fa_t
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانـــــــــــگان
- شهر
- نجف آباد
پاسخ : سومین مسابقه ی شعرخوانی سمپادیا
با سلام
بنده صاحب وویس نه هستم
با افتخار سوم شدم و به نفرات اول و دوم هم تبریک عرض میکنم هم چنین تلاش دیگر دوستان را می ستایم.
ممنون از لطف دوستان اونقدراهم که میگید خوب نبود ولی سعیمو کردم چیزه خوبی از آب دربیاد
و مثل ایکه در حد مقام سومی سعیم جواب داده.
اول از همه خودم مشکلات خوندنمو میگم:
1- اولش یه صدای خیلی ناجور مانند نقس کشیدن میاد، راستش رفیق شفیق من موقع ضبط کنارم بود قبل از ضبط ما همینطور داشتیم مخندیدیم بسکه اون میگفت اماده ای من میگفتم نه حالا صبر کن؛دیگه این رفیقه ما از دستمون کلافه شده بود یهو شروعه ضبطو زد ماهم تا اومدیم خودمونو جمع کنیم دیگه تهش اون صداهه موند روش خاطره شد برا ما.
2- یه تیکه هست نمیدونم چرا ولی تند خوندمش دقیقا یادم نیست کدوم مصرع بود ولی دوستان حتما متوجه شدن.
دیگه نقدحرفه ایش با دوستان منتقد و با تجربه.خوشحال میشیم.
و در اخر جا داره از دوست خوبم به خاطر اینکه این همه راه لپ تابشو برداشت اورد خونمون من صدامو ضبط کنم تشکر فراوان کنم (هرچند من رفیقشم وظیفش بود ،آدم برا دوستش انجام نده برا غریبه انجام بده؟ ) و با سپاس از دوستانی که قابل دونستن رای دادن.ممنون
وای...نه!!!...مامانی.... یکی بگیره منو :-[به نقل از فاطمه :بنظرم بچه هاییکه وویس دادن انقد شجاعت داشتن که از نقدِ بقیه ناراحت نشن. بالاخره میخوایم یه چیزی هم یاد بگیریم دیگه.
من نحوهی خوندنِ وویس 9 رو دوست داشتم! بنظرم خیلی خوب بود با اینکه سه دقیقه بود تقریبا ولی آدم از گوش کردنش خستته نمیشد و یکنواخت نمیخوند.
صاحب وویس 9 کیه؟! منم با "فاطمه" موافقم... من به 9 رای دادم... به نظرم به نسبت بهترین وویس بود...
با سلام
بنده صاحب وویس نه هستم
با افتخار سوم شدم و به نفرات اول و دوم هم تبریک عرض میکنم هم چنین تلاش دیگر دوستان را می ستایم.
ممنون از لطف دوستان اونقدراهم که میگید خوب نبود ولی سعیمو کردم چیزه خوبی از آب دربیاد
و مثل ایکه در حد مقام سومی سعیم جواب داده.
اول از همه خودم مشکلات خوندنمو میگم:
1- اولش یه صدای خیلی ناجور مانند نقس کشیدن میاد، راستش رفیق شفیق من موقع ضبط کنارم بود قبل از ضبط ما همینطور داشتیم مخندیدیم بسکه اون میگفت اماده ای من میگفتم نه حالا صبر کن؛دیگه این رفیقه ما از دستمون کلافه شده بود یهو شروعه ضبطو زد ماهم تا اومدیم خودمونو جمع کنیم دیگه تهش اون صداهه موند روش خاطره شد برا ما.
2- یه تیکه هست نمیدونم چرا ولی تند خوندمش دقیقا یادم نیست کدوم مصرع بود ولی دوستان حتما متوجه شدن.
دیگه نقدحرفه ایش با دوستان منتقد و با تجربه.خوشحال میشیم.
و در اخر جا داره از دوست خوبم به خاطر اینکه این همه راه لپ تابشو برداشت اورد خونمون من صدامو ضبط کنم تشکر فراوان کنم (هرچند من رفیقشم وظیفش بود ،آدم برا دوستش انجام نده برا غریبه انجام بده؟ ) و با سپاس از دوستانی که قابل دونستن رای دادن.ممنون