• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

من يادم رفته چطور درس ميخوندم :-? .................. :))

همه ي دانشم جا موند سره جلسه كنكور :-" :-" تا من يادم بياد ترم تموم شده فك كنم ;D

یه سوال میپرسم مسخره نکنید. :-"" من الان که فک میکنم میبینم انتگرال اینا در اون حد یادم نیست اصلا. :-"" بعد تو دانشگاه چی میشه ینی؟ :-"" ریاضی یک و اینا؟ :-"""

به نقل از فاطمه.چ :
یه سوال میپرسم مسخره نکنید. :-"" من الان که فک میکنم میبینم انتگرال اینا در اون حد یادم نیست اصلا. :-"" بعد تو دانشگاه چی میشه ینی؟ :-"" ریاضی یک و اینا؟ :-"""
تو ریاضی1 از مفهوم حد و مشتق شروع میکنن درس دادن ;;) بعد یهو نمی فهمی چی شد اینقدر سخت شد ;;)ظاهر یه سری مطالب همونه ها! ولی باطنش یهو وحشتناک میشه ;;) ما سخت ترین درس پایه مون همین ریاضی1 بود. بعد کلـــــــــــــــــــــی ها افتادن! ما هم نمره های بدی گرفتیم :-" ولی اگر قشنگ درس بخونین میشه هم نمره خوب آورد هم اینکه واقعا یاد بگیرین که تو درسهای دیگه به دردتون می خوره.

به نقل از فاطمه.چ :

من از شنبه ميخوام يه مروري كنم ديفرانسيل و با فيزيك پيش !!!! ;))

بعد زبانم يادم رفته اونم بايد يكاريش بكنم خيلي فراره #-o

ما دنبال زمین تنیس و استخر و فوتبال دانشگاهمونیم اینا دنبال مرور دیفرانسیل و زبان و اینا. به کجا چنین شتابان جامعه‌ی سمپادی؟

به نقل از فاطمه.چ :
سختی یا آسونی ـه یه درس ، "به شدت" به استاد و کتاب بستگی داره .
سال های قبل ، ریاضی1 تو شریف ، کتاب ریاضی عمومی1 تالیف استاد سیاوش شهشهانی (رییس سابق دانشکده ریاضی فکر کنم) تدریس میشد
بچه ها ترم اول با کتاب آشنا میشدن و ترم دوم پاس میکردن :دی
اما پارسال (سال ـه ما) کتاب عوض شد و استوارت تدریس شد
میانگین حدود 16 بود
واقعا ساده بود کتابش

روز اول چیز خاصی درس میدن تو کلاسا؟ :-" باید جزوه بنویسیم؟ معارفه نیس جلسه اول مث دبیرستان؟ :))

به نقل از فا‌طمه :
روز اول چیز خاصی درس میدن تو کلاسا؟ :-" باید جزوه بنویسیم؟ معارفه نیس جلسه اول مث دبیرستان؟ :))
شماها بیکار که این سوالارو می پرسین مام بیکارتر که جواب میدیم به خدا :))
بابا میرین خودتون میبینین دیگه :))
استاد فیزیک1 ما جلسه اول درس داد و یه سری مسئله گفت حل کنین خودتون بعد جلسه دوم اومد ازمون پرسید هیچکس بلد نبود :)))

آدم بدونه آماده بره به هرحال. :))

اااا مگه سوال هم میپرسن تو دانشگاه؟ :))

به نقل از فا‌طمه :
آدم بدونه آماده بره به هرحال. :))

اااا مگه سوال هم میپرسن تو دانشگاه؟ :))
:))
اصلا کیف دانشگاه به آمادگی نداشتنشه :))
نمیپرسن این استاده دیوونه بود می پرسید یه وقتایی :))
دانشگاه تهرانیها اگر اومدین فیزیک1 با مداح داشتین ریاضی1 با فیض یا حشمتی مستقیم برین خودکشی کنین :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا