- شروع کننده موضوع
نسترنگار
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی بهشتی
همۀ کتابها ارزش اینکه یک بار خونده بشن رو دارن؟ چرا؟
علاوه بر این خب بستگی به اینم داره که اون کتاب واقعا این دریچه ای که گفتین هست یا نه؟ همینجوری نمیشه هر کتابی رو دس گرفت خوندبه نقل از سیاوش :به نظر من جواب دادن به این سوال بستگی به تعریفمون از کتاب و هدف از کتاب خوندن داره . یعنی کتابو چی میدونیم صرفا یه سری نوشته و داستان که یه فرد دیگه ای اونو سره هم کرده خوب فکر کنم اگه با این دید بهش نگاه کنیم کتاب میشه وسیله ای برای سرگرمی که جواب این سوال میشه نه چون سرگرمی وسیله ای هست که نیاز آدم را برطرف میکنه و وقتی نیاز رفع شد دیگه احتیاجی به اون وسیله نیست.
ولی اگه کتابو یه دریچه ای بدونیم که با استفاده از اون میشه با فرهنگ نظر عقیده آرمان یه فرد یا یه کشور آشنا شد اون وقت به نظر من ارزش یک بار خونده شدن رو دارن.
به نقل از Marjan.N :علاوه بر این خب بستگی به اینم داره که اون کتاب واقعا این دریچه ای که گفتین هست یا نه؟ همینجوری نمیشه هر کتابی رو دس گرفت خوند
اگه عقیدهای وجود داشته باشه ارزش خوندهشدن رو داره. ولی برا این که بفهمیم عقیدهی قابل توجّهی وجود داره یا نه راهی نداریم جز این که کتاب رو بخونیم. در نتیجه باید بخونیم.به نقل از نرگس :سیاوش: خب هر عقیدهای ارزش خونده شدن رو داره مگه؟ مثلاً اون کتاب مسخرهی قرار نبود - - بعید میدونم هیچ عقیدهی قابل توجهی رو در دسترس خوانندههاش میذاشت!
اول بگیم منظورمون از کتاب چیهبه نقل از نرگس :سیاوش: خب هر عقیدهای ارزش خونده شدن رو داره مگه؟ مثلاً اون کتاب مسخرهی قرار نبود - - بعید میدونم هیچ عقیدهی قابل توجهی رو در دسترس خوانندههاش میذاشت!
کتاب مجموعهای از صفحههای کاغذی است که متنی روی آنها نوشته شده و از یک طرف به هم بسته شدهاند و مجلد است.
کتاب یک رسانه ی گروهی است که در آن مطالبی ضبط شده باشد قابل انتقال باشد بازیابی آن محدود به زمان و مکان نباشد.
هرچقد با عقاید دیگران آشناتر بشیم، عقاید خودمون محکمتر و غنیتر میشن. ولو این که اون عقاید موافق یا مخالف عقاید ما باشن و یا حتّی از نظر ما «چرت» باشن.
به نقل از نرگس :سیاوش: خب هر عقیدهای ارزش خونده شدن رو داره مگه؟ مثلاً اون کتاب مسخرهی قرار نبود - - بعید میدونم هیچ عقیدهی قابل توجهی رو در دسترس خوانندههاش میذاشت!
به نقل از نسترنّگار :همۀ کتابها ارزش اینکه یک بار خونده بشن رو دارن؟ چرا؟