• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سمپادی های سیرجان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mina99
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سمپادي هاي سيرجان

مدیر مدرسه ی ما عوض شده هنو معلوم نی کیه

مدرسمون میخواد جابجا بشه هنو معلوم نی میشه یا نه

معلمای کلاسا هنو معلوم نی کی ان

کلاسامونو دوباره قاطی پاتی کردن کلاس من از همه بد تره

برامون تابستون یه کلاس نذاشتن ( البته به غیر از شیمی که اون هم برای اونایی بود که افتادن)

و...

اونوخ شما دارین از جو بد حرف میزنید؟؟؟؟؟؟

این قد براتون کلاس گذاشتن تو تابستون ، اینقد معلمای خوب مدرسه ی ما رو براتون میگیرن که ما حتی رنگ کلاسشونم ندیدیم و اینقد ....

ای بابا تبعیض ، همه حالشون به هم میخوره که برن با این معاونای مزخرف مدرسمون صحبت کنن ولی ینی شما این قد دوس دارین با این

معاونا هم کلام بشین؟؟؟؟؟؟

به نقل از آلبرت :

برامون تابستون یه کلاس نذاشتن ( البته به غیر از شیمی که اون هم برای اونایی بود که افتادن)

و...

این قد براتون کلاس گذاشتن تو تابستون ، اینقد معلمای خوب مدرسه ی ما رو براتون میگیرن که ما حتی رنگ کلاسشونم ندیدیم و اینقد ....

ای بابا تبعیض ، همه حالشون به هم میخوره که برن با این معاونای مزخرف مدرسمون صحبت کنن ولی ینی شما این قد دوس دارین با این

خب این مشخصه که مدرسه ما خیلی از شما بهتره
ولی ببین تبعیض از هرچی بدتره من خودم حاضرم روزی 6 بار اخراج شم ولی حتی یه لحظه هم منو با بقیه مقایسه نکنن و یکیو ازم بهتر ندونن
ای کاش فقط موشکل من معاونا بودن
بعضی از بچه ها هستن که جو رو خراب کردن و سر یه رقابت ناسالم سروکله همو میشکونن
فعلا با یه همچین ادمایی هم مدرسه ایم 8-|

به نقل از آلبرت :

و...

والا من ک با چن تا پیشاتون یعنی هم سنا خودم حرف زدم همشون خیلی راضی بودن از جو مدرسه و مخصوصا مدیر...
واسه معلم هم شما نمیونید ک ما خودمون از اقای قلیچ پور وقت میگرفتیم تا ابان روزی 4 بار بش ز میزدیم تا بالاخره بهمون ساعت داد...مدرسه هیچ نقشی نداشت حتی پولشو خودمون جمع میکردیم میریختیم ب حسابش...با این اوضاع تازه تا یه هفته قبل کنمور داشتیم میرفتیم کلاس در صورتی پسرا قبل عید تموم کرده بودن جزوه هم ک هر هفته دم در مدرسه شما بودیم ک از بچه هاتون جزوه بگیریم و کپی کنیم چون وقت کم بود و ما سر کلاس نمینوشتیم کلا امسال ما دیفرانسیلمون رو هوا بود تقریبا...این از درس اصلیمون بقیش دگ مشخصه...

به نقل از آلبرت :
دبستان پسرانه شاهد اومده جاي مدرسه ي قبليتون،مدرسه شمام رفته چار راه فرهنگ ;;) ;;) ;;) ;;)محض اطلاع گفتم ;D

اون مدرسه ی اصلی که اره خوبه ولی ما ( سال دوم تجربی ) + سال اول ها توی یه مدرسه ی دیگه بودیم

با یه معاون واقعا مزخرف

وگر نه مدیرمون اقای نصرت ابادی خیلی خوب بود حیف که بازنشت شد.

و اون معاون مزخرفه میخواد بشه مدیر :o

ولی مقایسه ما رو نمیکردن با هم ;D ;D ;D ;D

مثلا میومدن به شما میگفتن که مثلا فلانی خیلی بهتره از شما و خاک تو سرت تو که درس خون نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از آلبرت :
اون مدرسه ی اصلی که اره خوبه ولی ما ( سال دوم تجربی ) + سال اول ها توی یه مدرسه ی دیگه بودیم

ولی مقایسه ما رو نمیکردن با هم ;D ;D ;D ;D

مثلا میومدن به شما میگفتن که مثلا فلانی خیلی بهتره از شما و خاک تو سرت تو که درس خون نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاشکی ازنظر درسی فرق میذاشتن هرکی یه سری فاکتور پرداخت میکرد رو با بقیه مقایسه میکردن
کاشکی همینجوری میومدن میگفتن تو بدتر از فلانی هستی لامصب با یه رفتارای نابه جا و مسخره اونارو لوس کردن
مام که هویج بودیم اون وسط
تجربی ها و اولا تو اون متروکه بودن؟ :o
دلم سوخت :|

راجب خانم تيموري بگين،يكي از دوستام ميگفت از يك فرسخيشم رد نميشه،اما با ما كه تو مدتي كه كلاس ميرفتيم اونجوري برخورد نكرد 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| :-s :-s :-s :-s :-s :-s

اقای نصرت ابادی این چن سال هم به خاطر پسرش موند :P

ارزو معلمای ایت الله خامنه ای واسه پسرا هم به زور میومدن
داداشم و دوستاش امسال پیش بودن و با هزار بدبختی واسه خودشون معلم جور کردن

0

به نقل از مينا... :
راجب خانم تيموري بگين،يكي از دوستام ميگفت از يك فرسخيشم رد نميشه،اما با ما كه تو مدتي كه كلاس ميرفتيم اونجوري برخورد نكرد 8-| 8-| 8-| 8-| 8-| :-s :-s :-s :-s :-s :-s
کارش نداشته باشی کارت نداره و برعکس خیلیم باهات خوبه
مدیر خوبیه خیلی به فکر بچه هاست

Back
بالا