهاي بهتري قبول شه؟!
آقای کنجی اینقد که حرفای شما به من فشار اورد بومی گزینی نیورد...به نقل از Kenji :فرق منو تو با اونیکه الان تو لاس وگاس دنیا اومده و شهرش مثل بهشت میمونه با اونی که توی دانمارکه و شادترین مردم دنیاس با اونیکه تو سنگال داره از گرسنگی میمیره با اونیکه تو سوریه بیچاره شده و همه خونوادشو کشتن و خودشم اوارس چیه ؟
سوالت جز این جوابی نداشت .... تقدیر....
بخوایم بحث کنیم به هیچ کجا نمیرسیم چون نه منطق من الان میتونه تو رو قانع کنه نه احساسی که تو الان داری رو ادراک من قادر به درکشه چون جای تو نیستم
ا