باید ها و نباید های سال اولی ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imank92

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
کامپیوتر مرحله دوم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مدیریت مالی
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها

به نقل از leila27 :
اقا من می خوام روز اول که استاد اومد پا شم بگم سلام به کلاس ما خوش امدید
به نظرتون که ضایع نمی شم نه؟ :-"
به شخصه اگه تو کلاس باشم همون موقع یه چیزی بت می گم :D
در ضمن دانشگاهه دبستان نیست که بگی کلاس ما :|
بازم خود دانی
(کاش می گفتم خوبه لا اقل بچه های کلاستون یه سوژه واسه خنده تو روز اول داشتن :D )

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از leila27 :
اقا من می خوام روز اول که استاد اومد پا شم بگم سلام به کلاس ما خوش امدید
به نظرتون که ضایع نمی شم نه؟ :-"
من باشم سر کلاس میری تو لیست خود شیرین ها!!!!!

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

این تاهل که میگین جواز ورود به دوره تخصص بدون گذراندن طرح است برای خدمت هم شامل میشه؟؟؟؟منظورم اینه اول بری تخصص بعد بیای خدمت و طرحو انجام بدی؟؟؟؟

nemote95

کاربر فعال
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
كامپيوتر.نرم

بزرگترا به زبون ما بگن ک انجمن علمیا دقیقا دقیقا چین؟ :)
من برادرم توضیح داد الکی سر تکون دادم هیچی نفهمیدم چون همش اصطلاحات خودشونو میگفت :(

leila27

کاربر فعال

بابا خوبه حالا :-" این رو گذاشتم کاملا مشخص بودا داشتم شوخی می کردم به شخصه من خودم تصمیم دارم با تمام شیطنتی که تو خونمه اصلا حرف نزنم نخندم حتی پلکم نزنم :D

به نقل از شواليه سبز :
من باشم سر کلاس میری تو لیست خود شیرین ها!!!!!
خدا رو شکر تا حالا خود شیرین نبودم :D شوخی بیش نبود

*ادغام شد پستای متوالیت./

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از nemote :
بزرگترا به زبون ما بگن ک انجمن علمیا دقیقا دقیقا چین؟ :)
من برادرم توضیح داد الکی سر تکون دادم هیچی نفهمیدم چون همش اصطلاحات خودشونو میگفت :(
خلاصه اش اینه که یه سری آدم از طریق انتخابات میرن تو انجمن تا کارای علمی فوق برنامه ی مربوط به رشتشونو انجام بدن

• لایک
امتیازات: Argon

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از S@ene :
خلاصه اش اینه که یه سری آدم از طریق انتخابات میرن تو انجمن تا کارای علمی فوق برنامه ی مربوط به رشتشونو انجام بدن
فلسفه انتخابات چیه دیگه! ؟؟؟

سعید الوند

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی همدان
شهر
همدان
دانشگاه
امیرکبیر - دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از شواليه سبز :
فلسفه انتخابات چیه دیگه! ؟؟؟

خب برای اینکه معلوم شه کی به انجمن راه پیدا میکنه دیگه! :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از معصومه :
ببینین این قضیه سوشال فرندو نمیدونم بقیه چی فکر میکنن ولی ما هم تو کلاس خودمون اکیپ دختر پسری داریم ولی 70 درصد کلاس تو این اکیپا نیستن..
به نظر من دلیل نداره اگر ادم مذهبی هستید با پسرا برید بیرون...اینا هم بهونس..

ما خیلی ارتباط داریم وقتی که قراره کار مشترکی انجام شه ولی وقتی بیکاریم نمیشینیم کنار هم حرف بزنیم جک بگیم یا پانتو میم..
وقتی کاری نیست دلیلی نیست...
کارهای علمی و گروهی هم هرچی گروه خالص تر باشه موفق تره تو کار ما...

بعد دانشکده ما تو هر ورودی از صد نفر بیست نفرن که دوست شدن اونا هم اخر سال سوم میشن ده تا زوج...یعنی خیلی قصد ازدواج و اینا..

ولی من هرچی فکر میکنم ادم باید جوری باشه با بقیه که سه سال دیگه ازدواج کرد دست همسرشو بتونه بگیره بیاد دانشگاه و رفتارش هنوز از نظر همه عادی باشه و نگن ببین جلوی شوهرش این جوری شده..
جوری باشین که بعد ازدواج نیاز به تغییر و اصلاح روابط نداشته باشین
دقیـــــــــــــــقا!!
:)
گل گفتی معصومه
اگر آدمهای مذهبی هستید، به اعتقادات خودتون پایبند بمونید! اصلا هم اینجوری نیست که کسی مسخره کنه یا چیزی! اصلا! بیخود هم این چیزهارو برای شروع رابطه های نه چندان صحیح بهانه نکنید! (داشتیم که میگما!)
تو درس و موقع انجام پروژه و اینها، اکیه همه چی!همکلاسییم و باید در مورد درس تعامل داشته باشیم. خیلی هم خوبه. چون اصولا دخترها یه سری جنبه های یه مسئله رو میبینن و پسرها یه سری جنبه های دیگه ش رو!واقعا ما هر درسیو گروهی با هم خوندیم نمره هامون خیلی بهتر شده!چون همه جنبه هاشو پوشش دادیم.
ولی!
ولی وقتی بحث درس نیست، به نظرم موضوعیتی نداره این پانتومیم بازی کردنا و ... که تا حالا هرچی ما دیدیم تو دانشگاه مقدمه یه سری مسائل دیگه بوده...
من با اینکه کلا با بچه ها راحتم و مشکلی ندارم، ولی تا ترم 4 حتی یه بار هم باهاشون بیرون نرفته بودم.با اینکه هربار می اومدن خواهش می کردن بیا و اینا. ولی ترم4 یه بار دیگه تولد دوست صمیمیم بود و رفتم. بعد خب این رفتن هم باز خودش دیلیل نداره بد باشه که! مراقب رفتارتون باشید فقط! مثلا ما رفتیم، والیبال می خواستیم بازی کنیم من خوشم نمی اومد، داور شدم :)) یا پانتومیم بازی می کردیم من گفتم خودم اجرا نمی کنم. یا هرچی...
همـــــــــــــــــــه چیز به رفتار شما بستگی داره!

بعد یه چیز مهم! گاهی (که کم هم ندیدیم...) درس میشه بهانه برای شروع یه رابطه ای و بعد از یه مدتی تبدیل به رابطه غیردرسی میشه. حواستون به این قضیه هم باشه!

کلا، مراقب خودتون و عقایدتون باشین! این خوب نیست که آدم بره دانشگاه سریعا همه اعتقاداتش رو فراموش کنه! ولی این خوبه که آدم تو محیط بزرگتر که قرار می گیره درمورد عقایدش وسیع تر فکر کنه و اگر غلط بودن اصلاحشون کنه. این اصل ابد نیست!خیلی هم خوبه :) ولی اینکه یهویی از سر جوگیری همه عقایدش رو فراموش کنه...

من باز هم تاکیدم رو همون 1 سال اوله! اون 1 سال حواستون رو جمع کنین بعدش دیگه حله :)

بعدانوشت: آقا اینم بگم :-"
مشاهده نمودیم تو دانشگاه که عده ای از دخترها از پسرها سوء استفاده علمی می کردن!! یعنی هرترم یه درس مهم رو درنظر می گرفتن و با کسی که تو اون درس قوی تر از بقیه بود دوست می شدن... به این ترتیب از اون درس نمره خوبی می گرفتن و ترم بعد میرفتن سراغ نفر بعدی... خواستم بگم نکنید اینکارارو :)
یه دوست هم داریم ما، خیلی دختر خوبیه ها:-" ولی خب یه کاری کرده تو این مدت که من شنیدم یه سری پسرها حرفهای ناخوشایندی درموردش می زدن...
تو 4ترم این با 7 نفر مختلف در حد خیلیییییییییییییی صمیمی دوست شده! خب آقا نکنین اینکارارو!! دیگه همون 1 نفر بسه دیگه ;;) آخرین نفری که میدونم باهاش دوست بود تا آخر خرداد( :D ) یه آدم خیلی خیلی مذهبی بود که اصلا جواب سلام دخترهارو هم به زور می داد قبلاها :-"

imank92

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
کامپیوتر مرحله دوم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مدیریت مالی

به نقل از مهســـــــــــــا :
دقیـــــــــــــــقا!!
:)
گل گفتی معصومه
اگر آدمهای مذهبی هستید، به اعتقادات خودتون پایبند بمونید! اصلا هم اینجوری نیست که کسی مسخره کنه یا چیزی! اصلا! بیخود هم این چیزهارو برای شروع رابطه های نه چندان صحیح بهانه نکنید! (داشتیم که میگما!)
تو درس و موقع انجام پروژه و اینها، اکیه همه چی!همکلاسییم و باید در مورد درس تعامل داشته باشیم. خیلی هم خوبه. چون اصولا دخترها یه سری جنبه های یه مسئله رو میبینن و پسرها یه سری جنبه های دیگه ش رو!واقعا ما هر درسیو گروهی با هم خوندیم نمره هامون خیلی بهتر شده!چون همه جنبه هاشو پوشش دادیم.
ولی!
ولی وقتی بحث درس نیست، به نظرم موضوعیتی نداره این پانتومیم بازی کردنا و ... که تا حالا هرچی ما دیدیم تو دانشگاه مقدمه یه سری مسائل دیگه بوده...
من با اینکه کلا با بچه ها راحتم و مشکلی ندارم، ولی تا ترم 4 حتی یه بار هم باهاشون بیرون نرفته بودم.با اینکه هربار می اومدن خواهش می کردن بیا و اینا. ولی ترم4 یه بار دیگه تولد دوست صمیمیم بود و رفتم. بعد خب این رفتن هم باز خودش دیلیل نداره بد باشه که! مراقب رفتارتون باشید فقط! مثلا ما رفتیم، والیبال می خواستیم بازی کنیم من خوشم نمی اومد، داور شدم :)) یا پانتومیم بازی می کردیم من گفتم خودم اجرا نمی کنم. یا هرچی...
همـــــــــــــــــــه چیز به رفتار شما بستگی داره!

بعد یه چیز مهم! گاهی (که کم هم ندیدیم...) درس میشه بهانه برای شروع یه رابطه ای و بعد از یه مدتی تبدیل به رابطه غیردرسی میشه. حواستون به این قضیه هم باشه!

کلا، مراقب خودتون و عقایدتون باشین! این خوب نیست که آدم بره دانشگاه سریعا همه اعتقاداتش رو فراموش کنه! ولی این خوبه که آدم تو محیط بزرگتر که قرار می گیره درمورد عقایدش وسیع تر فکر کنه و اگر غلط بودن اصلاحشون کنه. این اصل ابد نیست!خیلی هم خوبه :) ولی اینکه یهویی از سر جوگیری همه عقایدش رو فراموش کنه...

من باز هم تاکیدم رو همون 1 سال اوله! اون 1 سال حواستون رو جمع کنین بعدش دیگه حله :)

بعدانوشت: آقا اینم بگم :-"
مشاهده نمودیم تو دانشگاه که عده ای از دخترها از پسرها سوء استفاده علمی می کردن!! یعنی هرترم یه درس مهم رو درنظر می گرفتن و با کسی که تو اون درس قوی تر از بقیه بود دوست می شدن... به این ترتیب از اون درس نمره خوبی می گرفتن و ترم بعد میرفتن سراغ نفر بعدی... خواستم بگم نکنید اینکارارو :)
یه دوست هم داریم ما، خیلی دختر خوبیه ها:-" ولی خب یه کاری کرده تو این مدت که من شنیدم یه سری پسرها حرفهای ناخوشایندی درموردش می زدن...
تو 4ترم این با 7 نفر مختلف در حد خیلیییییییییییییی صمیمی دوست شده! خب آقا نکنین اینکارارو!! دیگه همون 1 نفر بسه دیگه ;;) آخرین نفری که میدونم باهاش دوست بود تا آخر خرداد( :D ) یه آدم خیلی خیلی مذهبی بود که اصلا جواب سلام دخترهارو هم به زور می داد قبلاها :-"
من که کلا اعتقاداتم رو میشه تو دو خط و نیم با توضیحات نوشت چه بلایی سرم بیاد رو خدا می دونه :(
زیاد تو جو بچه ها میرم و در یک کلام زیادی پایم :(
خدا رحم کنه :)

leila27

کاربر فعال

اره منم موافقم اصلا گوش به حرفایی ندین که مردم می زنن مثلا می گن قدیمی یا عقب مونده عقب مونده بودن بهتر از زیر پا گذاشتن اعتقاداتونه نمی گم بد یا خوب می گم که رو اعتقاداتتون بمونید بذارید مردم هر چی می تونن بگن مهم نباشه

