پاسخ : رانندگی بدون گواهی نامه
کسی اینجا هست که بدون گواهی نامه مشکلی براش پیش اومده باشه ؟ تصادف با ماشین ؟ آدم ؟ قتل حتی؟ :-s
کسی اینجا هست که بدون گواهی نامه مشکلی براش پیش اومده باشه ؟ تصادف با ماشین ؟ آدم ؟ قتل حتی؟ :-s
من یه بار میپیچیدم سمت راست، یه موتوری میومد از سمت راست، راهنما نزده بودم. وقتی پیچیدم خوردن به من. سه تاشونم خوردن زمین سر یکیشون شکست. ولی بی معرفتی نکردن زنگ نزدن پلیسبه نقل از نیرمـا)΄ :کسی اینجا هست که بدون گواهی نامه مشکلی براش پیش اومده باشه ؟ تصادف با ماشین ؟ آدم ؟ قتل حتی؟ :-s
یعنی چی گرفتن؟؟؟به نقل از MeHdI.H :یه بار خواهرمو که داشت تو خیابون خلوت تمرین میکرد برا امتحان تو شهریش گرفتن میخواستن بندازنش زندان که با پول و تعهد هزار مکافات نزاشتیم خلاصه اینو گفتم هوا رو داشته باشین :-s
اسپم:به نقل از ..پـــــــرینـــــــاز.. :یکی از بچه های شهید بهشتی ما سر همین قضیه به رحمت خدا رفت(هفته پیش)
با دوستش که گواهی نامه نداشت بیرون رفتن بعد تصادف میکنن
توروخدا بدون گواهی نامه رانندگی نکنید![]()
مطمئن باشید همون عزیزی که از دست دادیم هم اگه زنده بود می گفت رانندگی بلدم :) همه فکر می کنن رانندگی بلدن. بچه های عزیز، توجهتون رو به یه نکته جلب می کنم :به نقل از amoo.majid :اسپم:
خدا بیامرزدش
خب ولی اگه از هیجانات جوونی صرف نظر کنیم، رانندگی بلد باشیم دیگه مشکلی پیش نمیاد.
تازه اگه از هیجانات جوونی صرف نظر کنیم، همین طور از استرس دفعات اول رانندگی و هزار جور چیز دیگه.
بر فرض این که خودمون رانندگی بلد باشیم، خعلی از کسایی که تو خیابون راه میرن، بلد نیستن، ممکنه اونا یزنن ما رو بترکوننبا این وعض رانندگی مردم.