• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

به نقل از Ehem_Ehem :
من اون چیزی که متوجه شدم اینه که زیاد گیر میدن به اینکه روز اول اتوکشیده و با کیف و کفش تازه و مرتب و جامدادی بری. :-"

که خب من نه هیچوقت اتوکشیده ام، نه کیف برمیدارم.

کلا از این و اون میگیرم خودکار و اینا رو. :-"
از اول دبیرستان اینطوری شدم. :-"

ما سال بالاییامون هیچ کاری به کارمون نداشتن :دی به به چه دانشگاهیه :دی سیاوش :-"

ما هم فکر میکردیم این خبراس ولی روز اول رفتیم سر کلاس همه پسرا کلاسورای نوشون رو حتی دفترهای طرح دارشون رو در آوردن و جامدادیای های سبز و قرمز که همه خودکارای نو توش گذاشته بودن و اینا. دخترا هم همینطور. دوست خوذم 36 رنگ روان نویسای استدلرش همیشه باهاشه. ولی خب از پسرا انتطار نمیرفت. :-" هیشکی به کار کسی کار نداشت. چون در واقع به ما هیچ ربطی نداره بقیه چیکار میکنن چطورین. :دی

به نقل از فهـــیمه :
ما سال بالاییامون هیچ کاری به کارمون نداشتن :دی به به چه دانشگاهیه :دی سیاوش :-"

ما هم فکر میکردیم این خبراس ولی روز اول رفتیم سر کلاس همه پسرا کلاسورای نوشون رو حتی دفترهای طرح دارشون رو در آوردن و جامدادیای های سبز و قرمز که همه خودکارای نو توش گذاشته بودن و اینا. دخترا هم همینطور. دوست خوذم 36 رنگ روان نویسای استدلرش همیشه باهاشه. ولی خب از پسرا انتطار نمیرفت. :-" هیشکی به کار کسی کار نداشت. چون در واقع به ما هیچ ربطی نداره بقیه چیکار میکنن چطورین. :دی
با این اوصاف، یحتمل هم سالی های من بیش از حد بورینگ باشند و من قاطی سال بالایی ها شم و هم سالی هام رو به تمسخر بگیرم و هار هار بخندم. :-"

سال پیش همین موقع ما داشتیم اینجا همین حرفا رو میزدیم #-o

ما وحشی تر بودیما ! فروم رو گذاشتیم رو سرمون بعد کنکور :D

کاری ندارم چجور گذشت ولی کاش باز برمیگشتیم به یه سال قبل ... :(

جلو نرین جا بگیرین حال آدمو بهم بزنین !

90 درصد این مشکل ها که میگین پیش نمیاد اصن !

سعی کنید یکم آشپزی یاد بگیرین !

یکم روحیاتتون رو آماده کنید واسه یه محیط جدید !

کاش این تاپیک آرشیو میشد کلی خاطره داریم ما اینجا !

بهر حال ...
خوش بیاین دانشگا ! ;D

پارسال يكي يه حرف خوب زد . ميگف اصن تلاش نكنين كه معلوم نباشه سال اولي هسين، چون تابلوعه و كاريش نميشه كرد. از نگاه طرف ضايه س كه سال اوليه :د

ولي اين مسخره كردنم داستانيه،پارسال حتي مسوول آموزشمونم مسخره ميكرد سال اوليا رو...

به نقل از شواليه سبز :
ما وحشی تر بودیما ! فروم رو گذاشتیم رو سرمون بعد کنکور :D
آقا منم همینو میگم. اصن حال و حوصله ندارن بچه های ما. من هی سعی میکنم این انجمن رو سر پا و زنده نگه دارم هیچکس حال نداره

تا الان باس منفجر میشد اینجا خب. :|

به نقل از Ehem_Ehem :
آقا منم همینو میگم. اصن حال و حوصله ندارن بچه های ما. من هی سعی میکنم این انجمن رو سر پا و زنده نگه دارم هیچکس حال نداره

تا الان باس منفجر میشد اینجا خب. :|

ببین 92 تکرار نمیشه و نخواهد شد ;;)

@فهیمه : من نقشه های شوم امسال خودم رُ گفتم :-"" وگرنه دانشگاه ما هم به به به به عه :-" :دی

به نقل از سیاوش :
ببین 92 تکرار نمیشه و نخواهد شد ;;)
بتون نشون میدیم حالا. ؛؛) بذار نزدیک مهر شیم. :-"

به نقل از Ehem_Ehem :
بتون نشون میدیم حالا. ؛؛) بذار نزدیک مهر شیم. :-"
موافقم :)

نود وسه ها راهم ميبينم واستا نتايجوبياد :) :))

اگه قرار بود بخارى ازمون بلند شه تا الان بايد ميشد ديگه. اصن پيداشون نيست نود و سه ايا :/

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا