Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : باید ها و نباید های سال اولی ها
شماره استادارو کی بگیریم؟!
شماره استادارو کی بگیریم؟!
سوال پیش اومد شماره استادا رو چی کار میخوای؟به نقل از Moose :شماره استادارو کی بگیریم؟!
به نقل از Moose :شماره استادارو کی بگیریم؟!
آولش یه پیش ثبت نام اینترنتی داره بعدش حضوریه.به نقل از فاطمه :باید حضوری ثبت نام کرد یا اینترنتیه؟
پرسیده بودن؟
از کی نه!به نقل از One Minute :من دارم ، میخوای ؟
به نقل از Moose :از کی نه!
چه وقت بگیریم ازشون؟!
آدم میره پیش استاد اون درس یا بهش میل میزنه میگه میخوام TA شم. اگر نمرهاش خوب باشه و سال بالاییای خیلی خفنتر نخواسته باشن TA شن معمولا قبول میکننبه نقل از Moose :چاره دیگه ای هم ندارن B-)
* اگر فردای اول ترم دخترا دیدن دارم ازشون شماره میگیرم فکر نکنن خبریه؛ من عادت دارم!
چطوری TA میشن ملت؟! (میدونم باید ترم بالایی باشی)
تو ایمرکبیر میدونم پارسال 50 تومن میدادن بهشون.ولی بقیه جاهارو نمیدونم.تهرانم نمیدونم. ولی واسه پول نمیرن TA بشن. بلکه رزومه خیلی خوبیه!هم خود TA بودن رزومه خوبیه و به خصوص برای فاندTA خیلی چیز مثبتی حساب میشه بعدا، هم اینکه استاد وقتی بشناستت بعد میتونی ازش تصویه نامه بگیری.به نقل از Moose :TA شدن چه مزایایی داره؟! پول میدن!؟ نمره؟!
با عرض پوزش بنده تکذیب میکنم! به ما هیچی ندادن. ولی کلا چیز خوبی TA شدن و ارتباط با استاد و بچه های دیگه و اینکه اون درسی که تی ای میشید رو به مراتب بهتر هم یاد میگیرید! کلا اینکه پول ندن هم دلیل نمیشه تقاضا برای تی ای شدن کم باشهبه نقل از مهســـــــــــــا :تو ایمرکبیر میدونم پارسال 50 تومن میدادن بهشون.ولی بقیه جاهارو نمیدونم.تهرانم نمیدونم. ولی واسه پول نمیرن TA بشن. بلکه رزومه خیلی خوبیه!هم خود TA بودن رزومه خوبیه و به خصوص برای فاندTA خیلی چیز مثبتی حساب میشه بعدا، هم اینکه استاد وقتی بشناستت بعد میتونی ازش تصویه نامه بگیری.
به نقل از مهســـــــــــــا :تو ایمرکبیر میدونم پارسال 50 تومن میدادن بهشون.ولی بقیه جاهارو نمیدونم.تهرانم نمیدونم. ولی واسه پول نمیرن TA بشن. بلکه رزومه خیلی خوبیه!هم خود TA بودن رزومه خوبیه و به خصوص برای فاندTA خیلی چیز مثبتی حساب میشه بعدا، هم اینکه استاد وقتی بشناستت بعد میتونی ازش تصویه نامه بگیری.
جدی ؟! سعید آرزومند ترم اول که بودم گفت اینوبه نقل از S@ene :با عرض پوزش بنده تکذیب میکنم! به ما هیچی ندادن. ولی کلا چیز خوبی TA شدن و ارتباط با استاد و بچه های دیگه و اینکه اون درسی که تی ای میشید رو به مراتب بهتر هم یاد میگیرید! کلا اینکه پول ندن هم دلیل نمیشه تقاضا برای تی ای شدن کم باشه
مثلا واسه یه سری درسها مثل برنامه نویسی پیشرفته یا ساختمان داده برای ما اینجوریه که خود استاد انتخاب میکنه. زیاد هم کسی حق نداره بگه نمیخوام تی ای شم ولی برای بقیه درسها ایمیل میزنی به استاد. بررسی میکنه نمره تو و سابقه کارهاتو تو طول ترم.و یه سری نمره های درسهای دیگه رو. بعد قبول میکنه یا میگه نه!به نقل از فاطمه :من فک میکردم خودِ استادا انتخاب میکنن. ینی هرکی بخواد میتونه درخواست بده؟