باید ها و نباید های سال اولی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع F@hime
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : چگونه یک ترم‌اوّلی ضایع نباشیم؟-باید‌ها و نباید

به نقل از nemote :
آخ اينم يادم اومد...من عادتم درساي ك دوسشون دارمو ضبط كنم ;D...تو دبيرستانم با بدبختي و مصيبت و قايم كردنو اين حرفا ضبط ميكردم اگه مي فهميدن معلما ميگفتن ميخواي بري ب ديگرون بديو ارزش كلاساي ما از بين ميره و ب كارم آسيب رسونديو ... ازين بچه بازيا :-L...... حالا الان ازين حركتا بزنم استاده شروع ميكنه ب اين چرتو پرتا گفتن :-L؟
خب خیلی راحت به استاد بگو میخای ضبط کنی! اگه هم اجازه نداد هم ضبط نکن!

آخ اينم يادم اومد...من عادتم درساي ك دوسشون دارمو ضبط كنم ...تو دبيرستانم با بدبختي و مصيبت و قايم كردنو اين حرفا ضبط ميكردم اگه مي فهميدن معلما ميگفتن ميخواي بري ب ديگرون بديو ارزش كلاساي ما از بين ميره و ب كارم آسيب رسونديو ... ازين بچه بازيا ...... حالا الان ازين حركتا بزنم استاده شروع ميكنه ب اين چرتو پرتا گفتن ؟

اتفاقا یه انجمن به اسم مانشت هست ، مخصوص بچه های نرم افزار و آی تی و سخت افزار ، اونجا voice کلاس خیلی از استاد های شریف و تهران و امیرکبیر رو میزارن واسه دانلود شهرستانی ها ، فکر نکنم زیاد کارِ بدی باشه ! ;D

يچيز ديگه!اگه سر كلاس جزوه بنويسي بعدا خ مرتب پاكنويس كني مثلابا4رنگ خودكار كسي ببينه مسخره نميكنه؟

واقعا دخترا از این کارا لذت میبرن ؟ ;D
کلِ دفترهای من با مداد مشکی هست ، جاهایی که غلط مینویسم رو پاک هم نمیکنم بلکه خط میزنم ! ;D

خوب انگار استادا با فرهنگن :)
ممنون از همه...ديگ فعلا سوالي نداريم ;D

به نقل از nemote :
آخ اينم يادم اومد...من عادتم درساي ك دوسشون دارمو ضبط كنم ;D...تو دبيرستانم با بدبختي و مصيبت و قايم كردنو اين حرفا ضبط ميكردم اگه مي فهميدن معلما ميگفتن ميخواي بري ب ديگرون بديو ارزش كلاساي ما از بين ميره و ب كارم آسيب رسونديو ... ازين بچه بازيا :-L...... حالا الان ازين حركتا بزنم استاده شروع ميكنه ب اين چرتو پرتا گفتن :-L؟
نه بابا, اصن تو دانشگاه یه سری کلاسا رو باید ضبط کنی وگرنه نمیشه سر کلاس همه رو فهمید و جزوه نوشت :دی
یه تعداد خیلی کمی از استادا مشکل دارن با این موضوع, مثلا از استادای ما فقط یک نفر اینجوری بوده تا الان...

نمیدونم الان بحث چیه ولی :

انواع روش های سرکار گذاشتن ـه کل ـه دانشگاه ، خوابگاه

انواع شعبده بازی برای شب تا صبح سر کردن ، از ورق گرفته تا اینترنتی و ...

انواع جشن تولد گرفتن و پدیده ی " آیتم "

انواع سر و صدا کردن مخصوص آزار هم خوابگاهیان ـه نسبتا محترم

انواع شایعه پراکنی به شیوه های نوین

کافی ـست جهانی شوید . بیست شیش دو تا شیش :دی

hippo.gif

63izs7n.gif

نیم ساعته دارم پستای عقب مونده رو میخونم 8-| :))
میگم جدی کفش پاشنه دار خعلی فجیعه؟! شفاف سازی لدفن ;;)

كلا رفتن به محيط جديد استرس داره :-s
به نظر من بدترين موضوع اينه كه كسي رو نميشناسي
كاش ميشد با دوستان يه جا قبول شد اينجوري حداقل اعتماد به نفس ادم يه خورده حفظ ميشه :-<

خدايا رحم كن اي بنده هات(سال بالاييها) كه رحم ندارن [-o<

به نقل از asal_sampadi :
كلا رفتن به محيط جديد استرس داره :-s
به نظر من بدترين موضوع اينه كه كسي رو نميشناسي
كاش ميشد با دوستان يه جا قبول شد اينجوري حداقل اعتماد به نفس ادم يه خورده حفظ ميشه :-<

خدايا رحم كن اي بنده هات(سال بالاييها) كه رحم ندارن [-o<
میتونه خیلی خوب هم باشه این که اطرافیانت رو نمیشناسی...فرصت خوبیه که بدون رودربایستی واینا محیط وافراد روبشناسی...خودت رو بهتر بشناسی!شخصیت مستقل تری بسازی

بیچاره سال بالایی ها :))

به نقل از فَــرز :
نیم ساعته دارم پستای عقب مونده رو میخونم 8-| :))
میگم جدی کفش پاشنه دار خعلی فجیعه؟! شفاف سازی لدفن ;;)

کفش پاشنه بلند توتو عروسیشم ضایعه. :))
نکنید این کارارو. :))

به نقل از Nasrin737 :
میتونه خیلی خوب هم باشه این که اطرافیانت رو نمیشناسی...فرصت خوبیه که بدون رودربایستی واینا محیط وافراد روبشناسی...خودت رو بهتر بشناسی!شخصیت مستقل تری بسازی

بیچاره سال بالایی ها :))

خودمو كه ميشناسم -شخصيت مستقل ترو هستم ولي سال اول سخته خودت به اندازه كافي تو فشار روحي هستي اطرافيانتم ...... :(
سال بالايي ها اصن بيچاره نيستن ها من تجربه دارم قبلا رفتم دانشگاه (البته اكثريت نه همه ;))

شما همچنان از ظهر در حال بحث کردنید؟ ;D

بابا خب ضایع این دیگه.مگه چیه؟ :-"

مگه بده موجبات خنده و شادیه دیگرانو فراهم کنین؟ :-"

به نقل از asal_sampadi :
خودمو كه ميشناسم -شخصيت مستقل ترو هستم ولي سال اول سخته خودت به اندازه كافي تو فشار روحي هستي اطرافيانتم ...... :(
سال بالايي ها اصن بيچاره نيستن ها من تجربه دارم قبلا رفتم دانشگاه (البته اكثريت نه همه ;))
فشار روحی :o بیخیال!
ازاین حرفا نزنین به خودتون!
انقدر دوترم اول خوش میگذره...وقتتون هم بازه نسبتا ,میگردین ودرس میخونین

نه همه سال بالایی ها بد نیستن ;D

به نقل از Nasrin737 :
فشار روحی :o بیخیال!
ازاین حرفا نزنین به خودتون!
انقدر دوترم اول خوش میگذره...وقتتون هم بازه نسبتا ,میگردین ودرس میخونین

نه همه سال بالایی ها بد نیستن ;D

فشار روحي انچنان كه نه منظورم همون اولاس كه كلي دردسر كشيدي و خوابگاه و جابه جايي و....
من 11-12 سالم بود ميرفتم هر دفعه ميگفتن كوچولو چند سال جهش دادي و..... :-w (ديگه نرفتم)
حالا از دانشجو ها هم شنيدم چقدر اذيت ميكنن( اميدوارم گفته ي شما درست باشه)

بعد من یه سوالم بپرسم :-"

آقا تو این فیلما هی نشون میدن که روز اول وارد کلاس میشن از همه رتبه میپرسن جدیه؟ :-" هست همچین چیزی؟ :-"

×بالا آوردن تاپیک :-"

به نقل از Lovesky :

آقا تو این فیلما هی نشون میدن که روز اول وارد کلاس میشن از همه رتبه میپرسن جدیه؟ :-" هست همچین چیزی؟ :-"

از من که هیچ استادی نپرسید (اگه منظورت استاده) ولی شنیدم بعضی ها میپرسن رتبه هارو

میشه خاطرات روز اول دانشگاهتونو بگید؟
رفتید داخل دانشگاه بعد کلاستون رو پیدا کردید بعدم مثل یه بچه ی گل نشستید ردیف اول؟ همین؟
آقا اینا که مسخره میکنن بلند می گن آدم میشنوه؟ :-"

بعد اینکه من امروز ورزشو شروع کردم تو حیاتمون , یکم رقص پا رفتم یکم سایه کار کردم نفسم رفت سیاه شدم افتادم :)) یعنی امادگیم منفی شده ها :-"

منم 7 کیلو چاق شده بودم سر کنکور الان 4 تاش آبیده :دی :>

بعدم رفتم دنبال این رکوردرا لامصب از 100 تومنی که من از 2 سال پیش قیمت دارم بعضی مدلاش شده 300 تومن(همون مدلای دوسال قبلا نه جدید !!! ) ادم دلش نمیاد اینقدر پول بده به این اخه :دی

به نقل از Lovesky :

تو چه فیلمایی دقیقن؟ :-"

تاپیک بالا بود. :-?

آقا مقنعه رنگی خیلی ضایعه نه؟ :-" تو این فیلما :-" نشون میدن همه دانشجوآ مقنعه رنگ و وارنگ سرشونه. :-"

به نقل از Kenji :
بعدم رفتم دنبال این رکوردرا لامصب از 100 تومنی که من از 2 سال پیش قیمت دارم بعضی مدلاش شده 300 تومن(همون مدلای دوسال قبلا نه جدید !!! ) ادم دلش نمیاد اینقدر پول بده به این اخه :دی
بیخیال بابا از گوشی استفاده کن خب :-"
برم ی تبلت درست و حسابی بخرم سرکلاسا بیکار نباشیم حداقل ی بازی‌ای چیزی داشته باشیم :-? رکوردرمون گوش می‌ده دیگه نیازی نیست مام گوش بدیم. هست؟! :-"

× بالایی: نه حالا جدا ردیف جلو بشینیم یا آخر؟! :-? ( بعدا نوشت: فکر کردم می‌گه نپرسین که پرسیدم عاقا :-" )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا