دقیـــــــــــــــقا!!
:)
گل گفتی معصومه
اگر آدمهای مذهبی هستید، به اعتقادات خودتون پایبند بمونید! اصلا هم اینجوری نیست که کسی مسخره کنه یا چیزی! اصلا! بیخود هم این چیزهارو برای شروع رابطه های نه چندان صحیح بهانه نکنید! (داشتیم که میگما!)
تو درس و موقع انجام پروژه و اینها، اکیه همه چی!همکلاسییم و باید در مورد درس تعامل داشته باشیم. خیلی هم خوبه. چون اصولا دخترها یه سری جنبه های یه مسئله رو میبینن و پسرها یه سری جنبه های دیگه ش رو!واقعا ما هر درسیو گروهی با هم خوندیم نمره هامون خیلی بهتر شده!چون همه جنبه هاشو پوشش دادیم.
ولی!
ولی وقتی بحث درس نیست، به نظرم موضوعیتی نداره این پانتومیم بازی کردنا و ... که تا حالا هرچی ما دیدیم تو دانشگاه مقدمه یه سری مسائل دیگه بوده...
من با اینکه کلا با بچه ها راحتم و مشکلی ندارم، ولی تا ترم 4 حتی یه بار هم باهاشون بیرون نرفته بودم.با اینکه هربار می اومدن خواهش می کردن بیا و اینا. ولی ترم4 یه بار دیگه تولد دوست صمیمیم بود و رفتم. بعد خب این رفتن هم باز خودش دیلیل نداره بد باشه که! مراقب رفتارتون باشید فقط! مثلا ما رفتیم، والیبال می خواستیم بازی کنیم من خوشم نمی اومد، داور شدم

یا پانتومیم بازی می کردیم من گفتم خودم اجرا نمی کنم. یا هرچی...
همـــــــــــــــــــه چیز به رفتار شما بستگی داره!
بعد یه چیز مهم! گاهی (که کم هم ندیدیم...) درس میشه بهانه برای شروع یه رابطه ای و بعد از یه مدتی تبدیل به رابطه غیردرسی میشه. حواستون به این قضیه هم باشه!
کلا، مراقب خودتون و عقایدتون باشین! این خوب نیست که آدم بره دانشگاه سریعا همه اعتقاداتش رو فراموش کنه! ولی این خوبه که آدم تو محیط بزرگتر که قرار می گیره درمورد عقایدش وسیع تر فکر کنه و اگر غلط بودن اصلاحشون کنه. این اصل ابد نیست!خیلی هم خوبه :) ولی اینکه یهویی از سر جوگیری همه عقایدش رو فراموش کنه...
من باز هم تاکیدم رو همون 1 سال اوله! اون 1 سال حواستون رو جمع کنین بعدش دیگه حله :)
بعدانوشت: آقا اینم بگم

مشاهده نمودیم تو دانشگاه که عده ای از دخترها از پسرها سوء استفاده علمی می کردن!! یعنی هرترم یه درس مهم رو درنظر می گرفتن و با کسی که تو اون درس قوی تر از بقیه بود دوست می شدن... به این ترتیب از اون درس نمره خوبی می گرفتن و ترم بعد میرفتن سراغ نفر بعدی... خواستم بگم نکنید اینکارارو :)
یه دوست هم داریم ما، خیلی دختر خوبیه ها

ولی خب یه کاری کرده تو این مدت که من شنیدم یه سری پسرها حرفهای ناخوشایندی درموردش می زدن...
تو 4ترم این با 7 نفر مختلف در حد خیلیییییییییییییی صمیمی دوست شده! خب آقا نکنین اینکارارو!! دیگه همون 1 نفر بسه دیگه

آخرین نفری که میدونم باهاش دوست بود تا آخر خرداد(

) یه آدم خیلی خیلی مذهبی بود که اصلا جواب سلام دخترهارو هم به زور می داد قبلاها