چکار کنیم دانش آموز موفق باشیم ؟

آیا داخل محیط درسی برای خودتون رقیب انتخال کرده اید ؟

• رای‌دهندگان
    49
  • Poll closed .

نگار

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان جامع(سه)
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژِی
پاسخ : چکار کنیم دانش آموز موفق باشیم ؟

8->شما هم مثه منين ؟واقعا وقتي نيم ساعت چهل ديقه درس ميخونم بايد برم ول بگردم.
خوب چي كاركنم باز ده درس خوندنم وتمركزم بالا بره؟ 8-> /m\ >:p :-? #-o

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از star girl :
8->شما هم مثه منين ؟واقعا وقتي نيم ساعت چهل ديقه درس ميخونم بايد برم ول بگردم.
خوب چي كاركنم باز ده درس خوندنم وتمركزم بالا بره؟ 8-> /m\ >:p :-? #-o
ویرایش: من نظر خاصی ندارم. قبلا نظر دادم، واسه 7 پشتم بس بود.

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از amoo.majid :
با ایمان و تقوای الهی :D
تابلوئه دیگه. از وقتی اومدم دبیرستان تا الآن 500 دفعه به ما گفتند باید تمرین کنید و این تمرکز و بازده رو با تمرین و تکرار به دست بیارید. به شما نگفتن مگه؟
هه هه...بامزه
كسي سوال ميپرسه حتما خودش ب تنهايي نتونسته حلش كنه داره ميپرسه وگرن مرض ك نداره بياد بپرسه

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از hanie.h :
هه هه...بامزه
كسي سوال ميپرسه حتما خودش ب تنهايي نتونسته حلش كنه داره ميپرسه وگرن مرض ك نداره بياد بپرسه
بابا حس شوخ طبعی :-&بچه رو کشتی شما
برو عمو مجید جون گریه نکن
+
خوب خیلی طبیعیه ادم بعضی وقتا از درس خسته شه مخصوصا اگه درسه مزخرف باشه
برا هر کی هم فرق داره چی کار کنه
مثلا من به شخصه اگه اون درسرو دوست نداشته باشم میرم بعد از یه نیم ساعت درسیرو که دوست دارم میخونم دوباره میرم میخونم اون درس مزخرفرو

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

ماشالا ايشون ك خخخ بامزه تشريف دارن
الهي الهي...

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از hanie.h :
ماشالا ايشون ك خخخ بامزه تشريف دارن
الهي الهي...
با افرادی مثل تو فقط دو کلمه حرف دارم:
اسپم نده :rolleyes:

پ.ن: اولا که جواب دادم. شما به این هم میخندید؟ یه موقع دل درد نگیرید از خنده خونِتون بیفته گردن ما.
تابلوئه دیگه. از وقتی اومدم دبیرستان تا الآن 500 دفعه به ما گفتند باید تمرین کنید و این تمرکز و بازده رو با تمرین و تکرار به دست بیارید. به شما نگفتن مگه؟
تو این بخش مطلبم، جواب دادم به کسی که سوال پرسیده بود.
پ.ن 2: معلومه شما خیلی شوخ طبع هستید. چون من هدفم از«ایمان و تقوای الهی» اصلا شوخی کردن نبود. نمیدونم شما با چه طرز فکری متوجه شدید که من دارم شوخی میکنم. من هم بچه بودم، فک میکردم هر کس چیزی میگه، برای خنده و شوخی گفته. شاید شما هم الآن مثل بچگی من باشید.
پ.ن 3: مگه شما خدا رو به عنوان یاری دهنده نمی‌شناسید؟ حتما شما هم فک کردید حضرت محمد برای خنده، گفته یه دین بفرستیم تو کار. آخه شما به همه چی میخندید. من که نمیدونم. اگه بخوایم با دید فکری شما بریم جلو، حتما خودمون هم برای خنده به وجود اومدیم. یا مثلا برای خنده و چون خدا خیلی شوخ طبع هست، ما رو فرستادن سمپاد. بازم تاکید میکنم: من اطلاعی ندارم، ولی حتما شما که به همه چی دوست داری بخندی، این طوری فکر میکنی دیگه.
پ.ن 4: معلما به افرادی مثل شما میگن: «کسایی که به تَرَکِ دیوار میخندن.» (محض اطلاعات عمومی گفتم)
بسه؟ یا بازم بگم؟

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

خوب من رمز موفقیت خودمو بهتون میگم! :-"
اول این که برنامه ریزی خیلی مهمه ابنکه هر روز بنویسی برا کی امتحان داری و هر روز یه نگاه رو درسا بنداری
دوم اینکه سعی کنین تا اونجا که میشه تو کلاس درس رو بفهمین و هیچ وقت نخواین چیزی رو حفط کنین ، چون اگه مثه من یه ذره تنبل باشین و حوصله درس خوندن نداشته باشین بدون اینکه خودتونو بکشین میتونین نمره خوبی بیارین :D
یه چیز دیگه هم اینکه تمیز بنویسین دسته بندی کنین هر چیزی رو بر اون اساس وارد ذهنتون کنین که سردرگم نشین
در اخر هم اگه چیزی واقعا نیاز به حفط داره هر هفته تکرار کنبن حتی یه روخونی ساده هم کافیه
اینا نکاتی بود که شما بدون کلاس رفتن و روزی 8 ساعت درس خوندن میتونین موفق باشین سعی کنین از خودتون یه معلم بسازین P:>
یادتون نره با همه درس ها دوست باشین اگه هی بگین این درس با من جور نیس همون بهتر که توش موفق نشین :D

hanie468

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرعسل

به نقل از amoo.majid :
با افرادی مثل تو فقط دو کلمه حرف دارم:
اسپم نده :rolleyes:

پ.ن: اولا که جواب دادم. شما به این هم میخندید؟ یه موقع دل درد نگیرید از خنده خونِتون بیفته گردن ما. تو این بخش مطلبم، جواب دادم به کسی که سوال پرسیده بود.
پ.ن 2: معلومه شما خیلی شوخ طبع هستید. چون من هدفم از«ایمان و تقوای الهی» اصلا شوخی کردن نبود. نمیدونم شما با چه طرز فکری متوجه شدید که من دارم شوخی میکنم. من هم بچه بودم، فک میکردم هر کس چیزی میگه، برای خنده و شوخی گفته. شاید شما هم الآن مثل بچگی من باشید.
پ.ن 3: مگه شما خدا رو به عنوان یاری دهنده نمی‌شناسید؟ حتما شما هم فک کردید حضرت محمد برای خنده، گفته یه دین بفرستیم تو کار. آخه شما به همه چی میخندید. من که نمیدونم. اگه بخوایم با دید فکری شما بریم جلو، حتما خودمون هم برای خنده به وجود اومدیم. یا مثلا برای خنده و چون خدا خیلی شوخ طبع هست، ما رو فرستادن سمپاد. بازم تاکید میکنم: من اطلاعی ندارم، ولی حتما شما که به همه چی دوست داری بخندی، این طوری فکر میکنی دیگه.
پ.ن 4: معلما به افرادی مثل شما میگن: «کسایی که به تَرَکِ دیوار میخندن.» (محض اطلاعات عمومی گفتم)
بسه؟ یا بازم بگم؟
بايد عرض كنم خدمتت ك ايمان من از تو هم بيشتره بحث ايمانو نيار وسط
بحث من سر طرز گفتن حرفته..خودت قاضي شوبرو بخون ...اگه منظورت واثعا اين چيزيه ك تازه نوشتي من معذرت ميخوام اشتباه متوجه شدم ولي كلا حرفت جنبه مسخره داشت
اگرم ميخواستم بخندم چيزي نمينوشتم و ازش ميگذشتم
ولي در كل اينو از من داشته باش:زبان سرخ سر سبز را بباد ميدهد

Ali.SH

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HIV
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام

بچه ها دعوا نكنين الان جفتتون اسپمرين :D
به نقل از yasaman.k :
خوب من رمز موفقیت خودمو بهتون میگم! :-"
اول این که برنامه ریزی خیلی مهمه ابنکه هر روز بنویسی برا کی امتحان داری و هر روز یه نگاه رو درسا بنداری
دوم اینکه سعی کنین تا اونجا که میشه تو کلاس درس رو بفهمین و هیچ وقت نخواین چیزی رو حفط کنین ، چون اگه مثه من یه ذره تنبل باشین و حوصله درس خوندن نداشته باشین بدون اینکه خودتونو بکشین میتونین نمره خوبی بیارین :D
یه چیز دیگه هم اینکه تمیز بنویسین دسته بندی کنین هر چیزی رو بر اون اساس وارد ذهنتون کنین که سردرگم نشین
در اخر هم اگه چیزی واقعا نیاز به حفط داره هر هفته تکرار کنبن حتی یه روخونی ساده هم کافیه
اینا نکاتی بود که شما بدون کلاس رفتن و روزی 8 ساعت درس خوندن میتونین موفق باشین سعی کنین از خودتون یه معلم بسازین P:>
یادتون نره با همه درس ها دوست باشین اگه هی بگین این درس با من جور نیس همون بهتر که توش موفق نشین :D
روزي ٨ساعت :(( :(( :-\ /m\
خب هر كسي بتونه روزي ٨ساعت بخونه صد درصد موفقه :D

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از //مـوذی يلع :
Dروزي ٨ساعت :(( :(( :-\ /m\
خب هر كسي بتونه روزي ٨ساعت بخونه صد درصد موفقه :D
یه نکته رو هم یادم رف بگم :D دقت و توجهتونو ببرین بالا :-\
گفتم بدون خوندن روزی 8 ساعت، چه خبره بابا مردم کلاس میزارن 200 تا تست در یک ساعت زدم درحالی که یکیشم یادنگرفته کنکوریاشم 8 ساعت نمیخونن :-w

Anita H

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّی ۲
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
مدال المپیاد
کامپیوتری بودم
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
کامپیوتر

به نقل از hanie.h :
بايد عرض كنم خدمتت ك ايمان من از تو هم بيشتره بحث ايمانو نيار وسط
بحث من سر طرز گفتن حرفته..خودت قاضي شوبرو بخون ...اگه منظورت واثعا اين چيزيه ك تازه نوشتي من معذرت ميخوام اشتباه متوجه شدم ولي كلا حرفت جنبه مسخره داشت
اگرم ميخواستم بخندم چيزي نمينوشتم و ازش ميگذشتم
ولي در كل اينو از من داشته باش:زبان سرخ سر سبز را بباد ميدهد
من واقعا حرفی از ایمان زدم؟ نه؛ واقعا حرفی از ایمان اوردم وسط؟ من فقط برای مثال اونا رو گفتم. میتونستم هزار جور چیز دیگه رو مثال بزنم.
باشه بابا تو هم، هم‌درجه ی سلمان فارسی؛ من هم همون ابوسفیان. راضی شدی؟
وقتی شما مطلبی میخونید که جمله ی اولش با یه عبارت مسخره که به قول شما نویسنده، اون رو برای مسخره بازی به کار برده، شروع میشه، تا آخر مطلب رو مسخره فرض میکنید؟
و فکر کنم که تنها دلیلتون این بود:
با ایمان و تقوای الهی :D
فک کنم اگر اسمایلی آخر جمله رو عوض کنم، بقیه فکر نکنن که دارم (به قول شما)، مسخره بازی میکنم. یعنی متن این طوری بشه.
با ایمان و تقوای الهی :|
من نگفتم شما میخواستی بخندی، گفتم انتظار مطلبِ خنده آمیز داری.
پ.ن: آقا من یه غلطی کردم یه جمله رو با « :D» تموم کردم. ولش کن؛ بحث رو ادامه نده. فکر کن من کم اوردم و ضایع شدم. این اسپم ها رو هم مدیر میاد پاک میکنه.
پ.ن 2: من چیزی رو توی مطلبم عوض نکردم، فقط بهش اضافه کردم.

Frmesk

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1395
مدال المپیاد
زیست
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
زیست‌شناسی/ نوروساینس

.

• شروع کننده موضوع

m.r.jazini

محمدرضا جزینی زاده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان دوره دوم علامه حلی
شهر
بم
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
یبار شیمی
دانشگاه
kmu ( علوم پزشکی کرمان )
رشته دانشگاه
دندون
تلگرام
اینستاگرام

هیچ مطلبی تو ذهنم نبود . ولی بخاطر پست بالایی یه چیزی به ذهنم رسید .
بچه ها از من به شما نصیحت اگر می خواهید در درس هاتون موفق باشید و کنکور رو خوب بدهید با سال چهارمیا ارتباط برقرار کنین و افسوس ها و کار هایی که اونا نکردند و یا انجام دادند و موفق شدند بپرسین .(البته به نظر من از موفق ها بپرسین بهتره . )
مثلن بپرسین . چه کتابایی رو بخونیم . چه کار هایی نکردین که می بایست بکنید . چرا این درس را کم زدید و ...
بابا به خدا نباید تجربه کنید .از تجربه های دیگران استفاده کنید

بالا