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از imank92 :
من که کلا اعتقاداتم رو میشه تو دو خط و نیم با توضیحات نوشت چه بلایی سرم بیاد رو خدا می دونه :(
زیاد تو جو بچه ها میرم و در یک کلام زیادی پایم :(
خدا رحم کنه :)
یه راهش قوی کردن اعتقاداته قبل از دانشگاه رفتن!
البته میگم که! بعضی اعتقادات هم نادرسته.مثلا آدم قبل از دانشگاه شاید خیلی افراطی باشه در یه سری مسائل بعد بره دانشگاه تعدیل کنه خودش رو خوبه خب! ولی اینکه کامل از دست بده نه...
مثلا برقیها یه TA دارن این برق و معارف رو دو رشته ای میخونه =)) بعد خیلی داغونه :-" برداشته بود سرِ خود، کلاس های حل تمرین رو تفکیک کرده بود :| بعد خب این خوب نیست دیگه!! باید تو هرچیزی تعادل داشت!

leila27

کاربر فعال

البته میگم که! بعضی اعتقادات هم نادرسته.مثلا آدم قبل از دانشگاه شاید خیلی افراطی باشه در یه سری مسائل بعد بره دانشگاه تعدیل کنه خودش رو خوبه خب! ولی اینکه کامل از دست بده نه...
مثلا برقیها یه TA دارن این برق و معارف رو دو رشته ای میخونه =)) بعد خیلی داغونه :-" برداشته بود سرِ خود، کلاس های حل تمرین رو تفکیک کرده بود :| بعد خب این خوب نیست دیگه!! باید تو هرچیزی تعادل داشت!
مهسا باهات کاملا موافقم متاسفانه مسئولین تفریط می کنن دانشجوها افراط

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من ی دغدغه دارم الان خعلی هم مهمه کسی هم حق نداره بم بخنده :-" :))
سر کلاس استاد حضور غیاب کرد بگیم بله یا بگیم حاضر یا هیچی نگیم و فقط دستمون رو بلند کنیم؟!‌ :-"
سوال بود خب ب من چه :D

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از فَــرز :
سر کلاس استاد حضور غیاب کرد بگیم بله یا بگیم حاضر یا هیچی نگیم و فقط دستمون رو بلند کنیم؟!‌ :-"
=))
این دغدغه هارو منم داشتم :))
ما دست بلند میکنیم و میگیم بله :D
یه سری ایتادای معارفمون کل اسرشونو بلند نمیکردن فقط اسم میخوندن که اونو دیگه فقط میگفتیم بله!
کلاسهای خلوت تر که استاد میتونه همه رو ببینه هم فقط دست بلند میکردیم!
ولی خب تو یه کلاس 150 نفری دیگه احتمال اینکه استاد ببینه آدم دستشو بلند کرده کمه! باید با گفتن بله هم توجهش رو جلب کنیم :D

leila27

کاربر فعال

به نقل از فَــرز :
من تجربه ندارم اما دست بلند کردن رو ترجیح می دم به نظرم این بهتره :D

imank92

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
کامپیوتر مرحله دوم
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مدیریت مالی

خوبه میگی خودت "اعتقادات" این اعتقاداتی که من دارم رو داداشم میگه اگه در موردش تو دانشگاه چیزی بگی باید یه روز در میون به جای دانشکده و کلاس درس زندانتو عوض کنی :D
فک کنم اصلا حرف نزنم تو دانشگاه هم به صلاح خودمه هم بقیه

leila27

کاربر فعال

به نقل از imank92 :
خوبه میگی خودت "اعتقادات" این اعتقاداتی که من دارم رو داداشم میگه اگه در موردش تو دانشگاه چیزی بگی باید یه روز در میون به جای دانشکده و کلاس درس زندانتو عوض کنی :D
مثل پسر عموی من ! :| اصلا همون بهتر حرف نزنید اما خوب اون هر کاری کردیم ادم نشد و....

نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
1390

به نقل از imank92 :
:))
کلا قرار نیست که آدم اعتقاداتشو فریاد بزنه که :D فقط باید عملا بهشون پایبند بمونه!
حرف اعتقاد مذهبی نیست فقط! مثلا یکی که هی شعار مخالف میده، نره عضو بسیج شه واسه اینکه بگه اردو اینا میبرن :D اینا مثاله ها! منظورم اینه که حرف هرجور اعتقادیه!نه فقط مذهبی :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا